Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 325
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κυκλοφορει το ντεμο αυριο.Πρωτη φορα μετα απο χρονια το περιμενω πως και πως.

Εχω να παιξω προ 2-3 χρονια λογω προτιμησης φιφα τελευταια,αλλα μετα την πατατα ντεμο τους που δοκιμασα την προηγουμενη εβδομαδα,η μονη ελπιδα ειναι ενα καλο προ.

Δημοσ.

Κυκλοφορει το ντεμο αυριο.Πρωτη φορα μετα απο χρονια το περιμενω πως και πως.

Εχω να παιξω προ 2-3 χρονια λογω προτιμησης φιφα τελευταια,αλλα μετα την πατατα ντεμο τους που δοκιμασα την προηγουμενη εβδομαδα,η μονη ελπιδα ειναι ενα καλο προ.

Πατατα ντεμο το καλυτερο fifa ντεμο ever; To ακουσαμε κιαυτο...

• Like 3
Δημοσ.

Αντε να το δουμε και αυτο. Φαινεται να εχουν διορθωσει τα αδυναμα σουτ του 14 και φευγουν απο οτι ειδα καλα σουτακια και απο μακρια. Μοιαζει παντως με το περσυνο αρκετα, δεν το ξεκινησαν απο το μηδεν (ευτυχως). Πιστευω πως θα δουμε ενα καλο pes φετος, καθως το περσυνο εγινε παιχνιδι στην δυση του με τα τελευταια patch που βγαλανε. Αρα καλυτερα που περιμενουν και θα το βγαλουν για πρωτη μηνα Νοεμβρη , αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ.

Επαιξα 5-6 ματς σε PS3,10λεπτα,με σουπερ σταρ.

Θετικα:

-Πολυ καλυτεροι τερματοφυλακες σε σχεση με τα προηγουμενα προ.

-Πορωτικα σουτ.

-Πολυ ωραια μοντελα παιχτων,αν εξαιρεσεις τους πισινους των παιχτων που ειναι σαν γυναικειοι

-Βελτιωμενες συρτες πασες.

-Ωραιος ρυθμος αγωνα.

-Καλη φυσικη μπαλας.

Αρνητικα:

-Οι εξοδοι των τερματοφυλακων ειναι ΤΡΑΓΙΚΕΣ!Μαλιστα σε 2 περιπτωσεις του εφυγε η μπαλα μεσα απο τα χερια στην εξοδο.

-Πολυ δυσχρηστο formation menu.

-Ακομα χειροτερη φυσικη διχτυων σαν περσι.Ειναι κυριολεκτικα σαν να ειναι φτιαγμενα απο σιδερο.

-Η σταμινα ειναι απλα μια πρασινη μπαρα που φευγει,οι επιδρασεις της ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ σε σχεση με του φιφα.

-Η ΑΙ στα τελευταια ματς ειχε αρχισει να γινεται scripted σε εκνευριστικο σημειο.

-Οι παιχτες σε διαφορα σημεια ακινητοποιουνται χωρις λογο.Αυτο μου στερησε 2-3 γκολ και εξαιτιας του εφαγα αλλα 2.

-Γραφικα για γελια ακομα και σε συγκριση με παλαιοτερα προ.Στο pc φανταζομαι να μην ειναι ετσι.

-Δεν ειναι εθιστικο.Μετα απο 5-6 ματς ηθελα να το κλεισω,ενω στο φιφα ειχα κολλησει για 4 ωρες σερι.

Συμπερασματα:

1 μεγαλο βημα μπροστα απο καθε προ,αλλα θελει τουλαχιστον αλλα 3 τετοια για να φτασει το φιφα.

Ετσι οπως αμπαρωθηκε το ντεμο δεν υπηρχε ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟΣ να μη βγει και για το PC.

Δημοσ.

επαιξα 4 αγωνες και μπορω να πω οτι σε σχεση με το απαραδεκτο 14 ειναι καλυτερο ενω για πρωτη φορα μου αρεσουν τα σουτ τοσο πολυ. Γενικα ειναι μια βελτιωση για τη σειρα αλλα ακομα σε καμια περιπτωση δεν μπορει να κοντραρει το φιφα

• Like 1
Δημοσ.

Αν υπαρχει βελτιωση θα υπαρχει μονο για ps4.Για ps3 το εχουν παρατησει εδω και χρονια.Ακομα δεν κυκλοφορησε το ντεμο για ps4.

Δημοσ.

Λογικα μεχρι το βραδακι θα εχει ανεβει το pro. Αλλιως οποιος βιαζεται ας κατεβασει απο HK Store

Σε γενικα πλαισια το game μοιαζει στο προηγουμενο. Για την ωρα οσο επαιξα εχω θετικες αποψεις μονο. Θελει λιγη συνηθεια, να παιξω αρκετα ματσακια. Τα γραφικα ειναι βελτιωμενα αλλα μην φανταστειτε τιποτα το εξωφρενικα καλυτερο συγκριτικα με το 2014. Ωραια σουτ φευγουν, το διορθωσαν απο οτι φαινεται, οι goalkeepers ειναι ασταθεις γενικα, αν μεινει ετσι θα πεφτουν απειρα γκολ στο κανονικο game.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...