Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 325
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα ξαναβαλουν fox engine σε ps3??

Ε ναι. Σιγά μην κάτσουν να βάλουν άλλη μηχανή για τα ps3/xbox360. Πλέον αυτές οι κονσόλες περνάνε σε 2η μοίρα. Δυστυχώς, αλλά έτσι γίνεται εδώ και χρόνια.

Έτσι έγινε και με το ps2 όταν βγήκε το ps3. Από το pes 6 παίζεις το ίδιο προ στο ps2. Βέβαια φαντάζομαι θα βελτιώσουν την απόκριση στο pes 2015 γι' αυτές τις κονσόλες γιατί αλλιώς δεν παίζεται το παιχνίδι. 

Δημοσ.

Καλά ακόμα ασχολείστε με τους ψεύτες της Κονάμι που και φέτος βγήκαν και είπαν οτι το pes2014 ήταν rushed game και μισοτελειωμένο; Κάθε χρόνο τα ίδια κάνουν οι κλέφτες! Μαύρο λοιπόν...

Δημοσ.

Καλά ακόμα ασχολείστε με τους ψεύτες της Κονάμι που και φέτος βγήκαν και είπαν οτι το pes2014 ήταν rushed game και μισοτελειωμένο; Κάθε χρόνο τα ίδια κάνουν οι κλέφτες! Μαύρο λοιπόν...

Λογικα, περυσι παιζει να ηταν μισοτελειωμενο γιατι δουλευαν για πρωτη φορα σε νεα μηχανη γραφικων, οποτε μπορει να μην προλαβαν να κανουν αυτα που ηθελαν. Πιστευω φετος να μην το κανουν ετσι! Λογικα εχουν μεταφερει/δημιουργησει αυτα που ηθελαν στην Fox Engine οποτε, λογικα παντα, δεν θα ειναι σαν περυσι, τωρα για το/τα port που θα κανουν κια πως θα βγουν δεν ξερω, ειδωμεν!!!

___

Παιζει να βγει στο  Vita?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Στο βιταμάλλον όχι από κει και πέρα δεν πιστεύω να είναι τόσο χάλια και από κάποια gameplay που είδα στο YouTube από την gamescom είναι παρά πολύ καλό μένει να παίξουμε και να δούμε αλλιώς δεν ξέρω και δεν κρίνω ιδιαίτερα!!!ελπίζω να βγει καλό μόνο

Αποστολή από το Xperia E με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

και εγω απο οτι ειδα στα βιντακια φενεται πολυ καλο. Μακαρι να εχουν φτιαξει τους τερμες , να διορθοσουν λιγο τα διχτυα που φενεται να χτυπαει η μπαλα πανω σε τοιχο.

Επισης το σημαντικοτερο: να βαλουν την δυνατοτητα να παιζουμε με φιλους πρωταθληματακια!!!! αντε τοσο δυσκολο ειναι!;;;

Δημοσ.

Σαφως βελτιωμενο φυσικα, αλλα και φετος πισω απο τον ανταγωνισμο. Εχει δρομο ακομα αλλα καλα το πανε...

Δημοσ.

αυτο που ακουσα και μου αρεσε ειναι οτι αλλαζεις παιχτη στην αμυνα απλα με το δεξι μοχλο οπως προπερσι, ενω και το animation αρκετα καλο

Δημοσ.

και εγω απο οτι ειδα στα βιντακια φενεται πολυ καλο. Μακαρι να εχουν φτιαξει τους τερμες , να διορθοσουν λιγο τα διχτυα που φενεται να χτυπαει η μπαλα πανω σε τοιχο.

Επισης το σημαντικοτερο: να βαλουν την δυνατοτητα να παιζουμε με φιλους πρωταθληματακια!!!! αντε τοσο δυσκολο ειναι!;;;

Αυτο ξανα πες το.. Εχουμε να παιξουμε λιγκα με φιλους μου απο το προ του 2011. Αν ειναι δυνατον...Το εχουν αφαιρεσει λες και εμποδιζε καπου..Για οσους δεν καταλαβαινουν σε τι αναφερομαι, παντα στα προ υπηρχε η δυνατοτητα να φτιαξεις διοργανωση απο 3 ατομα και πανω σαν πρωταθληματακι. Σαν το konami cup κατι, αλλα εμεις παιζαμε στυλ ομιλων cl με βαθμολογια με εντος εκτος παιχνιδια μεταξυ μας, οχι νοκ αουτ. Οποιος συγκεντρωνε τους περισσοτερους βαθμους επαιρνε το πρωταθληματακι. Το τελευταιο pes που ειχαμε την δυνατοτητα να παιξουμε κατι τετοιο ηταν το 2011. Απο τοτε αγνοειται το mode αυτο..
Δημοσ.

Αυτο ξανα πες το.. Εχουμε να παιξουμε λιγκα με φιλους μου απο το προ του 2011. Αν ειναι δυνατον...Το εχουν αφαιρεσει λες και εμποδιζε καπου..Για οσους δεν καταλαβαινουν σε τι αναφερομαι, παντα στα προ υπηρχε η δυνατοτητα να φτιαξεις διοργανωση απο 3 ατομα και πανω σαν πρωταθληματακι. Σαν το konami cup κατι, αλλα εμεις παιζαμε στυλ ομιλων cl με βαθμολογια με εντος εκτος παιχνιδια μεταξυ μας, οχι νοκ αουτ. Οποιος συγκεντρωνε τους περισσοτερους βαθμους επαιρνε το πρωταθληματακι. Το τελευταιο pes που ειχαμε την δυνατοτητα να παιξουμε κατι τετοιο ηταν το 2011. Απο τοτε αγνοειται το mode αυτο..

κατι μου λεει οτι ουτε φετος θα μπει αυτο το mode , διοτι θελουν λεει να προωθησουν το online.

Η μαγεια ειναι να εισαι με τους φιλους σου και να παιζεις.,...τι να το κανω να ειμαι εγω εδω και ο αλλος εκει !

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολακις παιξε το arcade fifaki τα εχουμε ξαναπει. Ολο εδω μεσα εισαι σε τρωει μαλλον.

Οταν θα καταλαβεις μετα απο τοσα χρονια οτι ειμαι και θα ειμαι ο πρωτος που θελει να βγει ενα φοβερο προ, τοτε θα συζητησουμε. Τι να κανουμε που το προ παραπαιει 8 χρονια τωρα.

Και arcade fifaki σε slow/manual; Μαλλον ζεις σε αλλον ηλεκτρονικο πλανητη...

Δημοσ.

εγω παντως που ψιλομπουχτισα το φιφα14-ονλαιν εβαλα λιγο να παιξω προ (κοντρα στην ΑΙ) χωρις τα dlc κλπ και μπορω να πω για λιγο ηρεμησα!!!! αλλος ρυθμος παιχνιδιου, ρεαλιστικος!περιμενω το 15....φετος βλεπω ξανα αγορα προ (μετα το προ13)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...