Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οποιος θελει να παιζει προ,PES 11-12 για Ps2.

Φυλαξτε και προσεξτε τις κονσολες,τα δισκακια προσοχη μην γρατζουνιστουν περισσοτερο και δεν τρεχουν.

Το PES εχει πεθανει.Ηταν μια φορα κι εναν καιρο.Ολα εχουν ενα τελος στην ζωη.

PES 11-12 στο Ps2.Συνεχιζουμε απο κει που ειχαμε μεινει.

• Απαντ. 325
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε ps2 από το pes 6 και μετά είναι μια απλή αναβάθμιση στατιστικών, faces, kits και τίποτα άλλο. Έπαιξα τις προάλες σε κάτι φιλαράκια που παίζουν μόνο σε ps2 το 2011 & 2014 και ήταν ακριβώς το ίδιο πράγμα με το pes 6. Πολύ καλά φυσικά B)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και εγω παιζω ακομα προ στο Ps2.Στο Ps3 δεν εξιζει.Ουτε κι ελπιζω οτι θα βελτιωθει.

Ενα ακομα προιον,που μετα απο χρονια χανει την αιγλη του.Ουτε το πρωτο ειναι ουτε το τελευταιο.

Δημοσ.

Εγω αυτο που εχω καταλαβει στα ποδοσφαιρακια ειναι οτι οσο πιο απλο, τοσο καλυτερο. Ολα τα PRO μεχρι και το 6 που ηταν απλη μπαλιτσα αλα φλιπερακι ηταν τελεια. Απο κει και υστερα, οσο πιο πολυπλοκο και δυσχρηστο καναν τον χειρισμο (ρεαλισμος, γαρ) τοσο χειροτερο γινοταν το παιχνιδι. Το να εξομοιωνεις αεροπλανα, εχει ενα νοημα, καθως λιγοι απο μας θα γινουν πιλοτοι, αρα ο εξομοιωτης αεροπλανων πρεπει να ειναι ρεαλιστικος, και δεν χρειαζεται να ειναι "ευχαριστος". Αλλα ρε πουστη μου, γιατι να προσπαθεις να εξομοιωσεις ποδοσφαιρο, που ολοι εχουμε και μπορουμε ανα πασα ωρα και στιγμη να παιξουμε, εις βαρος του gameplay? Παιζω Pro για να ειναι ευχαριστο, οχι για εξομοιωση. Αμα ηθελα εξοιμοιωση, θα εβγαινα στη πλατεια

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς πολύ πίσω απο το φιφα και φέτος...Νομιζω χειροτερο και απο φιφα14 ps4! Αντε και του χρόνου πάλι...

Κάθε χρόνο τα ίδια λέμε :P Πάει,δεν σώζεται πια η κατάσταση.Ας είναι καλό το Fifa του χρόνου γιατί βλέπω μόνο με Nba θα την βγάλουμε!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ας περιμενετε να παιξετε το ντεμο οταν βγει τον Σεμπτεμβρη,για περισσοτερα συμπερασματα.Απο τα βιντεο δεν βγαζεις ακρη.

Ας το δουμε και στο ps4.

Δημοσ.

Ας περιμενετε να παιξετε το ντεμο οταν βγει τον Σεμπτεμβρη,για περισσοτερα συμπερασματα.Απο τα βιντεο δεν βγαζεις ακρη.

Ας το δουμε και στο ps4.

Συμφωνώ, αν και πλέον δεν ελπίζω :-)  Το fifa με καλύπτει έτσι κι αλλιώς

Βλέπω μια σημαντική βελτίωση στο βίντεο πάντως, τα δίχτυα δεν πετάγονται 2 μέτρα πίσω σε κάθε γκολ! :P

Δημοσ.

Συμφωνώ, αν και πλέον δεν ελπίζω :-)  Το fifa με καλύπτει έτσι κι αλλιώς

Βλέπω μια σημαντική βελτίωση στο βίντεο πάντως, τα δίχτυα δεν πετάγονται 2 μέτρα πίσω σε κάθε γκολ! :P

Δεν έχει Champions League :P :P

Δημοσ.

Φυσικά και μόνο όταν το παιξουμε μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Αυτά τα βίντεο είναι μόνο για συζήτηση. Να το κράξουμε ή να το αποθεώσουμε δεν έχει κανένα νόημα τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...