Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έφτιαξα μια εφαρμογή για το PES 2015, με την βοήθεια του κυπελλούχου Ελλάδος StavAttack! Περιέχει κάποια βασικά αλλά και μερικά πιο προχωρημένα κολπάκια, θα προσθέσω περισσότερα με κάποιο μελλοντικό update, όποιος ενδιαφέρεται Link.png Site: θα την βρει εδώ!

Mythoc πολύ καλή η εφαρμογή σου, συνέχισε να προσθέτεις περιεχόμενο!

Ευχαριστούμε :)

• Απαντ. 325
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπράβο φίλε !!!!!

Θα τη βγάλεις και σε iOS ?

Ευχαριστώ πολύ!! Είναι στα τελειώματα και για iOS!

Mythoc πολύ καλή η εφαρμογή σου, συνέχισε να προσθέτεις περιεχόμενο!

Ευχαριστούμε :)

Σε ευχαριστώ!! Θα προσπαθήσω να προσθέσω μόλις βρω χρόνο!

Δημοσ.

παιδια καλημερα. Εχω ενα προβλημα οταν παω να μπω στο pes 2015[ps3] στο online ή αν πατησω συνδεση στο  διακομιστη pes 2015, μου βγαζει ''Αδυναμια ληψης απαιτουμενων δεδομενων επαληθευσης αναγνωριστικου.'' . Τι να κανω για να ξαναπαιξω το game μου online. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ [ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ]

ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΒΡΗΚΑ

Δημοσ.

To οnline κομμάτι του γενικά είναι για πολλές κλωτσιές.. Εγώ ένα ranking match μου άρεσε να παίζω τόσα χρόνια και το έχουν καταστρέψει και αυτό...

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

PES 2015 ρόστερ update [PS4]

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε, βάσει των προηγούμενων χρόνων, αν το pes 2015 θα πάρει κανένα update με τα νέα ρόστερ στο PS4.. Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

PES 2015 ρόστερ update [PS4]

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε, βάσει των προηγούμενων χρόνων, αν το pes 2015 θα πάρει κανένα update με τα νέα ρόστερ στο PS4.. Ευχαριστώ!!

Αποκλειεται να παρει update εδω καλα καλα δεν παιρνει το 16.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να ρωτησω για ps4 σε online Μπορω να παιξω 4αδα? δηλαδη 2vs2 η μονο 1vs1?ενας φιλος μου του εδωσαν promo και επανω του γραφει το online unlock code.που του χρησημευει?και που το τοποθετ?επισης υπαρχει καποιο μερος εδω που λενε τα ονοματα του psn για να παιζουνε μεταξυ μας;

Επεξ/σία από toykaki
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες μου χάλασε το ασύρματο sony dualshock χειριστήριο και θα ήθελα να αγορασω εναλλακτικό σε τιμή όχι μεγαλύτερη των 20-30€ το οποίο όμως να είναι δοκιμασμένο για πολύωρη ενασχόληση με το PES, θα προτιμούσα ασύρματο αλλά και ενσύρματο δεν θα πείραζε. Τι μου προτείνετε;

Δημοσ.

να ρωτησω για ps4 σε online Μπορω να παιξω 4αδα? δηλαδη 2vs2 η μονο 1vs1?ενας φιλος μου του εδωσαν promo και επανω του γραφει το online unlock code.που του χρησημευει?και που το τοποθετ?επισης υπαρχει καποιο μερος εδω που λενε τα ονοματα του psn για να παιζουνε μεταξυ μας;

Φιλε μου δυστηχως δεν μπορεις. Αυτο γινοταν στο προ 2013 αν θυμαμαι καλα για τελευται φορα. Δυστηχως δεν γινεται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...