Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Να ρωτησω κι εγω? Ποιος παιζει ακομα προ,ωστε να ξερει να σας απαντησει?
xavier Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 μπορείς να διαλέξεις αντιπάλους όμως?δηλαδή να μπούμε εμείς οι 4 που θέλουμε να παίξουμε μεταξύ μας? γιατί στο φίφα 15 δε γίνεται! ναι βρε, γινεται, απλα στην αιθουσα που δημιουργεις βαλε ενα κωδικο που θα εχετε συνενοηθει μεταξυ σας να μην μπαινει κανας ασχετος... alexoudas , πας στο προθαλαμο φιλικου αγωνα δημιουργεις μια αιθουσα και προσκαλεις το φιλο σου, κανει accept την invitation και ειστε ετοιμοι... και για τον απο πανω φιλο http://uk.ign.com/lists/best-of-games-genre/sports/pro-evolution-soccer-2015
AlexoudaS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 ναι βρε, γινεται, απλα στην αιθουσα που δημιουργεις βαλε ενα κωδικο που θα εχετε συνενοηθει μεταξυ σας να μην μπαινει κανας ασχετος... alexoudas , πας στο προθαλαμο φιλικου αγωνα δημιουργεις μια αιθουσα και προσκαλεις το φιλο σου, κανει accept την invitation και ειστε ετοιμοι... και για τον απο πανω φιλο http://uk.ign.com/lists/best-of-games-genre/sports/pro-evolution-soccer-2015 ευχαριστω πολυ φιλε!
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Κανα patch για την αγγλικη λιγκα,υπαρχει για ps4?
xavier Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 νομιζω οτι δεν μπορει να μπει patch σε ps4
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 πω...πω...και το παραλαμβανω αυριο με το ταχυδρομειο.Τα γραφουμε ενα ενα τα ονοματα των ομαδων πλεον.Εποχες ps2.Ευτυχως που τουλαχιστον εχουν αυθεντικη την Ιταλικη λιγκα.
noobogadgetakias Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 ρε μαγκες να ρωτησω κατι? γτ καποιος που εχει πσ4 δεν μπορει να παιξει ονλαιν με εμενα που εχω το πσ3?
kia pro ceed Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 καλησπερα παιδια επαιζα χθες το pes 2015 sto ps4 online και ημουν στο β και σημερα με πετουσε συνεχεια εξω χωρις να φταιω εγω και πηγε στο c τι φταιει τι μπορω να κανω κατι στο router μου τι φταιει οποις μπορει να μου πει ευχαριστω εκ τον προτερον
Michaels_V2 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) καλησπερα εχω ενα θεμα εχω το προ15 σε πσ4, μολις βαζω την ρυθμιση πανω απο τους παιχτες να φενονται τα ονοματα τους φενεται ο το ονομα που εχω στη συσκευη η στο λογαριασμο της sony michaels_v2 ενω αν βαλω να φενεται ο αριθμος controller φενεται ο αριθμος controller 1 δηλαδη!μπορεις καποιος να το δοκιμασει να μου πει αν γινεται και σε αυτον?η να μου πει καποια λυση! Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2015 από Michaels_V2
broxopios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 καλησπερα εχω ενα θεμα εχω το προ15 σε πσ4, μολις βαζω την ρυθμιση πανω απο τους παιχτες να φενονται τα ονοματα τους φενεται ο το ονομα που εχω στη συσκευη η στο λογαριασμο της sony michaels_v2 ενω αν βαλω να φενεται ο αριθμος controller φενεται ο αριθμος controller 1 δηλαδη!μπορεις καποιος να το δοκιμασει να μου πει αν γινεται και σε αυτον?η να μου πει καποια λυση! Λογικά τα έχεις στα Ελληνικά. Το λάθος είναι ότι έχουν βάλει 2 επιλογές με το ίδιο όνομα και δεν φαίνεται ότι αλλάζεις ρύθμιση. Στα Αγγλικά ξεχωρίζουν οι επιλογές και είναι 3. Έχω καιρό να ασχοληθώ αλλά νομίζω έχει επιλογή όνομα παίχτη? Ε, αυτό είναι 2 φορές. Δηλαδή αν κουνήσεις τον μοχλό 2 φορές προς τα δεξιά ή αριστερά θα είναι σαν να μην αλλάζει ρύθμιση (μιας και το όνομα είναι ίδιο) αλλά στην ουσία αλλάζει. Τσέκαρέ το. Μπορείς να το βάλεις και στα Αγγλικά για να καταλάβεις τι λέω.
Michaels_V2 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Ναι εχεις δικιο!το εβαλα αγγλικα για να το δω και εχει 3 επιλογες..χαλια μεταφραση!σε ευχαριστω πολυ!
toykaki Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 θελω να παρω το Pro και ειδα το απλο ας το πω και ενα που εχει pre-order uefa team online bonus +flyer..τι ειναι αυτα?
mythoc Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Δημοσ. 16 Μαΐου 2015 Έφτιαξα μια εφαρμογή για το PES 2015, με την βοήθεια του κυπελλούχου Ελλάδος StavAttack! Περιέχει κάποια βασικά αλλά και μερικά πιο προχωρημένα κολπάκια, θα προσθέσω περισσότερα με κάποιο μελλοντικό update, όποιος ενδιαφέρεται Site: θα την βρει εδώ! 1
FrankyGR Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Έφτιαξα μια εφαρμογή για το PES 2015, με την βοήθεια του κυπελλούχου Ελλάδος StavAttack! Περιέχει κάποια βασικά αλλά και μερικά πιο προχωρημένα κολπάκια, θα προσθέσω περισσότερα με κάποιο μελλοντικό update, όποιος ενδιαφέρεται Site: θα την βρει εδώ! Μπράβο φίλε !!!!! Θα τη βγάλεις και σε iOS ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα