Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτησω κι εγω?

Ποιος παιζει ακομα προ,ωστε να ξερει να σας απαντησει?

• Απαντ. 325
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μπορείς να διαλέξεις αντιπάλους όμως?δηλαδή να μπούμε εμείς οι 4 που θέλουμε να παίξουμε μεταξύ μας?

γιατί στο φίφα 15 δε γίνεται!

ναι βρε, γινεται, απλα στην αιθουσα που δημιουργεις βαλε ενα κωδικο που θα εχετε συνενοηθει μεταξυ σας να μην μπαινει κανας ασχετος...

alexoudas , πας στο προθαλαμο φιλικου  αγωνα δημιουργεις μια αιθουσα και προσκαλεις το φιλο σου, κανει accept την invitation και ειστε ετοιμοι...

και για τον απο πανω φιλο

http://uk.ign.com/lists/best-of-games-genre/sports/pro-evolution-soccer-2015

Δημοσ.

ναι βρε, γινεται, απλα στην αιθουσα που δημιουργεις βαλε ενα κωδικο που θα εχετε συνενοηθει μεταξυ σας να μην μπαινει κανας ασχετος...

alexoudas , πας στο προθαλαμο φιλικου  αγωνα δημιουργεις μια αιθουσα και προσκαλεις το φιλο σου, κανει accept την invitation και ειστε ετοιμοι...

και για τον απο πανω φιλο

http://uk.ign.com/lists/best-of-games-genre/sports/pro-evolution-soccer-2015

ευχαριστω πολυ φιλε!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κανα patch για την αγγλικη λιγκα,υπαρχει για ps4?

Δημοσ.

πω...πω...και το παραλαμβανω αυριο με το ταχυδρομειο.Τα γραφουμε ενα ενα τα ονοματα των ομαδων πλεον.Εποχες ps2.Ευτυχως που τουλαχιστον εχουν αυθεντικη την Ιταλικη λιγκα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπερα παιδια επαιζα χθες το pes 2015 sto ps4 online και ημουν στο β και σημερα με πετουσε συνεχεια εξω χωρις να φταιω εγω και πηγε στο c τι φταιει τι μπορω να κανω κατι στο router μου τι φταιει οποις μπορει να μου πει ευχαριστω εκ τον προτερον

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα εχω ενα θεμα εχω το προ15 σε πσ4, μολις βαζω την ρυθμιση πανω απο τους παιχτες να φενονται τα ονοματα τους φενεται ο το ονομα που εχω στη συσκευη η στο λογαριασμο της sony michaels_v2 ενω αν βαλω να φενεται ο αριθμος controller φενεται ο αριθμος controller 1 δηλαδη!μπορεις καποιος να το δοκιμασει να μου πει αν γινεται και σε αυτον?η να μου πει καποια λυση!

Επεξ/σία από Michaels_V2
Δημοσ.

καλησπερα εχω ενα θεμα εχω το προ15 σε πσ4, μολις βαζω την ρυθμιση πανω απο τους παιχτες να φενονται τα ονοματα τους φενεται ο το ονομα που εχω στη συσκευη η στο λογαριασμο της sony michaels_v2 ενω αν βαλω να φενεται ο αριθμος controller φενεται ο αριθμος controller 1 δηλαδη!μπορεις καποιος να το δοκιμασει να μου πει αν γινεται και σε αυτον?η να μου πει καποια λυση!

Λογικά τα έχεις στα Ελληνικά. Το λάθος είναι ότι έχουν βάλει 2 επιλογές με το ίδιο όνομα και δεν φαίνεται ότι αλλάζεις ρύθμιση. Στα Αγγλικά ξεχωρίζουν οι επιλογές και είναι 3. 

Έχω καιρό να ασχοληθώ αλλά νομίζω έχει επιλογή όνομα παίχτη? Ε, αυτό είναι 2 φορές. Δηλαδή αν κουνήσεις τον μοχλό 2 φορές προς τα δεξιά ή αριστερά θα είναι σαν να μην αλλάζει ρύθμιση (μιας και το όνομα είναι ίδιο) αλλά στην ουσία αλλάζει. Τσέκαρέ το. Μπορείς να το βάλεις και στα Αγγλικά για να καταλάβεις τι λέω. 

Δημοσ.

Ναι εχεις δικιο!το εβαλα αγγλικα για να το δω και εχει 3 επιλογες..χαλια μεταφραση!σε ευχαριστω πολυ!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έφτιαξα μια εφαρμογή για το PES 2015, με την βοήθεια του κυπελλούχου Ελλάδος StavAttack! Περιέχει κάποια βασικά αλλά και μερικά πιο προχωρημένα κολπάκια, θα προσθέσω περισσότερα με κάποιο μελλοντικό update, όποιος ενδιαφέρεται Link.png Site: θα την βρει εδώ!

• Like 1
Δημοσ.

Έφτιαξα μια εφαρμογή για το PES 2015, με την βοήθεια του κυπελλούχου Ελλάδος StavAttack! Περιέχει κάποια βασικά αλλά και μερικά πιο προχωρημένα κολπάκια, θα προσθέσω περισσότερα με κάποιο μελλοντικό update, όποιος ενδιαφέρεται Link.png Site: θα την βρει εδώ!

Μπράβο φίλε !!!!!

Θα τη βγάλεις και σε iOS ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...