Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη εγω και ενας δικος μου απο 2 διαφορετικες κονσολες δεν γινεται να παιξουμε εναντιων αλλων 2 αγνωστων?

μπορεις

πας εκει που λεει χωρος αναμονης ομαδικου παιχνιδιου

και βαλε χωρητικοτητα 4

και στη συνεχεια ο φιλος σου να μπει στην ιδια αιθουσα

Δημοσ.

ps4 pro 15 δεν μπορω να εξαργυρωσω τα dlc για τα items δεν βρισκω στο pstore τπτ!!!

προσπαθω εδω και 3 μερες να εξαργυρωσω το κωδικο που μου δινει μεσα απο το κουτι δλδ 

το δισκακι...γραφει οδηγιες που να μπα και τι να κανω και δεν βρισκω dlc για το pro στο pstore.

αν ξερεται κατι και μπορειτε να βοη8ησετε ευχαριστω εκ των προταιρων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετώ την παρέα..

Πως σας φαίνεται το παιχνίδι;ήμουν τεράστιος φαν ως το 2010 όποτε κ το γύρισα σε φιφα που παίζω ως και σήμερα αλλά το φετινό προ σαν να παλεύεται...

Απορίες:

1. Μπορούμε 4 φίλοι να παίξουμε 2αδες ο καθένας από το σπίτι του η και 2 από ένα σπίτι κ οι άλλοι 2 από τα σπίτια τους;;;

2.είναι κανείς από σας που να έπαιζε φιφα τα τελευταία χρόνια και φέτος να το γύρισε στο προ πάλι;

3.επίπεδα δυσκολιών τι έχει;το ντεμο μου φάνηκε ψιλοευκολό..

4.Με αγορα από πσπλας, μπορούμε κανονικά α παίξουμε 2 άτομα μαζι(primary Ο ένας, secondary Ο άλλος;)

Το σκέφτομαι σοβαρά τώρα που το έχει προσφορά και στο ps plus με 26 ευρώ..

Επεξ/σία από s2117
Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα..<br>

Πως σας φαίνεται το παιχνίδι;ήμουν τεράστιος φαν ως το 2010 όποτε κ το γύρισα σε φιφα που παίζω ως και σήμερα αλλά το φετινό προ σαν να παλεύεται...<br><br>

Απορίες: <br>

1. Μπορούμε 4 φίλοι να παίξουμε 2αδες ο καθένας από το σπίτι του η και 2 από ένα σπίτι κ οι άλλοι 2 από τα σπίτια τους;;;<br>

2.είναι κανείς από σας που να έπαιζε φιφα τα τελευταία χρόνια και φέτος να το γύρισε στο προ πάλι;<br>

3.επίπεδα δυσκολιών τι έχει;το ντεμο μου φάνηκε ψιλοευκολό..<br>

4.Με αγορα από πσπλας, μπορούμε κανονικά α παίξουμε 2 άτομα μαζι(primary Ο ένας, secondary Ο άλλος;)<br><br>

Το σκέφτομαι σοβαρά τώρα που το έχει προσφορά και στο ps plus με 26 ευρώ..

Το καλύτερο προ με μεγάλη διάφορα από τα τελευταία χρόνια.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

1. για 2vs2 online θελει 4 διαφορετικες κονσολες

4. ναι

μπορείς να διαλέξεις αντιπάλους όμως?δηλαδή να μπούμε εμείς οι 4 που θέλουμε να παίξουμε μεταξύ μας?

γιατί στο φίφα 15 δε γίνεται!

Δημοσ.

Επανέρχομαι, λέγοντας ότι και μέσα στο παιχνίδι, φοράνε και οι δύο ομάδες άσπρα, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να γίνεται unplayable. Δεν ξέρω αν γίνεται και με άλλες ομάδες. Ξέρεις κανείς τι μπορεί να φταίει ? Όσο το έψαξα δεν βρήκα τίποτα.

Κανείς?

Μόνο σε εμένα έχει τύχει ? (Έχω κάνει και ότι update απαιτείται)  :cry:

Δημοσ.

Δεν το έχω ξανακούσει. Reinstall.

Re-install προφανώς εννοείς τα DataPacks, γιατί δεν το έχω κάνει install το παιχνίδι στον σκληρό ακόμα.

Επανέρχομαι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...