skanjos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 γελάει ο κόσμος με το βίντεο 40δευτερολέπτων που κυκλοφόρησε η κονάμι... δεν πάνε καλά, και γράφουν στο τέλος στις τάδε του μηνός περισσότερα. ρε πάτε καλά???? ή δείξτε κάτι η μην δείχνετε τπτ, τραγικοί ,την είδανε όλοι Kojima 1
polakis21 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Γελάει ο κόσμος πλέον με την Κονάμι. Η εταιρεία έχει καταστραφεί εντελώς όσον αφορά τα ποδοσφαιράκια. Κρίμα γιατι με αυτά μεγαλώσαμε, αλλά εδώ και 7-8 χρόνια παραπαίουν και κάποιοι ονειροβατούν και βγάζουν καλό κάθε νέο προ. Το προ πέθανε πάρτε το χαμπάρι...Μόνο φίφα πλεον...Δυστυχώς ή ευτυχώς 1
broxopios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Όντως το βίντεο απαράδεκτο. Ο κόσμος περίμενε κάτι καλό. Και να πει κανείς ότι ξέρεις ότι θα βγει παιχνιδάρα να πάει στα κομμάτια. Εδώ οι άνθρωποι είναι με την πλάτη στο τοίχος εδώ και 7 χρόνια και το παίζουν και υπεράνω. "The pitch is ours" και τέτοια. Και σου βγάζουν και βίντεο 40 δευτερολέπτων για να σου πουν δες μας στις 3 Ιούλη που τότε θα λένε δες μας στις 10. Το gameplay φυσικά δεν μπορούμε να το κρίνουμε αλλά προς Θεού μην παίζετε με τα νεύρα μας. Μας έχουν από την Ε3 στο περίμενε για λίγα δευτερόλεπτα που να ήταν και καθαρό gameplay από wide camera πάει κι έρχεται. Αλλά αυτό είναι χειρότερο από το περσινό. Τι στα κομμάτια ρόλο έχει το νέο στούντιο στο Λονδίνο? Anyway. Απλά με αυτά που κάνουν μας σπρώχνουν ολοένα περισσότερο στο fifa. Το οποίο φυσικά έχει σοβαρά προβλήματα στον πυρήνα του gameplay, αλλά τουλάχιστον προσφέρει ένα ολοκληρωμένο προϊόν. Αυτό το σέβομαι. 1
Rib21 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Γιατί ρε προ Γτ γαμοτο!!!έχω και μαζεύω όλα τα προ από το 2005 και με σκοτώνεις έτσι......καντε κάτι το 2015 να βγει με γαμάτη κατάληξη το δέκατο της συλλογής!!!Για να μην με πείτε fanboy που κατακρίνει κάτι άλλο διαφωνώ καθώς το fifa είναι πολύ καλό και καλύτερο ακόμα άλλα δεν με τραβάει για κάποιον λόγο όσα ματσάκια και να παίξω!!!έπαιζα με τον μπρο ένα ματσάκι φιφα τέλεια προ για αποτοξίνωση!!!!τώρα άρχισα το football manager
spartan29gr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 γελάει ο κόσμος με το βίντεο 40δευτερολέπτων που κυκλοφόρησε η κονάμι... δεν πάνε καλά, και γράφουν στο τέλος στις τάδε του μηνός περισσότερα. ρε πάτε καλά???? ή δείξτε κάτι η μην δείχνετε τπτ, τραγικοί ,την είδανε όλοι Kojima Αιωνια του η μνημη!!αστο τελος οριστικα της σειρας.Βρωμαγε εξαρχης η φαση(η απουσια του παιχνιδιου απο την ε3 μονο τυχαια δεν ητανε) Επιπλεον τα περισσοτερα πρεβιους που βγηκαν σημερα,λενε και κακο ανιμεισον!!και πολυ κακη ΑΙ στους τερματοφυλακες.
sakisosf Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δεν μπορεί να δώσει τα ρημάδια τα δικαιώματα του CL στην EA να τελειώνουμε;;;Έτσι κι αλλιώς μόνο για το CL έπαιζα Pro αλλά με αυτά που ακούω δεν υπάρχει περίπτωση να το παίξω του χρόνου.
lebron15 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Να μην τα δώσει στην ΕΑ. Ικανούς τους έχω να βγάζουν ξεχωριστό παιχνίδια Champions League όπως έκαναν παλιά. Πάντως, αν και πλέον πολύ δύσκολα θα γύριζα σε PES δεν θέλω για κανέναν λόγο να μεγαλώσει και άλλο η ψαλίδα, μακάρι να γίνει ακόμη καλύτερο. 2
broxopios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Το gameplay είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλύτερο από το pes 2014. Όλα τα reviews αυτό λένε. Απλά δεν θα είναι αυτό που περιμένουμε και αυτό που θα θέλαμε. Ένα από τα πολύ σημαντικά είναι ότι έχει επιστρέψει το individuality στον χειρισμό των παιχτών. Νιώθεις τους παίχτες. Δυστυχώς λένε όχι στα επίπεδα του ps2, αλλά πολύ καλύτερα από το pes 2014 που στην ουσία δεν υπήρχε. Εκεί και στην ΑΙ θα παιχτεί το στοίχημα στα ποδοσφαιράκια. Η ΕΑ φαίνεται να μην το έχει το συγκεκριμένο κομμάτι. Αν το προ κυριαρχήσει εκεί, κάτι γίνεται...
sakisosf Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Να μην τα δώσει στην ΕΑ. Ικανούς τους έχω να βγάζουν ξεχωριστό παιχνίδια Champions League όπως έκαναν παλιά. Πάντως, αν και πλέον πολύ δύσκολα θα γύριζα σε PES δεν θέλω για κανέναν λόγο να μεγαλώσει και άλλο η ψαλίδα, μακάρι να γίνει ακόμη καλύτερο. Άμα είναι δωρεάν ας το βγάλει να τελειώνουμε .Λες και το CL στο Pro το απολαμβάνουμε με τα bugs και τις ελλείψεις που έχει.
mikele13- Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 εχω μια διαισθηση οτι το νεο προ θα ειναι μουφα παλι..... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Βροχη,χιονι....δεν εχει?Παντα με λιακαδες γινονται οι αγωνες?Οπως στην εποχη PES 2003(αυτο με τον Κολινα στο εξωφυλο)για PS2?
broxopios Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Θα έχει και βροχή και χιόνι. Μάλιστα στη βροχή (δεν είμαι σίγουρος για το χιόνι, δεν το άκουσα πουθενά), η φυσική της μπάλας θα επηρεάζεται.
sakisosf Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 εχω μια διαισθηση οτι το νεο προ θα ειναι μουφα παλι..... Ναι 'σαι σίγουρος >Το έχουν σκοτώσει δυστυχώς το πράγμα...πάλι Pro 09 του χρόνου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα