tsakonas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μετά από 4 χρόνια επιτέλους έχουμε ένα πολύ καλό προ. Μπράβο στην κοναμι, το κράξιμο έπιασε τόπο έστω και αργά. Το φιφα από την άλλη δε μου άρεσε ποτέ, δε τίθεται θέμα σύγκρισης. 2
empire_1924 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Sorry guys.....βελτιώνεται το pes αλλά το gameplay,σουτ και γενικά το όλο feeling του FIFA δεν τα προσεγγίζει....όχι ακόμα τουλάχιστον! Ειδικά στο online κομμάτι που "λιώνω" το FIFA είναι πολύ μπροστά και μετά τα updates είναι απο τα καλύτερα ever το FIFA15!!! Btw να συμπληρώσω αναφορικά με τα updates.....έχω την αίσθηση ότι μειώθηκε δραματικά πλέον το scripted στο online,το οποίο είναι πραγματική απόλαυση.....!!!
tsakonas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Περί ορέξεως κολοκυθοπιτα... Ποτέ δε μου άρεσε το φιφα και φέτος μου φαίνεται αστείο το σουτ και το game play. Κερκίδες χόρτα κλπ δε με ενδιαφέρουν προσωπικά . βέβαια μόνο το ντεμο έπαιξα αλλά δε πρόκειται να το αγοράσω. Τα προηγούμενα 3-4 χρόνια που το προ ήταν μουφα, το γύρισα σε μπασκετακι.
noobogadgetakias Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδια ενας φιλος μ προσπαθει να παιξει το προ15 στο ps4 online και δν γινεται.του ζηταει λεει paypal να πληρωσει.ισχυει κατι τετοιο;τι παιζει; εγω στο ps13 σεν εχω τετοιο θεμα...
mikele13- Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδια ενας φιλος μ προσπαθει να παιξει το προ15 στο ps4 online και δν γινεται.του ζηταει λεει paypal να πληρωσει.ισχυει κατι τετοιο;τι παιζει; εγω στο ps13 σεν εχω τετοιο θεμα... μηπως δεν εχει psplus συνδρομη???
noobogadgetakias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Ps4 online = psplus συνδρομή.Δν το καταλαβα αυτο...για ποιο λογο να εχει συνδρομη...;;;εφοσον αγοραζεις ενα παιχνιδι γνησιο ποιος λογος να πληρωνεις παλι για να παιξεις ονλαιν;;
Alex21121988 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Ετσι ειναι man, οπως και στο xbox ειχαν και εχουν το xbox live δηλαδη συνδρομη για να μπορεις να παιζεις online, ετσι και τωρα το ps plus εγινε υποχρεωτικο πλεον για να μπορεις να παιζεις τα περισσοτερα games online. Σε καποια games πχ μπορεις να παιξεις καποια features του online κομματιου τους αλλα οχι ολα. Αυτο παει αναλογα και με τον developer. Παραδειγμα το Watch Dogs οπου μπορεις να παιξεις καποια συγκεκριμενα ειδη του online κομματιου του χωρις να χρειαζεσαι plus.
noobogadgetakias Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Οκ..σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας..να ειστε καλα..
GusHLR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Το επαιξα στο play 3 καλο ειναι μετα updates γινεται ακομα καλυτερο ( και φυσικα πιο δυσκολο και πιο ωραιο στο χειρισμο) , στο play 4 δεν το εχω παιξει ακομα .
Mirkas7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Γνωριζει καποιος πως θα παιξω 2vs2 online?
Dionisis210 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Προβλημα με pes 2015! Καλησπερα, λοιπον αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: κατεβασα χθες το παιχνιδι απο ps store με την εκπτωση και το προβλημα ειναι πως οταν ανοιγω το παιχνιδι με βγαζει να παιξω τον τελικο του supercup ξανα κ ξανα χωρις να μπαινει στο κανονικο μενου τογ παιχνιδιου, στην ουσια με αφηνει να παιζω μονο αυτο το match χωρις να μπορω να κανω κατι αλλο στο παιχνιδι. Ξερει κανεις γιατι γιατι γινεται αυτο?? Δν πιστευω να το εχω πληρωσει τζαμπα. .
xavier Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Γνωριζει καποιος πως θα παιξω 2vs2 online? απο μια κονσολα δεν γινεται, δηλαδη 4 ps4 για 2vs2
Mirkas7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 απο μια κονσολα δεν γινεται, δηλαδη 4 ps4 για 2vs2 Δηλαδη εγω και ενας δικος μου απο 2 διαφορετικες κονσολες δεν γινεται να παιξουμε εναντιων αλλων 2 αγνωστων?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα