Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αξίζει η τιμή (26€) που δίνουν στο Pro15 για το PS4 στο PSN; το σκέφτομαι γιατί αν το αγοράσεις καινούριο 40€ σήμερα η μεταπώληση του θα είναι τραγική αργότερα.

• Απαντ. 325
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδη βρεθηκε στα χερια μου το pro για PS4 αγορασμενο απο skroutzαδικο και πρεπει να ειναι η αγγλικη εκδοση, υπαρχει τροπος να βαλω ελληνικη περιγραφη μεσω download?

Οχι οτι με καιει και τοσο...ισως προτιμω και την ξενη αλλα θελω να ξερω αν υπαρχει η δυνατοτητα...

Δημοσ.

Εναμιση μηνα απο την κυκλοφορια του και το δινουν 26 ευρω?Το φιφα 3 μηνες μετα και το δινουν 45.

Τελικα παιζει κανενας προ σε αυτον τον πλανητη εκτος απο τους Ελληνες?

Εννοειτε οτι και δισκακι να το εχεις δεν θα το παιρνει κανενας αργοτερα ουτε 20 ευρω.Οποτε ευκαιρια ειναι.

Δημοσ.

Εναμιση μηνα απο την κυκλοφορια του και το δινουν 26 ευρω?Το φιφα 3 μηνες μετα και το δινουν 45.

Τελικα παιζει κανενας προ σε αυτον τον πλανητη εκτος απο τους Ελληνες?

Εννοειτε οτι και δισκακι να το εχεις δεν θα το παιρνει κανενας αργοτερα ουτε 20 ευρω.Οποτε ευκαιρια ειναι.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Μάλλον θα το πάρω από το PSN. Ξέρεις μήπως αν υπάρχει η δυνατότητα να κατέβει η ελληνική έκδοση ή είναι μόνο η αγγλική;

Patch με ελληνικό πρωτάθλημα, κύπελλο, ομάδες κτλπ μπορεί να μπει η πολλά ζητάω; :-D

Δημοσ.

Μόλις κατεβασα το Fifa15 σε demo και μου φαίνεται καλυτερο....

Δημοσ.

Επειδη βρεθηκε στα χερια μου το pro για PS4 αγορασμενο απο skroutzαδικο και πρεπει να ειναι η αγγλικη εκδοση, υπαρχει τροπος να βαλω ελληνικη περιγραφη μεσω download?

Οχι οτι με καιει και τοσο...ισως προτιμω και την ξενη αλλα θελω να ξερω αν υπαρχει η δυνατοτητα...

Μιας και κανεις δε φιλοτιμηθηκε, απανταω εγω στον εαυτο μου σε περιπτωση που ενδιαφερει και αλλους.

Δε χρειαζεται κανενα patch, υπαρχει επιλογη στα system settings εντος παιχνιδιου για να διαλεξεις τοσο τη γλωσσα των menu οσο και του σχολιασμου μεταξυ των οποιων ειναι και τα ελληνικα. Αρα λογικα ολα τα region2 εχουν ολες τις γλωσσες ηδη στο δισκακι...

Δημοσ.

Το ειδα στα 27 ευρώ στο ps store το τσιμπισα παραπάνω για ποδοσφαιρακι π;λι δεν σκοπεβα να δώσω ελπίζω για αυτά τα λεφτά να μη το μετανιωσω.

Δημοσ.

οποιος εχει αγορασει το παιχνιδι για ps4 ειτε σε δισκακι ειτε σε ηλεκτρονικη μορφη αλλα δεν ειναι η day one edition(το τονιζω αυτο)και παιζει στο myclub mode ας επικοινωνησει μαζι μου να του προσφερω τσαμπα ενα κωδικο απο δισκακι day one που εχω το οποιο σου δινει στο myclub εναν μεγαλο παικτη(μαυρη μπαλα) και καποια λεφτα! 

Το ξανατονιζω να μην ειναι η day one εκδοση η τελος παντων να μην εχει χρησιμοποιηθει παρομοιος κωδικως διοτι αν εχει χρησιμοποιηθει τοτε δεν μπορεις να παρεις και δευτερο μεχρι εναν σου αναγνωριζει..για ps4 μονο κανει να ξερετε

Δημοσ.

Αγόρασα την Day one edition σε δισκακι ρε παιδιά αλλά μου βγάζει να παίξω ένα παιχνίδι μόνο καμία επιλογή. Λες και είναι demo. Καμία ιδέα; σε xbox one

Δημοσ.

Αγόρασα την Day one edition σε δισκακι ρε παιδιά αλλά μου βγάζει να παίξω ένα παιχνίδι μόνο καμία επιλογή. Λες και είναι demo. Καμία ιδέα; σε xbox one

περιμενε να ολοκληρωθεί το install,αν πας στα games σου ,λέει ποσο % έχει.
Δημοσ.

οποιος εχει αγορασει το παιχνιδι για ps4 ειτε σε δισκακι ειτε σε ηλεκτρονικη μορφη αλλα δεν ειναι η day one edition(το τονιζω αυτο)και παιζει στο myclub mode ας επικοινωνησει μαζι μου να του προσφερω τσαμπα ενα κωδικο απο δισκακι day one που εχω το οποιο σου δινει στο myclub εναν μεγαλο παικτη(μαυρη μπαλα) και καποια λεφτα! 

Το ξανατονιζω να μην ειναι η day one εκδοση η τελος παντων να μην εχει χρησιμοποιηθει παρομοιος κωδικως διοτι αν εχει χρησιμοποιηθει τοτε δεν μπορεις να παρεις και δευτερο μεχρι εναν σου αναγνωριζει..για ps4 μονο κανει να ξερετε

Αγόρασα την Digital Exclusive έκδοση που αναφέρθηκε και πιο πάνω, αν δεν έχει δοθεί ακόμα ο κωδικός θα με έψηνε κάπως, γιατί όλο κάτι σάπιους μου δίνει :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλησπέρα και απο εμένα, και καλή χρονιά.

Εχτές αξιώθηκα να τρέξω για πρώτη φορά το παιχνίδι, για να μπορέσω να παίξω κανά ματσάκι.

Αφού έκανε κοντά στην μία ώρα να κατεβάσει τα Data Packs,  είδα προς έκπληξη μου, ότι προσπαθώντας να παίξω το καθιερωμένο πρώτο ματς (όπως κάνω σε κάθε Pes) , Ολυμπιακός - Παναθηναικός, οι εμφανίσεις και των δύο εμφανίζονται λευκές.

Ξέρουμε μήπως τι παίζει ? 

Να προσθέσω ότι δεν ξεκίνησα ποτέ το ματς, να δω οτι οντως in game στον αγωνιστικό χώρο φοράνε και οι δύο σκέτες άσπρες εμφανίσεις και δεν είναι κάποιο bug του μενού.

Επεξ/σία από UncleKim
Δημοσ.

pro 2015 [ps3]

καλησπερα σε ολους

εχω ενα προβλημα με την ρυθμιση στο ονομα παιχτη κατα την διαρκεια του game.
δεν μου εμφανιζει το ονομα του καθε παιχτη αλλα το ψευδωνυμο μου,οταν παιζουμε 2 ατομα.
οταν παιζω αντιπαλος με τον υπολογιστη του εμφανιζει τα ονομα των παικτων αλλα οχι των δικων μου παλι.
μηπω γνωριζει κανεις για να με βοηθησει????

Δημοσ.

Kαλησπέρα και απο εμένα, και καλή χρονιά.

Εχτές αξιώθηκα να τρέξω για πρώτη φορά το παιχνίδι, για να μπορέσω να παίξω κανά ματσάκι.

Αφού έκανε κοντά στην μία ώρα να κατεβάσει τα Data Packs,  είδα προς έκπληξη μου, ότι προσπαθώντας να παίξω το καθιερωμένο πρώτο ματς (όπως κάνω σε κάθε Pes) , Ολυμπιακός - Παναθηναικός, οι εμφανίσεις και των δύο εμφανίζονται λευκές.

Ξέρουμε μήπως τι παίζει ? 

Να προσθέσω ότι δεν ξεκίνησα ποτέ το ματς, να δω οτι οντως in game στον αγωνιστικό χώρο φοράνε και οι δύο σκέτες άσπρες εμφανίσεις και δεν είναι κάποιο bug του μενού.

Επανέρχομαι, λέγοντας ότι και μέσα στο παιχνίδι, φοράνε και οι δύο ομάδες άσπρα, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να γίνεται unplayable. Δεν ξέρω αν γίνεται και με άλλες ομάδες. Ξέρεις κανείς τι μπορεί να φταίει ? Όσο το έψαξα δεν βρήκα τίποτα.

Δημοσ.

Το Day 1 Edition που υπαρχει σε φθηνοτερη εκδοση του παιχνιδιου,τι ακριβως σημαινει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...