Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PS4 Pro evolution 2015 Tips Hints

Καλησπερα

Στο PRO 2015 μπορω να παιξω εγω με ενα φιλο μου αντιπαλοι με αλλους 2 απο το ιντερνετ παικτες?

Δηλαδη εγω με τον φιλο μου απο το  PS4 μου στην ιδια ομαδα και αντιπαλους αλλους 2 στην αλλη ομαδα απο ιντερνετ?

Παλια γινοταν θυμαμαι τωρα δεν ξερω πως!

Επισεις στο Myclub τι συμβουλες μου δινεται? να παρρω καλους παικτες επισεις με τις μπαλες τι γινεται ?

PS plus Εχω μπορω να παιξω  online

υπαρχει απαντηση σε αυτο?

διαβαζω οτι στο πσ3 γινεται , αλλα δε γινεται στο πσ4. ισχυει?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα παω να παιξω αγωνα online σε ps4 και κανει καμια ωρα να μου βρει παιχτη και με πεταει αρκετα συχνα πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις στο royter και κατι αλλο παω να κανω δικο μου δωματιο και μου λεει κατι για ρυθμισεις τυπου nat στο router γνωριζει κανεις κατι ευχαριστω   και κατι αλλο πως μπορω να μην ειμαι κατηγορια συνδεσεις B ΚΑΙ να ειμαι Α ΟΠΩς ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ευχαριστω 

Δημοσ.

λοιπον,πηρα σημερα το pes 15 για το ps4 κι εγω,μπορω να πω οτι ειναι καλυτερο απο το φετινο fifa και σιγουρα το καλυτερο pes απο τα τελευταια που εχουν βγει μετα το 09 10 νομιζω...! εχω ενα θεμα ομως με γραφικα και πιο σωστα με τη ρυθμιση τηλεορασης νομιζω,εχω μια f7000 samsung,οταν βαζω στις ρυθμισεις εικονας δυναμικη,τυπικη,φυσικη κλπ και παιζω,οταν πηγαινω απο τη μια περιοχη στην αλλη σαν να σκοτεινιαζει λιγο,κανει κατι σαν γραμμες..υπαρχει μια επιλογη στην τηλεοραση μου για gaming mode που στην ουσια ειναι η τυπικη εικονα αλλα χωρις κατι extra ρυθμισεις  ,οταν την ενεργοποιω δε βλεπω αυτες τις γραμμες,σκιες αλλα δεν μπορω να φωτισω λιγο παραπανω την οθονη γιατι πρεπει να κλεισω το gaming mode(που ειναι η τυπικη στην ουσια)..εχει κανεις αλλος τετοιο θεμα? ξερω οτι ειναι κατι σχετικα με τη ρυθμιση της εικονας..

Δημοσ.

Παιδες, 3 ερωτησουλες:

1. Υπαρχει patch για το PS4
  2. Πως αλλαζω αριθμο στη στολη στο Γινε Θρυλος?
  3. Ποια ειναι τα κουμπια οταν παιζει τερματοτυφλακας στο Γινε Θρυλος?
Δημοσ.

λοιπον,πηρα σημερα το pes 15 για το ps4 κι εγω,μπορω να πω οτι ειναι καλυτερο απο το φετινο fifa

Μπορεις να μας πεις σε τί ειναι καλυτερο του φιφα για να καταλαβουμε; Σε γραφικα; Σε παρουσιαση; Σε ηχο; Σε περιγραφη; Σε ποικιλια ομαδων; Σε ποικιλια διοργανωσεων; Σε ποικιλια σταδιων; Σε online ποιοτητα και modes; Σε φυσικη κινηση παικτων κι οχι σε ραγες ρομποτικα; Σε ελευθερο manual παιχνιδι; Σε ποικιλια animations; Σε φυσικη και spins μπαλας;

Πες και σε εμας να καταλαβουμε τελικα...Ειναι να απορει κανεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλασσικος ειναι ο polakis ,αλλα να ακουσουμε σε τι ειναι καλυτερο το pro απο το fifa, γιατι τετοια γραφονται και περνετε τον κοσμο στο λαιμο σας με τα 70αρια.....

Επεξ/σία από papeipa
Δημοσ.

Και κλασικες απαντησεις. Οταν γινει το προ καλυτερο απο το φιφα αντικειμενικα πρωτος θα το πω! Το εχω πει χιλιες φορες. Ξεκολληστε επιτελους απο το μπρο και το μπλειστεϊσιο...

Υ.Γ. Ευτυχως που εχετε επιχειρηματα δηλαδη και μας πεισατε παντως...

• Like 1
Δημοσ.

Το FIFA ειναι καλυτερο (για μενα) σε ολους σχεδον τους τομεις, πλην του animatiοn των ιδιων των παικτων που στο pes ειναι λιγο καλυτεροι στα δικα μου τα ματια τουλαχιστον. Σε ολα τα υπολοιπα ομως υστερει το pes εδω και αρκετα χρονια. Ατμοσφαιρα γηπεδων, physics της μπαλας, διχτυων, ai, καλυτερος και πιο ευλιγιστος ελεγχος των παιχτων και μπαλας. Kαποιος ο οποιος τα βλεπει αυτα, δεν μπορει να μην τα αναφερει. Εκει ειναι πολυ μπροστα το FIFA χιλιετιες ολοκληρες.

Αλλα..

Δεν καταλαβαινω γιατι ομως να προσπαθειτε αυτοι που παιζετε FIFA να πεισετε αυτους που παιζουν pes και το γουσταρουν οπως ειναι και οτι ειναι, να κανουν τι? Να το παρατησουν επειδη το FIFA ειναι καλυτερο? 

Βαζω τον εαυτο μου τωρα σε αυτο, με καποιες ερωτησεις-τοποθετησεις μου... Τα αναγνωριζω ολα αυτα που προανεφερα για το FIFA.. 

Πειραζει που απλα δεν το γουσταρω να το παιξω, και προτιμω να μαζευτω με την παρεα μου να παιξω ενα ποδοσφαιρακι που το παιζουμε απο το 1998? Pes ονομαζεται πλεον, και οσοι παλαιοτεροι το θυμουνται ως iss pro ή Winning eleven. 

Eχω δοκιμασει πολλες φορες να αρχισω το fifa μιας και ολοι λενε (ορθως) οτι ειναι γενικα καλυτερο game και σου προσφερει αλλη ποδοσφαιρικη εμπειρια. Αμ δεν μου βγαινει, πως να το κανουμε τωρα? 

Μπλειστεισιο οπως το λεει και ο φιλος πιο πανω και προ.. Αυτο μου αρεσει να παιζω με την παρεα μου. Που ειναι το προβλημα ακριβως?

Δεν καταλαβαινω τι ζορι τραβατε ειλικρινα και τι θελετε να αποδειξετε με τα λεγομενα σας... 

Ειναι καλυτερο το FIFA απο το Pes? ΝΑΙ!!! ε ΚΑΙ? Αυτο εμενα ΠΟΥ και ΠΩΣ με εμποδιζει ακριβως να ριξω μουτζα στο fifa,επειδη για δικους μου λογους/προτιμησεις δεν ευχαριστει ουτε εμενα, ουτε την παρεα μου? 

Να ξεκολλησω με κατι που εμενα προσωπικα με ευχαριστει? Για ποιον λογο ακριβως?

Ρητορικα ειναι τα ερωτηματα μου. Δεν εχω σκοπο, ουτε επιθυμω να ερθω σε καμια πιθανη ιντερνετικη αντιπαραθεση, γιατι ακρη συνηθως δεν βγαινει. Βλεπε αλλα topics που καταληγουμε στο old time classic ps4 vs xbone, Sony vs ms και τα γνωστα. Ο καθε ενας παιζει αυτο που γουσταρει. 

Ελεος πια.. Δεν βαρεθηκατε? Καποιοι ειστε και πανω απο 15 χρονων...(no offence στους 15χρονους)

Ευχαριστηθειτε το FIFA, μια χαρα ειναι και το pes για οσους το παιζουν και ολα good.

Ευλογησον.

• Like 1
Δημοσ.

Ποτε δεν μιλησε κανεις για να πεισει καποιον να μην παιξει προ και να παιξει φιφα. Ο καθενας παιζει και του αρεσει οτι θελει. Αλλο να λες μου αρεσει πιο πολυ το προ, κι αλλο να λες το προ ειναι καλυτερο του φιφα και χωρις επιχειρηματα...

Δημοσ.

Μπορώ να παίξω online 2v2 αλλά ο φίλος μου να είναι από την δικιά του κονσόλα ps4;

μπορεις

πας εκει που λεει χωρος αναμονης ομαδικου παιχνιδιου

και βαλε χωρητικοτητα 4

και στη συνεχεια ο φιλος σου να μπει στην ιδια αιθουσα

δεν μπορειτε να παιξετε ranked και δεν μπορειτε να παιξετε 2vs2 απο την ιδια κονσολα

Δημοσ.

Δεν ειναι κακο να παιζει καποιος ακομα προ,γιατι ετσι εχει συνηθισει απο το 1998.Εδω ακομα καποιοι παιζουν subbuteo,γιατι με αυτο παιζουνε απο το 1980,η ακομα εκεινα τα ποδοσφαιρακια τα ξυλινα που ειχανε και τα μπιλιαρδα.

Περι ορεξεως,κολοκυθοπιτα.....που λενε.

Το κακο ειναι,οπως εγραψε και ο φιλος παραπανω,οτι καποιοι αφελεις ψηνονται και σκανε 70ρια για να παιξουνε μια εβδομαδα και μετα να το παρατησουν στο ραφι.

Εγω θα συμβουλευα,ποτε μην παιρνετε σοβαρα μια κριτικη παιχνιδιου,απο καποιον που το αγορασε μολις τωρα και λεει ''πω πω τι παιχνιδαρα'' ''τωρα αρχιζει το λιωσιμο'' κλπ.

Παιρνετε στα σοβαρα κριτικες παιχνιδιων απο ατομα που ασκολουντε πανω απο μηνα.

Αν η πρωτη σας επιλογη ειναι πχ το φιφα,αλλα θελετε να δειτε πως ειναι και το προ,δεν ειναι αναγκη να αγορασετε το προ καινουργιο.Μπορειτε να περιμενετε μεχρι Φλεβαρη Μαρτη,να το παρετε μεταχειρισμενο κανα 30ρι να το δειτε να παιξετε κανα μηνα,να σας φυγει η καψα.

Δεν ειναι μονο θεμα τσιγκουνιας για το 60ρι η 70ρι.Ειναι οτι αν τα σκασεις τελικα,θα κατσεις να ασχοληθεις θελοντας και μη για το γαμοτο επειδη το αγορασες και αν μην τι αλλο θα χασεις εκτος απο το 60ρι η 70ρι και ενα μηνα απο την ζωη σου τουλαχιστον.Στην περιπτωση του προ να γραφεις τα σωστα ονοματα ομαδων κλπ,να το δεις πως παιζεται και ολα αυτα. 

Τελος...να πω κατι που μου εχει κανει εντυπωση.Χρονια επαιζα προ ps2 ps3 μεχρι το 2012 παντα χωρις φωνη.

Απο το 2013 που το γυρισα σε φιφα,παντα μα παντα με σχολιασμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...