takis1979 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Πολύ ωραίες κινήσεις αληθοφανείς χλωμό σε κόβω. Είναι ακόμα ρομποτικές και απότομες με γωνίες.Δεν εχει διορθωθει και αυτο χαλαει την γενικά βελτιωμένη του εικόνα ομολογώ. Αν και είναι περισσότερο arcade φάση με γρήγορο παιχνίδι και πολλές φάσεις με χαλαρές άμυνες και πολλά γκολ. Φυσικά είναι ακόμα πίσω απο τον ανταγωνισμό, αλλά τουλάχιστον δεν είναι το εκτρωμα του παρελθόντος... Ασε πολακις παθξε το φιφακι που εδω ναι ειναι πολυ πιο αληθοφανεις με το πατιναζ ακομα που βλεπουμε στις κινησεις του φιφα οσο κ να σε χαλαει. Να σου πω μπαινει κανεις στο θεμα του φιφα να το κραζρι η εισαι ο μονος κομπλεξικος εδω μεσα ?
polakis21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Ασε πολακις παθξε το φιφακι που εδω ναι ειναι πολυ πιο αληθοφανεις με το πατιναζ ακομα που βλεπουμε στις κινησεις του φιφα οσο κ να σε χαλαει. Να σου πω μπαινει κανεις στο θεμα του φιφα να το κραζρι η εισαι ο μονος κομπλεξικος εδω μεσα ? Είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Μάθε να διαβαζεις τι γράφει ο άλλος και μετά τα λέμε. Εγω πρώτος είπα ότι το προ15 ειναι αρκετα βελτιωμενο και αξιοπρεπες φετος, αλλά σε φάση arcade με γρηγορο ρυθμο και πολλες εναλλαγες φάσεων στις 2 εστιες. Αλλά και πάλι υστερει συνολικά κατά τη γνώμη μου, του φιφα15. Το πρόβλημα σου ποιό είναι; Εσυ ξεκόλλα λίγο από το κολλημα με το μπρο και το μπλειστεισιο, οχι εγώ... Υ.Γ. Αμφιβάλλω αν έχεις παίξει το fifa15 στο ps4... 1
Heatspreader Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Μάθε να διαβαζεις τι γράφει ο άλλος και μετά τα λέμε. Εγω πρώτος είπα ότι το προ15 ειναι αρκετα βελτιωμενο και αξιοπρεπες φετος, αλλά σε φάση arcade με γρηγορο ρυθμο και πολλες εναλλαγες φάσεων στις 2 εστιες. Αλλά και πάλι υστερει συνολικά κατά τη γνώμη μου, του φιφα15. Το πρόβλημα σου ποιό είναι; Εσυ ξεκόλλα λίγο από το κολλημα με το μπρο και το μπλειστεισιο, οχι εγώ... Υ.Γ. Αμφιβάλλω αν έχεις παίξει το fifa15 στο ps4... Έτσι ακριβώς. Εμένα μου άρεσε κάπως το PES φέτος. Πέρυσι ήταν τραγικό. Το έβαλα σε ένα φίλο που παίζαμε πριν το FIFA 13 για πολλά χρόνια και έβαλε τα γέλια με τις μπιλίτσες που βγαίνουν στα ελεύθερα, με τον τερμοατοφύλακα που κάνει σαν μπαλαρίνα όταν δίνει πάσα στο ελεύθερο και στο γέμισμα που είναι λες και εκτοξεύεται οβίδα πάλι στο ελεύθερο, ενώ πριν παίρνει φόρα σε αργή κίνηση. Και τα γραφικά του είναι φτωχά. Τα τέρματα και γενικότερα το περιβάλλον βλέπεις ότι είναι φτωχό. Οι παίχτες είναι αρκετά καλοί ωστόσο. Παίζεται όμως, δεν είναι χάλι. Καλό ποδοσφαιράκι είναι. Arcade μεν, αλλά καλό. Το FIFA όσο να' ναι έχει προχωρήσει αρκετά. Η ψαλίδα όμως πάει να μικρύνει.
CrashTR1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Τι λεει το φετινο pes για ps3; Εχει βελτιωσεις σε become a legend και master league απο τα προηγουμενα pes; Το βρηκα στα 12 ευρω σε digital μορφη για ps3, αξιζει;
jim22479 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Παντως , χωρις να θελω να προκαλεσω ή να "τρολαρω" οπως λετε εσεις οι νεοι ... διαβαζοντας τα διαφορα θρεντς στο ιντερνετ και φυσικα αυτο ισχυει και εδω μεσα , διαπιστωσα το εξης: Ο καθενας το μακρυ και το κοντο του... Καπως καπου συμφωνουμε ολοι: Πχ , ρε παιδι μου τα διχτυα ηθελαν λιγο περισσοτερο προσοχη. Πχ λεω ετσι... Στα αλλα ομως , αστα να πανε : Του ενα οι πασες του φενονται να πηγαινουν σφαιρα, του αλλου οι παικτες νιωθει οτι ειναι σε ραγες , ο αλλος δεν του αρεσει οτι τα σουτ ειναι ξυλινα....μα οχι λεει ο αλλος τα σουτ ειναι τελεια φετος... Που θελω να καταληξω, φαντασου να σαι ο Κοναμις και να κοιταει ρε παιδι μου τι γραφουν για το παιχνιδι . Θα χε τιγκαρει ο τυπος. Το παιχνιδι ειναι πολυ καλο παιδια. χ3στ3 μ3.. Αυτο που ξερω ειναι οτι παω σπιτι των φιλων μου , βαζουμε το ΠΡΟ και κινδυνευουμε να μας χωρισουν οι γκομενες. Αμα θελω να κανονικη μπαλα ,παω στα γηπεδακια και τσακωνομαι εκει( τι κλωτσας ρε , εχουμε και δουλειες την Δευτερα κτλπ ) ( sic ) Απολαυστε το, μην ειστε μανιαμουνιες....(νια το ενα , νια το αλλο )... Να βρειτε επισης μια καλη κοπελα να κανει καλο σεξ , να μην εχετε απαιτησεις τοσες απο το ποδοσφαιρακι , αμαν πια. Τα διχτυα ομως πρεπει να τα φτιαξουν , ααα , και να μπορεις να παιζεις "διπλα" στα πρωταθληματα!!!!! Ελπιζω να μη προσβαλα κανεναν ε ; Καλη επιτηχια στην Ατλετικο! 2
papeipa Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Παντως , χωρις να θελω να προκαλεσω ή να "τρολαρω" οπως λετε εσεις οι νεοι ... διαβαζοντας τα διαφορα θρεντς στο ιντερνετ και φυσικα αυτο ισχυει και εδω μεσα , διαπιστωσα το εξης: Ο καθενας το μακρυ και το κοντο του... Καπως καπου συμφωνουμε ολοι: Πχ , ρε παιδι μου τα διχτυα ηθελαν λιγο περισσοτερο προσοχη. Πχ λεω ετσι... Στα αλλα ομως , αστα να πανε : Του ενα οι πασες του φενονται να πηγαινουν σφαιρα, του αλλου οι παικτες νιωθει οτι ειναι σε ραγες , ο αλλος δεν του αρεσει οτι τα σουτ ειναι ξυλινα....μα οχι λεει ο αλλος τα σουτ ειναι τελεια φετος... Που θελω να καταληξω, φαντασου να σαι ο Κοναμις και να κοιταει ρε παιδι μου τι γραφουν για το παιχνιδι . Θα χε τιγκαρει ο τυπος. Το παιχνιδι ειναι πολυ καλο παιδια. χ3στ3 μ3.. Αυτο που ξερω ειναι οτι παω σπιτι των φιλων μου , βαζουμε το ΠΡΟ και κινδυνευουμε να μας χωρισουν οι γκομενες. Αμα θελω να κανονικη μπαλα ,παω στα γηπεδακια και τσακωνομαι εκει( τι κλωτσας ρε , εχουμε και δουλειες την Δευτερα κτλπ ) ( sic ) Απολαυστε το, μην ειστε μανιαμουνιες....(νια το ενα , νια το αλλο )... Να βρειτε επισης μια καλη κοπελα να κανει καλο σεξ , να μην εχετε απαιτησεις τοσες απο το ποδοσφαιρακι , αμαν πια. Τα διχτυα ομως πρεπει να τα φτιαξουν , ααα , και να μπορεις να παιζεις "διπλα" στα πρωταθληματα!!!!! Ελπιζω να μη προσβαλα κανεναν ε ; Καλη επιτηχια στην Ατλετικο! μονο και μονο απο την τελευταια σου πρόταση καταλάβαμε.....
jim22479 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 μονο και μονο απο την τελευταια σου πρόταση καταλάβαμε..... χαχαχαχα - εννοεις για το ορθογραφικο λαθος ε; 1
teofross Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 jim22479, έγραψες... εκτος απο το τελευταιο,χαχα
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Να ρωτησω κατι?Ζω εξωτερικο καταρχην και παζαρευω με καποιον στο ιντερνετ να αγορασω το pes15 για ps4 μεταχειρισμενο για κανα 30ρι 40ρι.Το εχει χρησιμοποιησει λεει μονο μια φορα,δεν του αρεσει και το ανταλλαζει με φιφα η το πουλαει 40 ευρω. Τον ρωταω τι γλωσσες εχει στο μενου.Θυμαμαι τελευταια φορα στο pes13 ps3 ειχε τεσσερις γλωσσες και διαφορετικες αναλογα την χωρα που το αγοραζες.Συνηθως αγοραζω απο amazon και θελει προσοχη απο ποια χωρα αγοραζεις για να βρεις την γλωσσα που ζητας. Τωρα μου λεει εχει 7 γλωσσες,αγγλικα,ιταλικα,πορτογαλικα,γαλλικα,ισπανικα,ελληνικα. Καινουργιο ειναι τωρα αυτο?Ολες οι εκδοσεις του παιχνιδιου σε διαφορες χωρες οπως και στο ντεμο,εχουν στανταρ τα ελληνικα?......ε καλα τωρα...αν δεν παιζει ο Ελληνας προ ποιος θα παιζει? Εν παση περιπτωση εγω το εχω γυρισει σε φιφα τα τελευταια χρονια και μου αρεσει.Αλλα εχω περιεργια να δω πως ειναι το προ σε ps4(ειναι σαν το Νουνου,με αυτο μεγαλωσαμε!!!). Στανταρ εχει παντου 7 γλωσσες με ελληνικα μαζι?Αν καταφερω να το παρω σκοτωμενο στα 30 ευρω,εχω περιεργια να το δω το παιχνιδι,γιατι δεν ειμαι σιγουρος οτι θα ασχοληθω με το προ παραπανω απο 2 εβδομαδες.
xavier Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Να ρωτησω κατι?Ζω εξωτερικο καταρχην και παζαρευω με καποιον στο ιντερνετ να αγορασω το pes15 για ps4 μεταχειρισμενο για κανα 30ρι 40ρι.Το εχει χρησιμοποιησει λεει μονο μια φορα,δεν του αρεσει και το ανταλλαζει με φιφα η το πουλαει 40 ευρω. Τον ρωταω τι γλωσσες εχει στο μενου.Θυμαμαι τελευταια φορα στο pes13 ps3 ειχε τεσσερις γλωσσες και διαφορετικες αναλογα την χωρα που το αγοραζες.Συνηθως αγοραζω απο amazon και θελει προσοχη απο ποια χωρα αγοραζεις για να βρεις την γλωσσα που ζητας. Τωρα μου λεει εχει 7 γλωσσες,αγγλικα,ιταλικα,πορτογαλικα,γαλλικα,ισπανικα,ελληνικα. Καινουργιο ειναι τωρα αυτο?Ολες οι εκδοσεις του παιχνιδιου σε διαφορες χωρες οπως και στο ντεμο,εχουν στανταρ τα ελληνικα?......ε καλα τωρα...αν δεν παιζει ο Ελληνας προ ποιος θα παιζει? Εν παση περιπτωση εγω το εχω γυρισει σε φιφα τα τελευταια χρονια και μου αρεσει.Αλλα εχω περιεργια να δω πως ειναι το προ σε ps4(ειναι σαν το Νουνου,με αυτο μεγαλωσαμε!!!). Στανταρ εχει παντου 7 γλωσσες με ελληνικα μαζι?Αν καταφερω να το παρω σκοτωμενο στα 30 ευρω,εχω περιεργια να το δω το παιχνιδι,γιατι δεν ειμαι σιγουρος οτι θα ασχοληθω με το προ παραπανω απο 2 εβδομαδες. γιατι δεν κατεβαζεις το ντεμο πρωτα? οι γλωσσες δεν ειναι στανταρ παντου, υπαρχουν και αλλες εκδοσεις.π.χ. η αμερικανικη σιγουρα δεν εχει ελληνικα
NikonNote Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 PS4 Pro evolution 2015 Tips HintsΚαλησπεραΣτο PRO 2015 μπορω να παιξω εγω με ενα φιλο μου αντιπαλοι με αλλους 2 απο το ιντερνετ παικτες?Δηλαδη εγω με τον φιλο μου απο το PS4 μου στην ιδια ομαδα και αντιπαλους αλλους 2 στην αλλη ομαδα απο ιντερνετ?Παλια γινοταν θυμαμαι τωρα δεν ξερω πως!Επισεις στο Myclub τι συμβουλες μου δινεται? να παρρω καλους παικτες επισεις με τις μπαλες τι γινεται ?PS plus Εχω μπορω να παιξω online
nikosnikas9 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 pes 15 χειρηστηρια Καλησπερα γνωριζει κανεις αν τα ps2 controllers παιζουν στο νεο προ ,ρωταω γιατι αν θυμαμαι καλα στο προ 14 δεν ηταν συμβατα (οι αναλογικοι μοχλοι)
driftingcris Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 τι εννοεις? χειριστηρια ps2 με ανταπτορα σε pc?
Federacion Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Μια χαρά συμβατά ήταν πάντως και τα απλά για PC και του ps2 με ανταπτορα.εντιτ: τώρα είδα ότι μιλάς για κονσόλικη βερσιόν, σόρρυ. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2014 από Federacion
toxotis70 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Πως μπορουμε να παιξουμε διπλο με φιλο μας, οχι ονλινε.... τοπικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα