Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 325
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ισχυει οτι σωνει και καλα ειναι με ελληνικη περιγραφη?

εγω θελω να εχει αγγλικη ας πουμε...

Ποτέ δεν μου άρεσε η ελληνική περιγραφή. Στην αρχή είχε λίγο ενδιαφέρον, αλλά στη συνέχεια φαινόταν αστείο.

Το ίδιο και στο God of War. :)

Δημοσ.

Αρα αμερικανικο...(C-USA) η οχι?

Οχι, πλεον δεν ισχυουν αυτα που ξεραμε με BLES-BLUS

CUSA: Sony and third games in the United States (box and dematerialized)

CUSA: Sony and third games in Europe (box and dematerialized)

PCAS: Sony Asia Games

PLAS: third Asian Games

CUSA: Sony and third dematerialized Games in Japan

PCJS: Sony Games box in Japan

PLJM: Third Game in a box in Japan

For American Games, European and Japanese games dematerialized, the distinction has become so only from the serial number that follows the code CUSA. Similarly, the collector's edition of a game will have a CUSA code but with a different serial number than the standard edition.

Δημοσ.

Ξεκινω απο τα μελανα σημεια.

Κλασσικα North London FC :) και αλλα διαφορα τετοια :P

Ευκολες καρτες (κυριως οι κιτρινες με απλα τζατζαρισματα. (μου τη σπαει)

Τερματοφυλακες δινουν τη μπαλα με τα χερια μεχρι τη μεσαια γραμμη σχεδον, ενω τα βολε τους την ξεπερνανε κατα πολυ.

Το γηπεδο μου δινει την αισθηση οτι ειναι μικροτερο, Φτανει πιο ευκολα η μπαλα απο τη μια περιοχη στην αλλη με 2-3 πασες (νορμαλ εννοω και οχι through). Ισως σε αυτο φταιει και η αισθηση που σου δινει ο τερμας οταν σουταρει η ριχνει μπαλα με τα χερια.

Πολυ ευαισθητα κουμπια στο παρατεταμενο πατημα για φαουλ - πεναλτυ (και στο ντεμο ετσι ηταν)

απο κει και περα.

Γραφικα μαμανε. Τα προτιμω σε σχεση με του ΦΙΦΑ. Προσωπα, κινησεις, τροπος σουτ προσομειωση πραγματικοτητας ακομη και ingame και οχι μονο στα cut scenes.

Πολυ ωραιες κινησεις παικτων, αληθοφανεις, και με κολπακια ενιοτε (αναλογα τον παικτη)

Ομορφο transition παικτων 

Physics πολυ βελτιωμενα σε σχεση με το παρελθον, με πιο αληθοφανεις και γρηγορες κινησεις. Αποκριση σουπερ.

Gameplay και ΑΙ σε πολυ καλυτερα επιπεδα απο οτι μας ειχε συνηθησει.

Σουτ και one touch pass μακραν οτι καλυτερο εχω δει για χρονια. Συγκριση με ΦΙΦΑ δε συζητω, εκει ακομη χωλαινει.

Αμεσος και ακριβης χειρισμος.

Συμπερασμα: Εχουμε reboot τιτλου με σαφως βελτιωμενες παραμετρους.

Menus, πρωταθληματα Ομαδες, Rosters κλπ δεν εψαξα (καθοτι υπηρχε η επιθυμια για να γνωριστω με το gameplay.

Master League εχει απ οτι ειδα

Online δε μπαινει ακομη. ειχε >1 GB update file για download.

Αναμενουμε edited option file για να καραγουσταρουμε :)

• Like 4
Δημοσ.

παντως με το data pack που βγηκε νομιζω οτι και οι μεταγραφες ειναι περασμενες...ενα option file που να διορθωνει ονοματα,σηματα κτλ και ειμαστε σουπερ

να ελπιζω για κανα bundle στο 400αρι για ps4, ή να το παρω τωρα και να τελειωνω?

Δημοσ.

Να το παρεις τωρα που;

ειναι καλυτερο στο PS4 απ οτι στο PS3 (οποτε λογικα και στο 360 μιας και οι εκδοσεις ειναι πανομοιοτυπες)

Δημοσ.

Πολυ ωραιες κινησεις παικτων, αληθοφανεις, και με κολπακια ενιοτε (αναλογα τον παικτη)

Πολύ ωραίες κινήσεις αληθοφανείς χλωμό σε κόβω. Είναι ακόμα ρομποτικές και απότομες με γωνίες.Δεν εχει διορθωθει και αυτο χαλαει την γενικά βελτιωμένη του εικόνα ομολογώ. Αν και είναι περισσότερο arcade φάση με γρήγορο παιχνίδι και πολλές φάσεις με χαλαρές άμυνες και πολλά γκολ. Φυσικά είναι ακόμα πίσω απο τον ανταγωνισμό, αλλά τουλάχιστον δεν είναι το εκτρωμα του παρελθόντος...

Δημοσ.

Roben εχεις δει πως παει; Cristiano? Ibra? Σε real κινηση μιλαω. Πολυ μπροστα απο Φιφα.

Οσο για τα πολλα γκολ που λες διαβασε λιγα σχολια. Καμια σχεση.

Δε θελω να μπω σε συγκριση με το Φιφα στα επιμερους, Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Οτι κολλαει στον καθενα.

Εγω τα εχω και τα 2 και θα τα λιωσω για ενα χρονο

• Like 1
Δημοσ.

Roben εχεις δει πως παει; Cristiano? Ibra? Σε real κινηση μιλαω. Πολυ μπροστα απο Φιφα.

Οσο για τα πολλα γκολ που λες διαβασε λιγα σχολια. Καμια σχεση.

Δε θελω να μπω σε συγκριση με το Φιφα στα επιμερους, Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Οτι κολλαει στον καθενα.

Εγω τα εχω και τα 2 και θα τα λιωσω για ενα χρονο

Μαλλον δεν καταλαβαινεις τι γραφω. Μπορει το στυλ ρομπεν που λες και κριστιανο να μοιαζει αλλα ολοι οι παιχτες πανε ακομα σε ψιλοραγες με αποτομες κινησεις και η κοναμι δεν το εχει εξαλειψει αυτο. Το ρομποτικο στυλ δεν εχει εξαφανιστει ακομα...

Δημοσ.

Να το παρεις τωρα που;

ειναι καλυτερο στο PS4 απ οτι στο PS3 (οποτε λογικα και στο 360 μιας και οι εκδοσεις ειναι πανομοιοτυπες)

να το παρω με το ps4, αλλα μου τη σπαει που δεν εχει καποιο bundle της προκοπης...κατι bundle που βλεπω με το pro, ουσιαστικα ειναι η κονσολα + την αξια του παιχνιδιου, ηθελα κατι με το προ + 2ο χειριστηριο...

μαλλον βλεπω να παιρνω αυτο με το driveclub+3 μηνες Plus στα 400. το call of duty δεν με ενδιαφερει καθολου...

Δημοσ.

Για αλλη μια χρονια δεν εχει offline league για να παιζω με τους φιλους μου, εκτος αν μου διεφυγε με τα τοσα modes που εχει το game.

Μεχρι και το 2012 ειχαμε το community που φτιαχναμε ενα μινι ομιλο με 3 ομαδες, και οποιος συγκεντρωνε τους περισσοτερους ποντους, επαιρνε και το πρωταθλημα. Σαν ομιλος cl αλλα με 3 ομαδες. Εδω και 2 pes και τωρα με αυτο 3 pes, δεν εχει κατι αναλογο. 

Το konami cup δεν εχει αλλες επιλογες περα απο το να παιξουν οι δυο μεταξυ τους, και ο αλλος να περιμενει στον τελικο.

Ειναι γενικα μλκια τους που το αφαιρεσαν αυτο γιατι ηταν ο βασικος λογος αγορας του pes τοσα χρονια για μενα και την παρεα. Τωρα εχει πηξει στο online κομματι και μου αφαιρεσε, λες και εμποδιζε πουθενα το community/league ή οπως αλλιως το ονομαζανε παλαιοτερα.

Ο μονος τροπος να παιξουμε ειναι να μαζευτουμε 4 ατομα και να παιξουμε cl ομιλο. Δεν μας αρεσει το νοκ αουτ συστημα.

*Αν παιζουμε φιλικα με στυλο και μπλοκακι και βαθμολογια δεν λεει, γιατι δεν θα ισχυουν καρτες/τραυματισμοι/κοπωση.

Μπορει να λυθει με ενα update αυτο και να το προσθεσουν, πραγμα που δεν εγινε στο περσινο/προπερσινο pes και δεν θα γινει oυτε στο φετινο γιατι πολυ απλα δεν φαινεται να ενδιαφερει τοσο κοσμο, και η konami δεν θα ελεγα οτι ακουει και πολυ..

Για αλλη μια χρονια οσο καλο και να ειναι ολο το υπολοιπο, ειμαι ξενερωμενος..

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρει κανεις αναλύσεις για χ1? Οπου ψάχνω λέει 720p αλλά αν θυμαμαι καλά είχε βγει ο production manager της konami και είχε πει οτι συνεργαζεται με ms για αύξηση της ανάλυσης .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...