Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Review σε αθλητικό τίτλο ότι βαθμολογία και αν έχει πάρει δεν το λαμβάνεις ποτέ υπόψιν, ειδικά αν η κρητική έγινε με την κυκλοφορία του.

Απλά μπες στο νήμα του FIFA και δες πόσοι το θάβουν τώρα και πόσοι το αποθέωναν στην αρχή.

Δημοσ.

πρώτη χρονιά που δεν έχω καθόλου κονσόλα, και δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου, τα περισσότερα reviews λένε οτι είναι καλύτερο απο τον ανταγωνισμό . θα το περιμένω για pc να κρίνω αλλα νομίζω είναι διαφορετική έκδοση  ,στις κονσόλες αν θυμάμαι καλά θα είναι καλύτερο και ειδικά στο ps4 με 1080p vs 720p στο one.

πφφφ με δυνατό προ και  bloodborne-uncharted 4-disgaea 5-persona 5 δεν νομίζω το 2015 να μην αγοράζω κονσόλα. 

Δημοσ.

Μετά από την περσινή τραγική αποτυχία πιστεύω ότι φέτος έχουμε ένα καλό παιχνίδι.

Είναι θετικό που τόσο το FIFA όσο και το PES είναι δύο καλά παιχνίδια. Κατά τη γνώμη μου το FIFA έχει πάρει αρκετό προβάδισμα χωρίς όμως να σημαίνει ότι το PES είναι κακό.

Αν τα 2 προηγούμενα PES δεν ήταν τόσο κακά, πιστεύω ότι θα συνέχιζα με PES και φέτος θα ήμουν ενθουσιασμένος.

Δημοσ.

Aναμενουμε στο ακουστικο μας. Mαλλον στο... ταβλετ εκεινη την ωρα. :-D Ειμαι πολυ περιεργος να δω τι εχουν καταφερει οι Κοναμιτες φετος..

Δημοσ.

H μλκια τους(μεχρι και το περσινο) ειναι οτι αντικαθιστουν την αγγλικη με την ελληνικη και αφηνουν τις αλλες γλωσσες.

Φετος ελπιζω να το αλλαξαν και να  βαλουμε αγγλικο μενου και σχολιασμο γιατι δεν μπορω αλλο Σωτηρακοπουλο/Θαναηλακη.

Δημοσ.

απ'οτι βλεπω απο το boxart παιζει ελληνικη περιγραφη....

αν δεν υπαρχει αγγλικος σχολιασμος δυστυχως δεν....

ευτυχως που υπαρχει κ το ps3...

Δημοσ.

Το retail δισκακι (Day One edition) εχει Αγγλικα, Ελληνικα, Portuguese, Spanish, French, German σε σχολιασμο και μενους.

Η εκδοση ειναι CUSA 01042 (Τη γραφει στο πλαϊ στο κατω μερος του κουτιου)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...