cpttony Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 εχει διαφορες στο gameplay στη version του ps4 σε σχεση με αυτη του ps3 ? παντως ειναι πολυ πιο ομορφο στο πσ4 Εχει τις διαφορες του..λογικο μιλαμε για συστημα 1 χρονου και για ενα 10 χρονω σχεδον! Δεν ειναι το ιδιο..Οπως το ιδιο δεν ειναι να συγκρινεις PC με Next-Gen consoles! Παντος κι στα 2 φαινεται καταπληκτικο, εχω α παιξω PES απο το 2012 (2013->PS2) 1
Aims Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 παντως εμενα το ντεμο μου αρεσε αρκετα... Υπαρχουν βεβαιως αρκετα θεματα αλλα ελπιζω να διορθωθουν μεχρι την κυκλοφορια του. Ετσι για να υπαρχει ανταγωνισμος με τον βασιλια(φιφα15)
alimentas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μου αρεσε πολυ οπως μ αρεσε κ το fifa.Επιτελους θα χουμε 2 καλες επιλογες στα ποδοσφαιρακια ωστε να εναλαζουμε κ να μην βαριομαστε. Με το μπασκετ να δω πως θα την βγαλουμε που η 2κ λογω του οτι δεν υπαρχει ο παραμικρος ανταγνισμος μας προσφερει κ φετως απ οτι διαβαζω το ιδιο ξαναζεσταμενο φαγητο κοντα στα 4 χρονια τωρα. 2
Karellen Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 η αποκριση στις πασες ειναι οπως στο προ13 ή καλυτερη?
Karellen Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 οι παιχτες κατα την διαρκεια ενος αγωνα κανουν κινησεις μεσα στο γηπεδο? ...στο 13 νομιζω αν θυμαμαι καλα επρεπε να πατας το R2...?? κατι τετοιο
broxopios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 πρωτες εντυπωσεις θετικοτατες Σε ποιο σύστημα το δοκίμασες?
alimentas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Με πηγε 10χρονια πισω.Το παιζω απο χθες με τον αδερφο μου κ δεν εχω κοιταξει το σκορ ουτε μια φορα.Πραγματικα διασκεδαστικο οπως τα προ που μεγαλωσαμε.Καταπληκτικη δουλεια απ την κοναμι(xbox360). 1
broxopios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Με πηγε 10χρονια πισω.Το παιζω απο χθες με τον αδερφο μου κ δεν εχω κοιταξει το σκορ ουτε μια φορα.Πραγματικα διασκεδαστικο οπως τα προ που μεγαλωσαμε.Καταπληκτικη δουλεια απ την κοναμι(xbox360). Το demo το είχες παίξει? Επίσης το έχεις δοκιμάσει σε ng κονσόλες? Διαφορές?
alimentas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Σε ng οχι. Ναι το εχω παιξει το demo,ειναι σαφως ανωτερη η τελικη εκδοση κατι το οποιο δεν μας ειχε συνιθισει το προ τα τελευταια χρονια. H διαφορα η μεγαλη ειναι στην κινηση των παιχτων,πολυ πιο ευκινητοι.Βασικα συνεχως βρισκωνεα πραγματα.Τα σουτ επισης ειναι εντυπωσιακα 2
broxopios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Θετικά στοιχεία αυτά. Εγώ την Τρίτη θα το παίξω σε PS4. Ελπίζω και εκεί να είναι ανώτερη η τελική έκδοση.
Aims Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Μια ερωτηση:το pes2015 θα εχει handball στα settings? Το εχει το φιφα αλλα φετος δεν δουλευει(περσι κ προπερσι τα εδινε 10-10 τα φαουλ κ τα πεναλτι απο χερι και φετος δεν δινει ουτε ενα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα