Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Νομιζω γκολ εκτος περιοχης δεν μπορεις να βαλεις ευκολα ουτε στο φιφα.Ετσι ειναι το ποδοσφαιρο πλεον.Το προ και το φιφα παρακολουθουν πως εξελισεται το πραγματικο ποδοσφαιρο και το εφαρμοζουν στα γκειμς.Οι περισσοτεροι προπονητες σημερα απαγορευουν τα μακρινα σουτ και ζητουν αναπτυξη με κοντινες πασες. Τελικα μηπως σε πολλους αρεσουν τα παλια προ,γιατι ουσιαστικο τους αρεσαν και το πραγματικο ποδοσφαιρο οπως παιζονταν τοτε?
jim22479 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 μια χαρα βαζω γκολ με σουταρες στο ΠΡΟ - δεν εχω αντιμετωπισει προβληματα- και μπαινουν και γκολαρες! Πιο συχνα σουταρω απο το 13 παντως... 1
Alex21121988 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Και εγω αυτο λεω. Μαλλον δεν το εχετε με τα σουτ στο pes. Στο 14 οντως εμπαιναν σπανια εκτος περιοχης, στο demo που λιωνω τωρα μπαινουν πανεμορφα γκολ, βεβαια παιζει ρολο και ποιος τα βαραει τι βελακι εχει, και αν τα βαραει με το καλο του ποδι. Αν πας να βαρεσεις εκτος περιοχης με τον messi πρασινο βελακι με το δεξι, δεν θα μπει ευκολα..
jim22479 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπον , αυτο το ΠΣΚ εχω παιξει τοσα παιχνιδια στο νεο ΠΡΟ 15 , που το βλεπω στον υπνο μου ! Οσο παιζω τοσο πιο πολυ συνηθιζω στο νεο στυλ παιχνιδιου το οποιο μου φαινεται πιο ομορφο και πιο ποδοσφαιρικο ,χωρις να χανει και το ας πουμε "arcade" στυλ του. Για τις πασες που εχουν ειπωθει πολλα: Οσο παει , εχω εξαλυψει τις λαθος πασες , χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν γινοντε.Αλλα μπορει να συμβουν 3-4 λαθος πασες καθε 5 παιχνιδια που παιζω με φιλους ή με CPU( δε βαριεσαι ). Βεβαια καλο ειναι να το κοιταγανε για μια μικρη βελτιωση.ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΧΑΛΑΕΙ την ομορφια του παιχνιδιου ! Τι συνεχιζει να με ενοχλει; 1)Τα διχτυα! 2)Αυτο που ανεφερα σε προηγουμενο ποστ .Οτι δηλαδη ενω κανω σπριντ και πατησω το R2 για να ανοιξει την μπαλα αλλαζοντας ταυτοχρονα κατευθυνση , ο παικτης κανει την κινηση μονοκοματα με αποτελεσμα να γινεται μπερδεμα , να μπουρδουκλονεσαι , να αργεις και να σε προλαβαινει ο αντιπαλος! Δοκιμαστε το κι εσεις και πειτε μου ! Μηπως το χουν κανει επιτηδες ετσι; Δε ξερω θα δειξει στο πληρες παιχνιδι. Επειτα, ερωτηση: πως γινεται πλεον να αλλαζουμε την "νοοτροπια" της ομαδας ενω παιζουμε;;; Τι εννοω; Κατα την διαρκεια του παιχνιδιου ( και μεχρι το ΠΡΟ2013) ενω παιζεις, αν πατησεις L1 + δεξι μοχλο πανω ή κατω , τοτε αυξανεις / μειωνεις καποιες μπαρες που δηλωνουν ποσο πιεστικη μπορει να ειναι η ομαδα σου. Οταν οι μπαρες ειναι στο full , εβλεπες τους επιθετικους να πιεζουν την 1η πασα.Αυτο πως γινεται στο νεο ΠΡΟ;;; Πραγματικα με ενδιαφερει αν το ξερει καποιος ας μου πει- ειναι πολυ βασικο στο παιχνιδι μου!!! Επισης ακομα ισχυει η ερωτηση μου για το αν δηλαδη ισχυει οτι θα παιζει ρολο αν παιζουμε εντος ή εκτος εδρας! Και η τελευταια ερωτηση που και αυτη δεν εχει απαντηθει ακομα ειναι αν θα εχουμε offline πρωταθληματα . Τους Φιφακηδες που ρωτησα , στο ΦΙΦΑ εχεις την δυνατοτητα να παιζεις offline ενα πρωταθλημα μαζι με φιλους σου!!! Δηλαδη ; Παιρνει ο καθενας σας μια ομαδα και παιζεις πχ την Premier League!!!!! Απιστευτο!!! Συν οτι μπορεις να φτιαξεις custom λιγκα απο 4 ατομα και πανω!! Απιστευτο ξανα;;;
fakiris31 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 παλια που επεζα προ αυτο με το offline γινοτανε απο την εποχη του νοε. αρα οχι απίστευτο!
jim22479 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 παλια με αγαπαγε και η δικια μου , τωρα πια εχουν αλλαξει τα πραγματα... 2
fakiris31 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 μπήκα τωρα να παίξω κανα δυο ματσάκια να το ξαναδώ. μπορώ να πω οτι μου έβγαλε κάτι απο παλιά. ρνα πράγμα που δεν μου άρεσε ειναι ποσο εύκολα βάζεις γκολ απο εξω/όρια περιοχής. Πάντως με έκανε να μην παω να πατω ακόμα υο φιφα. θα περιμένω να το σκεφτώ καλύτερα
AKISHELLAS1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στο demo που εχω παιξει μεχρι τωρα κανα 4ωρο συνεχεια αντιπαλος με φιλους,αδερφο κτλ παρατηρω ενα μονοτονο gameplay δλδ συνεχεια τις ιδιες κινησεις... Επισης αδυνατον να βαλουμε καποιο γκολ εκτος περιοχης... Στα καλα οι πολυ ωραιες κεφαλιες,οι αποκρουσεις του τερματοφυλακα και οι κινησεις των παικτων... Ελπιζω σε βελτιωσεις γιατι δεν ειναι παλι κατι το ιδιαιτερο αν και ειναι καλυτερο απο το 14 που δεν το ακουμπησα περισυ παρα μονο 4-5 ματς! Μαλλον για πρωτη φορα μετα πολλα πολλα χρονια θα δοκιμασω και fifa γιατι δεν αντεχω χωρις ποδοσφαιρακι και φετος! μαλλον δεν εχεις παιξει φιφα για να το λες αυτο,αν λες κατι για μοννοτονια κ λοιπα δες φιφα ,κατεβασα το ντεμο του 2015 κ γελαγα ,εβλεπα ενα 2014 με καλυτερα γραφικα κ gameplay ,πασα ,τακλιν σουτ ... οτι να ναι .
jim22479 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Επισης παιδια ,ενα πραμα που δε μου αρεσε και δε νομιζω να το φτιαξουν αυτο ολοκληρο παιχνιδι , ειναι η μεταβιβαση με τα χερια του τερμα στους παικτες οταν αυτοι βρισκοντε λιγο πιο μακρια απο την μεγαλη περιοχη. Θες να στειλεις την μπαλα με τα χερια ως το κεντρο του γηπεδου ;; Κανενα προβλημα - μια χαρα-λες και κανουν βολε ....οχι πως με πειραζει πολυ- απλα ειναι ολιγον τι αντιρεαλιστικο( οχι πως ενας καλα γυμνασμενος τερμας δεν μπορει να το κανει....αλλα ειπαμε)
mtzs Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Και στο φιφα στελνει τη μπαλα στο κεντρο ο τερμας. Εγω παντως οσο πιο πολυ ασχολουμαι μαζι του τοσο περισσοτερο μ αρεσει Πιστευω πως οσοι ασχολουνται σοβαρα με ποδοσφαιρακια πρεπει να του δωσουν περισσοτερο χρονο στην εκδοση για PS4 (και προφανως για Χ1) τουλαχιστον. Εχει ποικιλια κινησεων, περισσοτερη αληθοφανεια απο τα προηγουμενα. Το παιχνιδι ειναι πολυ καλο.
jim22479 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Καλα ,αυτο δε σημαινει τιποτα- τι πα να πει το κανει και στο ΦΙΦΑ- λαθος και εκει. Παντως συμφωνω εννοειται με τα αλλα ρε παιδια αν γνωριζει κανεις πως αλλαζουμε την νοοτροπια της ομαδας in game ;
xavier Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 εχει διαφορες στο gameplay στη version του ps4 σε σχεση με αυτη του ps3 ? παντως ειναι πολυ πιο ομορφο στο πσ4 1
empire_1924 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Το βασικότερο που είναι το gameplay φαίνεται ακριβώς το ίδιο(σας υπενθυμίζω στο ps3 θα "τρέχει" όσο και στο X1 δλδ 720p/60fps)....απο εκεί και πέρα περισσότερο μικροδιαφορές θα έλεγα έχουν μόνο στο οπτικό κομμάτι nothing more nothing less.
zio10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Επισης παιδια ,ενα πραμα που δε μου αρεσε και δε νομιζω να το φτιαξουν αυτο ολοκληρο παιχνιδι , ειναι η μεταβιβαση με τα χερια του τερμα στους παικτες οταν αυτοι βρισκοντε λιγο πιο μακρια απο την μεγαλη περιοχη. Θες να στειλεις την μπαλα με τα χερια ως το κεντρο του γηπεδου ;; Κανενα προβλημα - μια χαρα-λες και κανουν βολε ....οχι πως με πειραζει πολυ- απλα ειναι ολιγον τι αντιρεαλιστικο( οχι πως ενας καλα γυμνασμενος τερμας δεν μπορει να το κανει....αλλα ειπαμε) Δεν είναι τόσο παράξενο αυτό. Όπως είπες και στην πραγματικότητα μπορούν να το κάνουν οι τερματοφύλακες, άλλο που δεν το βλέπουμε συχνά.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Παιχνιδαρα λέμε Κ βλέπω να τρώει σουτ το ps4 σιγά τις διαφορες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα