jim22479 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 αυτο που λες με τις πασες ισχυει και ηθελα να το γραψω και εγω αλλα το ξεχασα. Στην αρχη επαιζα με 2 παυλες, μετα τις εκανα 3 και ειδα βελτιωση. Εγω τουλαχιστον δεν το θαβω το παιχνιδι! Ισα ισα που μου αρεσει αρκετα και το ΠΣΚ θα το λιωσουμε με την παρεα
Alex21121988 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ημαστε σε πολλα πραγματα προκατελλειμενοι, το εχουμε σαν λαος γενικα, και καταδικαζουμε το οτιδηποτε με το παραμικρο, και εγω πιανω τον εαυτο μου να το κανει πολλες φορες αλλωστε. Ναι αν αυξησεις τις μπαρες (δεν ειναι ντροπη) βοηθαει αρκετα, θελει συνηθεια βεβαια γιατι πολλες φορες πας να την δωσεις αλλου και εχει κλειδωσει σε αλλο παιχτη. Στα σουτ πονουσε το προηγουμενο pes, και αυτο ειδα να το πανε εκει που θελουν ολοι οσοι θυμουνται τα παλια καλα iss pro. Για να θυμομαστε επισης πως λεγοταν παλαιοτερα πριν μετονομαστει σε pro evolution soccer
fakiris31 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 καλά δεν είναι και τραγικό είναι όπως είναι το προ δεν άλλαξε τίποτα. απλά δεν έχει το άκυρο gameplay του 2014. για προ έχει καλά γραφικά. απλά πιστεύω όσοι το κράζετε συνηθίσατε το στυλ του φιφα και αυτό σας φαίνεται κάπως.αν δεν αλλάξει ριζικά το προ και παραμείνει με αυτό το στυλ έτσι θα είναι πάντα. βέβαια έχει έρθει ο κορεσμός σε αυτό που τόσα χρόνια έχει το προ αλλά η κοναμι εκεί να μην αλλάξει τίποτα. εγώ πλέων βλέπω το προ και ενώ κάτι μου αρέσει αυτό το ίδιο στυλ που έχει κρατήσει είναι σαν να παίζω ένα παιχνίδι αρκετών χρόνων πίσω απλά με καλύτερα γραφικά. δεν ξέρω αν μπορώ να μεταφέρω ακριβώς αυτο που βλέπω/νιώθω. κρίμα γιατί η ea δεν το βλέπω να βάζει ποτέ κάτι ελληνικό μέσα γλώσσα speaker κλπ. ενώ η κοναμι είχε ασχοληθεί με εμάς (άσχετα αν ήταν τραγικός ο speaker!) λογικά ακόμα μια χρονιά στο φίφα το κόβω να λιώνω, (αφού πέσει λίγο η τιμή)
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μια χαρα το βλεπω για ps4.Μην ξεχναμε οτι το παιχνιδι κυκλοφορει σε εναμησι μηνα.Εχει σημασια αυτο.Λογικα θα υπαρχουν βελτιωσεις. Το φιφα κυκλοφορει ντεμο μολις δυο εβδομαδες πριν την κυκλοφορια του παιχνιδιου. Δεν μπορω να κανω συγκριση με προ 14 γιατι ειχα παιξει μονο λιγο το ντεμο,ενω το προ 13 μονο κανα μηνα και μετα το ειχα πουλησει. Να δουμε και το βαθος που θα εχει φετος το προ για αυτους που παιζουμε κυριως offline. Αν εχει Β κατηγοριες ειναι μεγαλη υποθεση για το μαστερ.Τα διαφορα patch σε περιοριζουν να παιξεις μονο ενα πρωταθλημα. Αν εχει τις Β κατηγοριες μπορεις να παιξεις περισσοτερα.Στο φιφα παιζω 6 διαφορετικες καριερες. Πλεον σκεφτομαι να παιζω τρεις στο φιφα14(ps4) και τρεις στο προ15(ps4). Για τον φιλο που εγραψε πριν οτι κακως βγαζουν καθε χρονο τιτλους,θα μπορουσαν να βγαζουν καθε 2 χρονια,συμφωνω. Μπορουμε και εμεις,οσοι παιζουμε και τα δυο,φιφα και προ,να αγοραζουμε μια χρονια το ενα μια χρονια το αλλο.Εφοσον μας παρουσιαζουν καθε χρονο το ιδιο προιον με τις καινουργιες μεταγραφες. Αγοραζω και τα δυο απο το 2003 και τα τελευταια χρονια πλεον αυτο κανω.Μεχρι τωρα επαιζα φιφα 14(ps4) και προ12(ps3). Για φετος και του χρονου φιφα14(ps4) προ15(ps4). Δεν ειναι μονο για να γλυτωσω το 70ρι-60ρι ευρω,αλλα πλεον δεν υπαρχει πολυς χρονος και καπου λυπαμαι να παραταω καριερα στην μεση,συν οτι βαριεμαι αντε παλι απο την αρχη να ξεκλειδωνω εμφανισεις,ειδικα στο φιφα που καθε χρονο πρεπει να ξεκλειδωνεις ενα καρο πραγματα.
jim22479 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 λοιπον το ΠΡΟ μου αρεσει . Θεωρω οτι φετος ηρθε η ωρα να αφησω το 2013 και να περασω στο 2015. Το εχω λιωσει, εχω παιξει πανω απο 50 παιχνιδια( αυτο για μενα θεωρειται λιωσιμο , μη πει κανεις σιγα ρε τι 50 παιχνιδια μονο ; ) Αυτο που παρατηρω ειναι σαν να μη εχω 100% τον ελεγχο των παικτων.Σαν να κινουντε σε προκαθορισμενες γραμμες και εγω να προσπαθω να τους παω εκει που θελω πραγματικα! Για να καταλαβετε , τα δακτυλα του αριστερου χεριου ,μετα απο το τελος ενος παιχνιδιου τα νιωθω να πονανε επειδη ασυναισθητα παταω τις κατευθυνσεις του σταυρου(παιζω με σταυρο οχι με μοχλο ). Επισης , ενα αλλο που παρατηρησα - δε ξερω μπορει να ειναι ακομα θεμα συνηθειας αν και φοβαμαι οτι ειναι κακοτεχνια , ειναι οτι οταν σπρινταρω με εναν παικτη και αποφασισω να ανοιξω την μπαλα και ταυτοχρονα να αλλαξω κατευθυνση , δεν εχω καταφερει ακομα να κανω αυτην την αλλαγη κατευθυνσης ομαλα. Δηλαδη ο παικτης μπορει να στριψει 45 μοιρες και οχι ας πουμε καμια 10αρια μοιρες μονο , εκει που θελω εγω να στριψει.Μπορει να γινεται με αλλο πληκτρο και να μη το ξερω.Να το ειχαν αλλαξει απο το 2014; Τι να πω. Εγω παντως χρησιμοποιω τα default , δηλαδη τρεχω με R1 και ανοιγμα της μπαλας με L2 ( αν θυμαμαι καλα ) και ταυτοχρονη αλλαγη πορειας. Σεντρες: πωπω , οι σεντρες απο τα πλαγια παιδια βγαινουν καταπληκτικες φασεις ειτε ο αμυντικος/τερμας διωξουν ειτε γινει καποια διεκδηκηση , ειτε ο επιθετικος καρφωσει την μπαλα! Μπραβο... Τα τζατζαρισματα επισης τελεια! Καποιος ειχε πει οτι το physical των παικτων ειναι πολυ βασικο! Οχι ρε σεις γιατι το λετε αυτο; ΜΙα χαρα ειναι. Απαντηστε μου οποιος εχει ακουσει σχετικα με το αν ισχυει τελικα ακομα ( απο το 2014) το εαν παιζει ρολο αν παιζουμε εντος/εκτος εδρας! Ωραια προσθεση αυτο! Θα μου αρεσε επισης στα πλαγια να μη διακοπτεται το παιχνιδι αλλα να ειναι σαν το ΦΙΦΑ , να δινουν την μπαλα στον παικτη ή να την μαζευει ο ιδιος...τελοσπαντων λεπτομερεια... Αλλο που δε μ'αρεσε (πολυ) : Οι τερμες ρε σεις...οι τερμες οταν δινουν την μπαλα με τα χερια , μπορει να φτασει μεχρι την μεσαια γραμμη!! Εεε ενταξει το χω δει να γινεται , αλλα το κανουν συνεχεια- νταξει ειπαμε... Αυτα και επανερχομαι!
jim22479 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Διχτυα κυριε κινεζε - τα διχτυα εχετε δει πως κανουν οταν πεφτει πανω τους η μπαλα με δυναμη;; Δηλαδη νταξει- αμα ειναι βαλτε 2 πετρες αριστερα δεξια να μπαινει γκολ και να τσακωνομαστε μπηκε ή δε μπηκε! Ολη η φαση να δεις την μπαλα στο πλεκτο! Και να την δεις ομορφα στο πλεκτο, να κανεις "γουααααα"!!! Ετσι οπως το χεις κανει - ομολογω σε καποια σουτ φαινεται σχετικα ωραιο το διχτυ , αλλα στα περισσοτερα σουτ ρε παιδι μου- πως να το πω: σαν κανεις πολυ καλο σεξ με την δικια σου και στο τελος να σου λεει:" πηγαιντε εξω κυριε να τελειωσετε..." ε γιατι μου το χαλας στην αποκορυφωση κυριε κινεζε... Μη ξεχασετε να βαλετε και offline πρωταθληματακια ε; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν εχω ασχοληθει πολυ με το ντεμο ακομα,περιμενω το Σαββατοκυριακο....αλλα εχει πλακα που πολυ το κραζουν γιατι δεν ειναι σαν το φιφα.Παλια κραζανε το φιφα που δεν ειναι σαν το προ.Τωρα το αντιθετο. Θελει δυο ιδια ποδοσφαιρακια ο Ελληνας!!! Να μοιαζουν μεταξυ τους!!! Πολυ καλα κανουν και η EA και η Κοναμι που μας παρουσιαζουν δυο διαφορετικα ποδοσφαιρακια.Ο καθενας διαλεγει τι του ταιριαζει.Αν θελεις να παιζεις δυο διαφορετικα γιατι βαριεσαι συνεχεια το ιδιο,παιζεις και τα δυο.
Alex21121988 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν εχω ασχοληθει πολυ με το ντεμο ακομα,περιμενω το Σαββατοκυριακο....αλλα εχει πλακα που πολυ το κραζουν γιατι δεν ειναι σαν το φιφα.Παλια κραζανε το φιφα που δεν ειναι σαν το προ.Τωρα το αντιθετο. Θελει δυο ιδια ποδοσφαιρακια ο Ελληνας!!! Να μοιαζουν μεταξυ τους!!! Πολυ καλα κανουν και η EA και η Κοναμι που μας παρουσιαζουν δυο διαφορετικα ποδοσφαιρακια.Ο καθενας διαλεγει τι του ταιριαζει.Αν θελεις να παιζεις δυο διαφορετικα γιατι βαριεσαι συνεχεια το ιδιο,παιζεις και τα δυο. Σωστος. Ειναι και το τι παιζει η παρεα σου επισης παραγοντας. Το να παιζεις μονος σου ενα fifa ή ενα pes εμενα τουλαχιστον δεν μου λεει τιποτα..
valekgr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Σαν παίκτης του PRO απο εποχή του Super Star Soccer, δηλώνω ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΕΜΕΝΟΣ με την κατάντια τους.. Δεν μπορώ να καταλάβω πως 2η συνεχόμενη χρονιά το παιχνίδι είναι τόσο άσχημο, με τραγικό gameplay.. Εύχομαι η 2k να αναλάβει να σχεδιάσει ποδοσφαιράκι.
Jamest Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παίδες το έπαιξε κανεις σε xbox one? τα γραφικά μου φαίνονται αστεία... 2
nickvts13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια ποτε βγαινε το pes 15 demo για xbox 360 σε silver acc??
xavier Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 επαιξα μερικα παιχνιδια σημερα σε ps3, μου αρεσουν πολυ οι προωθημενες πασσες, που πλεον μπορεις να βγαλεις ππαρα πολυ ωραιους συνδυασμους με καθετες...τα σουτ μου φαινονται οκ, μου αρεσει οτι πλεον αλλαζεις παιχτη στην αμυνα μονο με το δεξι μοχλο, απλα θα χρειαστω λιγο χρονο να το συνηθισω....επισης καπου μπερδευομαι οτι στην αμυνα προσπαθω να τζατζαρω με το δεξι μοχλο και μου αλλαζει παιχτη αλλα θα το βρω.... το πλεονεκτημα στις κιτρινες καρτες, επιτελους το υλοποιησαν. γενικα πολλες οι βελτιωσεις, περισσοτερες εντυπωσεις στη συνεχεια...πρωτο δειγμα θετικο ελπιζω να εχει game speed ρυθμισεις στο κανονικο παιχνιδι
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Παιζεται καλο μπαλονι στο ντεμο.Ειναι εμφανες οτι το ντεμο βγηκε στα γρηγορα και ´´οπως οπως´´,´´να δειξουμε κατι στον κοσμο´´ τωρα που κυκλοφορει το φιφα.Σιγουρα το παιχνιδι που θα κυκλοφορησει μετα απο εναμησι μηνα θα εχει διαφορες σε σχεση με το ντεμο. Καλα κανουν και δεν κυκλοφορουν μαζι με το φιφα.Εγω αν ειμουν Κοναμι θα κυκλοφορουσα το παιχνιδι 15 Δεκεμβρη,μολις ο κοσμος παιρνει τα δωρα Χριστουγεννων και μετα απο δυομιση μηνες κυκλοφοριας του φιφα.
skanjos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παίδες το έπαιξε κανεις σε xbox one? τα γραφικά μου φαίνονται αστεία... 720p σε xbox one vs 1080p σε ps4.... τι να πεις... 1
vitoribo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Σαν παίκτης του PRO απο εποχή του Super Star Soccer, δηλώνω ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΕΜΕΝΟΣ με την κατάντια τους.. Δεν μπορώ να καταλάβω πως 2η συνεχόμενη χρονιά το παιχνίδι είναι τόσο άσχημο, με τραγικό gameplay.. Εύχομαι η 2k να αναλάβει να σχεδιάσει ποδοσφαιράκι. Και για μένα, προάκιας από το 96-97, το παιχνίδι πέθανε. Δυστυχώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα