Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διέρρευσαν πληροφορίες από το κατάστημα Gamestop.

Διαρροών... συνέχεια μέσα από μια ανάρτηση του ιταλικού site του online καταστήματοςGamestop αυτή τη φορά, σύμφωνα με την οποία το Pro Evolution Soccer 2015 θα κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου 2014 για Xbox One, PS4, Xbox 360 και PS3. Πέρυσι, το PES 2014 διατέθηκε μια εβδομάδα νωρίτερα σε σχέση με την παραπάνω ημερομηνία και συγκεκριμένα στις 19 Σεπτεμβρίου του 2013. Η ημερομηνία διάθεσης της έκδοσης για PC δεν αναφέρεται ακόμα στο παραπάνω site. Η τιμή του παιχνιδιού στο Gamestop έχει οριστεί στα 61 ευρώ για τις εκδόσεις των Xbox 360 και PS3, ενώ οι αντίστοιχες των Xbox One και PS4 κοστίζουν 71 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι το PES 2015 θα είναι το πρώτο μέλος της ποδοσφαιρικής σειράς της Konami που θα κυκλοφορήσει και για τις κονσόλες όγδοης γενιάς, καθώς πέρυσι το Pro Evolution Soccer 2014 είχε γίνει διαθέσιμο μόνο για Xbox 360, PS3 και PS2 όσον αφορά τις οικιακές κονσόλες.

Πηγη http://www.gameworld.gr/news/sports/item/16150-pes-2015-ημερομηνία-κυκλοφορίας-και-τιμή
  • Απαντ. 325
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν ισχυουν οι τιμες....κοι στανταρ τιμες θα ειναι...απο οτι ειδα ολα τα παιχνιδια ειναι τσιμπημενα στο συγκεκριμμενο σαιτ...

Δημοσ.

ναι μεν τα έχουμε μέσα σεπτέμβρη αλλα κάτι πρέπει να γίνεται με τις μεταγραφές, καταλαβαίνω οτι το παιχνίδι γίνεται gold πριν το τέλος της μεταγραφικής,αλλα θα πρέπει να βγαίνουν ή λίγο αργότερα κομπλέ ή να υπάρχει day1 patch. γίνονται σημαντικές μεταγραφές τις τελευταίες μέρες και είναι σπαστικό να πηγαίνεις σε ένα φιλαράκι να παίξεις και να μην είναι περασμένες.

Δημοσ.

ενα αυτο και ενα θα πρεπει να αρχισουν να συνεργαζονται με τις edting commnuties και να τους παρεχουν οσα εργαλεια χρειαζονται...

Δημοσ.

Έχω μεγάλη περιέργεια να δω τι ρόλο έχει παίξει το νέο στούντιο στο Λονδίνο. Από το 2012 λένε ότι δουλεύει πάνω στο nextgen προ. Αν δω ασθένειες του παρελθόντος ή απλά ένα ελαφρώς βελτιωμένο pes 2014 θα πάρω τα βουνά. 

Δημοσ.

Δεν υπάρχει σωτηρία για το pro νομίζω, είναι όλο το παιχνίδι λάθος εδώ και χρόνια. Για μένα πρέπει να γίνουν τα πάντα από την αρχή και στην ανάγκη ας μην κυκλοφορήσει και μια χρονιά. Καταλαβαίνω όμως πόσο δύσκολο είναι αυτό πρακτικά και πόση χασούρα συνεπάγεται...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βγήκε ένα βίντεο στην επιφάνεια αλλά σε χρόνο μηδέν αποσύρθηκε από την ΚΟΝΑΜΙ για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.

Το λινκ εδώ.

Αμέσως μετά κυκλοφόρησε η εξής φωτογραφία:

Bo1NriAIYAAPfq4.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η Konami έδωσε στη δημοσιότητα ένα σύντομο teaser trailer για το PES 2015 και σύμφωνα με αυτό, στις 25 Ιουνίου αναμένεται η πλήρης αποκάλυψη του νέου ποδοσφαιρικού τίτλου. Στο εν λόγω βίντεο βλέπουμε επίσης και το νέο σλόγκαν του παιχνιδιού "the pitch is ours" και το μήνυμα "dedicated to football since 1995", το οποίο αποτελεί αναφορά στο PlayStation game με τίτλο GoalStorm. Πριν σας αφήσουμε να απολαύσετε το εν λόγω υλικό στη συνέχεια του άρθρου, να υπενθυμίσουμε ότι το επερχόμενο PES 2015 αναπτύσσεται από κοινού με ένα νέο στούντιο στο Ηνωμένο Βασίλειο, προκειμένου να γίνει το παιχνίδι πιο ελκυστικό στο ευρωπαϊκό κοινό.

Πηγη http://www.enternity.gr/Article/Games/News/Teaser-trailer-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF--PES-2015/24087.html

Δημοσ.

<p>Σε ποιες κονσολες λετε να βγει?</p>

<p> </p>

<p>PC, PS3, XBOX360->σιγουρα</p>

<p>PS4, XBOX ONE ->λογικα</p>

<p>Vita, Wii U, 3DS-> σε ποια μπορει??</p>

Σε όλες εκτός WiiU και 3ds και μπορεί και ps2

Δημοσ.

Σε όλες εκτός WiiU και 3ds και μπορεί και ps2

Μακαρι να το βγαλουν στο Βιτα!!!! Εχω βαρεθει εδω και 3 χρονια να βλεπω re-skins του FIFA 11 (FIFA FOOTBALL, Vita) στο Βιτα μου, μακαρι!!

Λυπαμε για το WiiU & 3DS! Τουλαχιστον στο 3DS, ειχαν βγαλει και παλιοτερα->ξερουν πως παει...

Δημοσ.

έχω σταματήσεις να έχω προσδοκίες από το pro πλέον, κάθε χρόνο μεγάλα λόγια και κάθε χρόνο απογοήτευση. Βγάλτε κάτι πραγματικά καλό και ο κόσμος θα γυρίσει σε σας ακόμα και χωρίς διαφήμιση!

• Like 1
Δημοσ.

έχω σταματήσεις να έχω προσδοκίες από το pro πλέον, κάθε χρόνο μεγάλα λόγια και κάθε χρόνο απογοήτευση. Βγάλτε κάτι πραγματικά καλό και ο κόσμος θα γυρίσει σε σας ακόμα και χωρίς διαφήμιση!

+100000

Δημοσ.

Θα βγάλουν τίποτα της προκοπής φέτος ή θα πετσοκόψουν τα πάντα όπως κάνανε πέρσι με το PES 2014 που ούτε βροχή δεν είχε (μη μιλήσω για licenses ομάδων);;

Δημοσ.

Η Konami ανακοίνωσε πως το νέο της παιχνίδι στη σειρά Pro Evolution Soccer θα παρουσιαστεί επίσημα την Τετάρτη, 25 Ιουνίου. Η είδηση αυτή έρχεται ως συνέχεια της ανακοίνωσης της Ιταλικής αντιπροσωπείας της σελίδας Gamestop, η οποία αναφέρει πως το PES 2015 θα κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου για PS3, Xbox360, PS4 και Xbox One. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Gamestop δεν υπάρχει ακόμα καταχώρηση του PES 2015 για PC.

Πηγη¨http://www.gameworld.gr/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...