panoskatos Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Χανεις μονο σε βραδυνες ληψεις, σε σχεση με την Mirrorless. Αλλα εγω προσωπικα τραβαω κατα 90% μερα, οπως και οι περισσοτεροι πιστευω. Οι περισσότεροι τραβάνε μέρα γιατί είναι ξύπνιοι, το βράδυ οι άνθρωποι κοιμούνται και δεν υπάρχει λόγος να τραβάνε φωτογραφίες στον υπνο τους. Ξυπνιοι είναι οι ταρίφες οπου δεν εχουν χώρο ή άλλο χέρι να την κρατάνε. Στο ένα κρατάνε το κομπολόι και στο άλλο το τιμόνι. Οδηγοί ΕΚΑΒ , αστυνομία, πυροσβεστική και νοσοκόμες οπου και αυτες είναι ξύπνιες απαγορεύεται να εχουν φωτογραφική μηχανή στην τσέπη τους. Εχεις ενα Ζ1 και είσαι άρχοντας. 1
nhzt Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Σας βλέπω όλοι μιλάτε για χαρακτηριστικά .Μην ξεχνάτε (όσοι γνωρίζετε) ότι τα βασικά χαρακτηριστικά μιας φωτογραφικής μηχανής είναι αυτά που δεν μπορούμε να τα μετρήσουμε με αριθμούς, αλλά να τα δούμε ως αποτελέσματα. Και εννοώ για το πολύ βασικό σύστημα φωτομέτρησης , το σύστημα αυτόματης έκθεσης, το σύστημα εστίασης και άλλα λιγότερο βασικά . Τα παραπάνω συστήματα αφού συνεργαστούν το hardware με το software δίνουν το τελικό φωτογραφικό αποτέλεσμα . Το να λέμε απλά η τάδε μηχανή έχει 5472Χ3648 ανάλυση ή ανεβάζει μέχρι 25600 ISO δεν λέει τίποτα αν δεν δούμε το τελικό αποτέλεσμα δηλ. την φωτογραφία. Πέρα όμως από όλα αυτά, τα καλούδια μιας φωτογραφικής θα πρέπει ο χρήστης να τα εκμεταλλευτεί και να ξέρει να τα χρησιμοποιεί. Δυστυχώς έχω δει πολλούς χρήστες με ακριβές μηχανές, απλά να καδράρουν και να πατάνε το κουμπί, περιμένοντας η μηχανή να τα κάνει όλα. Δυστυχώς.
Beltfed Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Οι περισσότεροι τραβάνε μέρα γιατί είναι ξύπνιοι, το βράδυ οι άνθρωποι κοιμούνται και δεν υπάρχει λόγος να τραβάνε φωτογραφίες στον υπνο τους. Ξυπνιοι είναι οι ταρίφες οπου δεν εχουν χώρο ή άλλο χέρι να την κρατάνε. Στο ένα κρατάνε το κομπολόι και στο άλλο το τιμόνι. Οδηγοί ΕΚΑΒ , αστυνομία, πυροσβεστική και νοσοκόμες οπου και αυτες είναι ξύπνιες απαγορεύεται να εχουν φωτογραφική μηχανή στην τσέπη τους. Εχεις ενα Ζ1 και είσαι άρχοντας. Εχεις δικιο φιλε. Και εγω στην πρωτη κατηγορια που ανεφερες ανηκω. Το βραδυ ή θα κοιμαμαι ή θα γα**ω, παντως φωτογραφιες δεν βγαζω εκτως σπανιων περιπτωσεων. Επισης αυτοι οπου εχουν 10κιλες μηχανες ικανες να ταβηξουν το βραδυ, το 90% της ζωης τους τις εχουν παρατημενες σπιτι λογο ογκου. Ενω το Ζ1 ειναι παντα στην τσεπη, ετοιμο να αποθανατισει οποιαδηποτε στιγμη της ζωης σου.
udroxoos Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Ενω το Ζ1 ειναι παντα στην τσεπη, ετοιμο να αποθανατισει οποιαδηποτε στιγμη της ζωης σου. Το Z1 δε νομίζω να αποθανατίζει τις στιγμές σου αλλά μάλλον τις απαθανατίζει...
panther_512 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Είμαι μπερδεμένος με την NX3000. Καλοσορίζω την αλλαγή της touchscreen της NX2000 με κανονικά κουμπιά, το οποίο και προσφέρει καλύτερο και γρηγορότερο έλεγχο, όμως θα περίμενα μία εξέλιξη στα χαρακτηριστικά σε σχέση με την τιμή. Αντί για υβριδικό autofocus, το οποίο έχουμε στην NX300, είμαστε στο πολύ πιό αργό και χειρότερο σε χαμηλό φωτισμό contrast focus και έχει πέσει η ταχύτητα στις 5 (ή 6) φώτος το δευτερόλεπτο, σε αντίθεση με τις 8 που έχει η NX2000. Θα πρέπει να δούμε αναλυτικά reviews για καλύτερη άποψη.
buffos Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Samsung καταστεψου κι αλλο. Μπορεις να βρεις τοσες φωτογραφικες μηχανες με χιλιες φορες καλυτερη αναλυση και τιμη αρκετα προσιτη. H Samsung δεν καταλαβαινω γιατι τα πουλαει τοσο ακριβα. Για το brand της;;; Ακριβή?? Χίλιες φορές καλύτερη ανάλυση??? Μάλλον δεν το'χεις το θέμα με τις φωτογραφικές....
buffos Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Η τιμή πάντα είναι φαντάζομαι ονομαστική. Αν θυμάμαι σε λίγότερα από αυτά τα χρήματα (η περίπου στα ίδια) πήρα την ΝΧ300 πριν κανένα χρόνο περίπου, από την οποία είμαι ευχαριστημένος , και ενώ ήταν αρχικά να την έχω σαν δεύτερη μηχανή (μετά την nikon d300, μάλλον τοχει η μοίρα μου να κολλάω στα 300αρια..) το μέγεθός της και η ευκολία χρήσης της την έχουν κάνει βασική μηχανή. Μάλιστα η αγορά με τον power zoom 16-50 είναι η σωστή επιλογή. Ο φακός είναι πολύ μικρός σε διαστάσεις, και η μηχανή χωράει στην τσέπη του (χειμερινού) μπουφάν, μαζί με τον φακό. Αν βγει σε αυτή την τιμή, η ΝΧ300 είναι σαφώς καλύτερη επιλογή, αν και σίγουρα θα πέσει η τιμή στα επίπεδα της 2000
buffos Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Οι περισσότεροι τραβάνε μέρα γιατί είναι ξύπνιοι, το βράδυ οι άνθρωποι κοιμούνται και δεν υπάρχει λόγος να τραβάνε φωτογραφίες στον υπνο τους. Ξυπνιοι είναι οι ταρίφες οπου δεν εχουν χώρο ή άλλο χέρι να την κρατάνε. Στο ένα κρατάνε το κομπολόι και στο άλλο το τιμόνι. Οδηγοί ΕΚΑΒ , αστυνομία, πυροσβεστική και νοσοκόμες οπου και αυτες είναι ξύπνιες απαγορεύεται να εχουν φωτογραφική μηχανή στην τσέπη τους. Εχεις ενα Ζ1 και είσαι άρχοντας. Το οτι κάνει like o Βελτφεντ σε αυτό το ποστ, εξηγεί 100% γιατί λέει αυτά που λέει........
Pan726601 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Α ρε betlfed πηρες κι εσυ ενα κινητά κι και ειπες να το πενευτεις λιγο. Αλλα δεν σε αφήνουν ε? Χαχαχα εισαι απίστευτα ξεροcefaλος ρε φίλε. Αν εσυ κοιμασε την νύχτα σαν αρνάκι να ξερεις πως το 30 % του πληθυσμού δουλεβει νύχτα σε κέντρα διασκεδασεως και άλλοι τόσοι που βγαίνουν να διασκεδάσουν. Ειπαμε η z1 τραβάει καλές φωτογραφιουλες της στιγμής. Αλλα κανένα smartphone δεν αντάξια μιας απλής φωτογραφικής. Απλά πρεπει να παινευτης το σπιτι σου διοτι θα πέσει και θα σε πλάκωση. Άσχετα αν ειναι ετοιμόρροπο. Χαχα Για το παντοφλακι σου μιλαω. Sent from my iPhone using Insomnia
papas8 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Παιδιά ας με βοηθήσει κάποιος που γνωρίζει το αντικείμενο ψάχνω για μια μηχανή που να βγάζει αρκετά καλές φώτο και ψάχνοντας βρήκα αυτή τη σελίδα που επιλέγεις διάφορες μηχανές και βλέπεις την ποιότητα της φωτογραφίας επιλέγοντας λοιπόν μια samsung nx100 από την μια πλευρά και συγκρίνοντάς την με πολύ πιο ακριβές μηχανές είδα οτι της ξεπερνάει με άνεση ρωτάω λοιπόν μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο η εγώ κάνω κάτι λάθος http://www.2cameraguys.com/camera-image-compare.cfm#/4-52-200
darkdog Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 εγώ μια nx300 πήρα στα 400 euro και πιστέψτε με δεν το έχω μετανιώσει καθόλου! αν και είχα τισ αμφιβολίες μου για να πάρω sansung σε φωτογραφική η συγκεκριμένη δίνει ρέστα!
trebelas Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Φαινεται οτι πολλοι δεν έχουν καταλάβει τι είναι οι mirrorless και μάλλον νομίζουν οτι είναι καλές compact ή κάτι τέτοιο. Οι όποιες αλλαγές πάντως πιστεύω οτι είναι ακόμα δοκιμές γιατί υπάρχει ακόμα μια σύγχυση στην επιλογή μιας mirrorless απο τον περισσότερο κόσμο. Διαφορετικά θα βγάζανε το κάθε καινούργιο μοντέλο με + 0.01Mp, 1 γραμμάριο ελαφρύτερη και θα καθαρίζανε όπως κάνουν με τα κινητά. 1
21century Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Με πολλά καλούδια και compact σχεδιασμό είναι και ελαφριά στο χέρι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα