Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ποσό που διαθέτουμε : max 500 ευρώ 

Χρήση υπολογιστή : Εφαρμογές γραφείου (MS Office, δίκτυο)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Όχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Όχι, υπάρχουν οθόνες αλλά μόνο με VGA

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Κέντρο Αθήνας

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?  Από ένα κατάστημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Στο κατάστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο. Windows 7 pro

Θα αγοραστούν συνολικά 3 νέα συστήματα, που έχουν τις ίδιες απαιτήσεις ( το 1 μόνο θα τρέχει και το eCM 7 ).

Επειδή υπήρχε μακροχρόνια "σχέση" με το πλαίσιο, υπάρχει μια προτίμηση να αγοραστούν από εκεί, αλλά αν βγαίνει πολύ καλύτερο από eshop μπορώ να τους πείσω. 

Παραθέτω μια πιθανή επιλογή από το plaisio, αλλά δεν έχω βάλει λειτουργικό μέσα.

Επίσης, θα χρειαστούν και άδειες ms office, αλλά δεν βρίσκω κάποιο καλό bundle να αγοράσω windowsx3 + officex3 μαζί.

kXMzjcf.png

P.S. Ο σκληρός και στα 3 το πολύ μέχρι 500gb, δεν χρειάζονται παραπάνω + θέλουν να κρατήσουν πολύ καιρό τα νέα pc ( αυτά που έχουμε τώρα είναι δεκαετίας ) 

Δημοσ.

Τα 500 τα υπολογίζεις με γνήσια office και windows;

τα 500 μπήκαν σαν ταβάνι και ναι μαζί με αυτά.. αλλά οι τιμές τους ξεφεύγουν λίγο από αυτό που περίμενα... 

θα μπορούσε να γίνει αγορά free dos υπολογιστή και ξεχωριστά των windows σαν bundle X3 και τα περνάω μετά.

θα με καλύψει το 300watt ? γιατί μου φαίνεται μικρό... 

πέρα από το οικονομικό κομμάτι, γιατί pentium και όχι i3 4ης γενιάς? μου φαίνεται πως έχει περάσει η γενιά των pentium...

επίσης, δεν με συμφέρει να πάρω 2 ram των 2gb για καλύτερο διαμοιρασμό και κάλυψη στην περίπτωση που χαλάσει η μία? 

τέλος θα μείνω άμα είναι σε 500gb 

Δημοσ.

τα 500 μπήκαν σαν ταβάνι και ναι μαζί με αυτά.. αλλά οι τιμές τους ξεφεύγουν λίγο από αυτό που περίμενα... 

θα μπορούσε να γίνει αγορά free dos υπολογιστή και ξεχωριστώ των windows σαν bundle X3 και τα περνάω μετά.

θα με καλύψει το 300watt ? γιατί μου φαίνεται μικρό... 

πέρα από το οικονομικό κομμάτι, γιατί pentium και όχι i3 4ης γενιάς? μου φαίνεται πως έχει περάσει η γενιά των pentium...

επίσης, δεν με συμφέρει να πάρω 2 ram των 2gb για καλύτερο διαμοιρασμό και κάλυψη στην περίπτωση που χαλάσει η μία? 

τέλος θα μείνω άμα είναι σε 500gb 

1.Nαι θα σε καλυψει,το συστημα δεν καιει καθολου σε πληροφορω

2.Pentium 4ης γενιας ειναι και για εφαρμογες γραφειου ειναι πολυ καλος δεν χρειαζεσαι περισσοτερη επεξεργαστικη δυναμη.

3.Ναι καλο θα ηταν αλλα δεν θα δεις και μεγαλη διαφορα

Ειναι ενα πολυ καλο και οικονομικο συστημα με ποιοτικο τροφοδοτικο καταλληλο για δουλεια γραφειου.

Δημοσ.

1.Nαι θα σε καλυψει,το συστημα δεν καιει καθολου σε πληροφορω

2.Pentium 4ης γενιας ειναι και για εφαρμογες γραφειου ειναι πολυ καλος δεν χρειαζεσαι περισσοτερη επεξεργαστικη δυναμη.

3.Ναι καλο θα ηταν αλλα δεν θα δεις και μεγαλη διαφορα

Ειναι ενα πολυ καλο και οικονομικο συστημα με ποιοτικο τροφοδοτικο καταλληλο για δουλεια γραφειου.

Ωραία, όλα καλά για την ώρα και σε ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις.

Έστω ότι παραμένω στο παραπάνω σύστημα χωρίς τον ssd,

μαζί με win 7 pro πάμε στα 372

και αν προσθέσω ακόμα office πάμε στα 430 ευρώ... 

Επειδή δεν έχω αγοράσει ξανά από το eshop, μιας και αγοραστούν τα μηχανήματα ως εταιρικά.. τι ακριβώς καλύπτει το μαγαζί ? 

είναι του τύπου παράδοση και άντε γεια? το μηχάνημα ως πακέτο με εγγύηση? ή το κάθε κομμάτι ξεχωριστά δικιά του εγγύηση? 

Δημοσ.

<p>Μπορείς να πας και σε am1 socket αν θες να μειώσεις και άλλο το κόστος.</p>

Όχι όσον αφορα τα χαρακτηριστικά είναι κομπλε. Θα πέσει αισθητά η απόδοση και δεν χρειάζεται αφού είναι μέσα στο budget...

Για τώρα κολλάω στο λειτουργικό και το office - αν μπορέσω να τα πάρω πακέτο να κόψω απο εκεί γιατί 150 για win 7 είναι too much!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...