Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Θα ηθελα πολυ παντως να ημουνα παρων σε μια τετοια δικαστικη διαμαχη. Εκει που θα ακουγες για αποκεφαλισμους και βιασμους, τσουουπ να πεταγοταν το μειζον θεμα με το λευκο φως και τις 32 λαμπες, οπου φυσικα λογω amazon θα σκαγαν μυτη μεγαλοδικηγοροι και συνοδειες απο CSI μπατσους.

Δεν μπορει, πρεπει οντως να κανει κυκλους η ζωη και να πλησιαζει ο μεγαλος, ειμαι ετοιμος πλεον για εναν Δευκαλιωνα, κατι παραπανω ξερει η ρημαδα η φυση και βαζει σκουπα.

Δημοσ.

Χριστε μου, φαντασου να μπεις φυλακη, να σε ρωτανε οι βαρυποινιτες τι εκανες και να τους λες οτι φωτογραφισες ενα βιβλιο σε ασπρο φοντο!

Ε σε μαμανε μετα η οχι?

• Super Moderators
Δημοσ.

μιλάς για αυτό το άρθρο? ή θα έπρεπε να διαβάσουμε κάτι άλλο?

πες μου λοιπόν τι δεν κατάλαβα? που είμαι λάθος γράφοντας παραπάνω για:

από την άλλη, μιλάμε για μια φωτογραφία, που ο καθένας έχει δικαίωμα να την τραβήξει όπως θέλει.... ποιος και γιατί να του το απαγορέψει?

ακόμα και αν συμπίπτουν κάποιες τεχνικές....

Μιλάω για το άρθρο στην πηγή στο τελος...

Δημοσ.

Έχει πατεντάρει κανείς τις τεχνικές σεξουαλικής αυτοικανοποίησης , ή προλαβαίνω ακόμα ??

Δημοσ.

Εχμμ..

Τεχνικά μια χαρά μπορούν να καταλάβουν πως βγήκε μια φωτό. Πουθενά δεν λέει τόσο απλά όπως το λέμε εδώ περί απλού λευκού φόντου!

The white-backdropped photo and video studio layout, which looks and sounds similar to basically every other photo studio in existence, includes: etc. etc. etc..

;)

Δημοσ.

Ευτυχώς δεν ζει ο εφευρέτης της φωτογραφίας. θα έκανε μια κατοχύρωση της πατέντας τώρα και θα τους έκλεινε ολους.

Εγώ δηλαδή που προχθές έβαλα ενα κινητό για πούλημα και το  έβγαλα φώτο σε λευκό φόντο πρέπει να τους στείλω μερίδιο απο τα 65ευρο ?

Λες εσυ να μην ειχε κανει; Για ξεκινα να φτιαξεις φωτογραφικη μηχανη και να βγεις στην αγορα, να δουμε πανω σε ποσες πατεντες θα κολλησεις...

Το "κατοχυρωνω μια πατεντα" δε σημαινει "κλεινω τους αλλους" αλλα πουλαω την πατεντα σε οποιον θελει να κανει κατι αντιστοιχο.

Δημοσ.

Έχει πατεντάρει κανείς τις τεχνικές σεξουαλικής αυτοικανοποίησης , ή προλαβαίνω ακόμα ??

Ασε αυτο ειναι εθνικο σπορ δεν πιανει σε πατεντες.

300 στην βουλη μονο να βαλεις επι καμια 40αρια χρονια......

Δημοσ.

Μπορώ να κατχοχυρώσω ως πατέντα ... την κατοχύρωση ως πατέντα της φωτογράφισης σε άσπρο φόντο ?

Δημοσ.

@calculator Δεν έχει σημασία αν πατεντάρισε την μέθοδο.

Σημασία έχει ότι οποιαδήποτε φωτογραφία πλησιάζει στο αποτέλεσμα της φωτογραφίας θα διώκεται με μηνύσεις κατά παραβίασης πατέντας. Και τρέχα εσύ να αποδείξεις σε δικαστήρια ότι είχες ένα λιγότερο φως, ή ότι τα είχες σε διαφορετικές γωνίες, ή ακόμα ότι η απεικόνιση είναι αποτέλεσμα καλού photoshop!

Στο τέλος της ημέρας μένει να δούμε ποιοι θα μπορέσουν να στηρίξουν οικονομικά τις δημιουργίες τους πληρώνοντας δικηγόρους και photo-experts , και ποιοι φωτογράφοι ή μικρά studio θα σβήσουν αδυνατώντας να υπερασπιστούν τις δημιουργίες τους απέναντι σε έναν οικονομικό γίγαντα.

Δημοσ.

@calculator Δεν έχει σημασία αν πατεντάρισε την μέθοδο.

Σημασία έχει ότι οποιαδήποτε φωτογραφία πλησιάζει στο αποτέλεσμα της φωτογραφίας θα διώκεται με μηνύσεις κατά παραβίασης πατέντας. Και τρέχα εσύ να αποδείξεις σε δικαστήρια ότι είχες ένα λιγότερο φως, ή ότι τα είχες σε διαφορετικές γωνίες, ή ακόμα ότι η απεικόνιση είναι αποτέλεσμα καλού photoshop!

Στο τέλος της ημέρας μένει να δούμε ποιοι θα μπορέσουν να στηρίξουν οικονομικά τις δημιουργίες τους πληρώνοντας δικηγόρους και photo-experts , και ποιοι φωτογράφοι ή μικρά studio θα σβήσουν αδυνατώντας να υπερασπιστούν τις δημιουργίες τους απέναντι σε έναν οικονομικό γίγαντα.

Αν δεις ποτέ να σέρνει σε δικαστήρια κανέναν από αυτούς να μου γράψεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...