Hal9000 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Φτάνοντας σε νέα επίπεδα γελοιότητας και δοκιμάζοντας την υπομονή αρκετών, η Υπηρεσία εμπορικών σημάτων και διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας των Η.Π.Α, εκπλήσσει αρνητικά με την τελευταία της απόφαση.Σύμφωνα με αυτή, το Amazon, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα του κόσμου και όχι μόνο (αφού ασχολείται και με τα cloud services), είναι πλέον η μοναδική εταιρεία η οποία μπορεί να κάνει λήψη φωτογραφιών διαφόρων προϊόντων στις οποίες υπάρχει τέλειο άσπρο φόντο. Η πατέντα της Amazon με ονομασία "Διευθέτηση Studio" (Studio Arrangement), δίνει λεπτομερείς οδηγίες για τη θέση όλου του απαραίτητου εξοπλισμού ώστε να δημιουργηθεί μια τέτοια φωτογραφία, μια μέθοδος η οποία ακολουθείται από αρκετούς, ειδικότερα για την παρουσίαση προϊόντων. Βεβαίως η αναφορά συγκεκριμένων αριθμών για το στήσιμο του εξοπλισμού κάνει ακόμα πιο περίεργη την τελική έγκριση της πατέντας αφού κάθε φωτογράφος μπορεί να χρησιμοποιήσει διαφόρους τρόπους αλλά να έχει το ίδιο τελικό αποτέλεσμα. Η τελική έγκριση της πατέντας έγινε τον περασμένο Μάρτιο, με το Amazon να καταθέτει την πρόταση του από το Νοέμβριο του 2011. Για την ώρα δεν είναι γνωστό αν η εταιρεία θα προχωρήσει σε οποιαδήποτε σχετική κίνηση περιορισμού σχετικών φωτογραφιών από άλλες πηγές, κάτι που σίγουρα θα δημιουργούσε μεγάλες αντιδράσεις αφού για πρώτη φορά μια από τις γενικές φωτογραφικές αρχές θα ήταν δέσμια μιας...πατέντας. Site: ArsTechnica
Δημοφιλής ανάρτηση vkig Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Περασαν το troll-αρισμα σε αλλο επιπεδο 35
Δημοφιλής ανάρτηση arc Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Θα στείλω τον παππού μου να κατοχυρώσει τον τρόπο που ... περδαιται. Κλίση προς αριστερα 10-20 μοίρες Ελαφρυ ανασήκωμα δεξιού ποδός κλπ κλπ 37
Retromaniac Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Έχω κατοχυρώσει το τράβηγμα φωτογραφίας με φωτογραφική μηχανή. Οπότε θα πάρει τον πούλο η amazon. 26
Δημοφιλής ανάρτηση torm23 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 "Σύμφωνα με αυτή, το Amazon, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα του κόσμου και όχι μόνο," Θα επεκταθεί σύντομα και στον Άρη; 51
basilis5 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 πρεπει να μπουν hashtags στο insomnia, οπως γινεται παντου. Η αρχη θα γινει με την amazon και #fail. 5
MixalisX Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 δηλαδη εγώ που θέλω να στήσω online shop αντι για ασπρο πρέπει να βάλω ροζ φοντο? Η για να βάλω ασπρο πρέπει να μιλίσει ο δικηγόρος μου με την amazon? 1
Nomedor Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 "Σύμφωνα με αυτή, το Amazon, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα του κόσμου και όχι μόνο," Θα επεκταθεί σύντομα και στον Άρη; Ο κόσμος περιλαμβάνει όλο το παρατηρούμενο σύμπαν, θα έννουν ότι ετοιμάζονται να εισβάλουν σε άλλη διάσταση 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα