meymigrou Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Καλησπέρα στη παρέα, θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να μάθω τι SSD σκληρό πρέπει να περάσω στο MacBook. Είναι σχετικά παλιό αλλά κρατιέται καλά ακόμα και πιστεύω πως αν του περάσω και έναν SSD θα τρέχει ακόμα καλύτερα. Το MacBook μου είναι αυτό: Apple MacBook Air Mid 2009 13.3 inch Widescreen Laptop Computer Commodities in short supply Modle number MC234CH/A Color Silver gray Operating system Mac OS X 10.6 CPU type Core duo Speed SL9600(2.13GHz) System bus 1066MHz Second level cache 6MB CS NVIDIA Memory capacity 1GB RAM type DDR2 Slot quantity 1 x SO-DIMM Max capacity 2GB Hard disk capacity 250GB Interface type SATA Display card type Integration card Show chip NVIDIA Geforce 9400M Screen size 13.3 inch Display proportion 16: 10 Physics resolution ratio 1280*800 Screen type LED Camera pixel 2.0Mega Built-inblue tooth Yes LAN 10/100/1000Mbps WLAN 802.11a/b/g/n PC card slot No USB One IEEE 1394 No Frequency port Audio output port Display port MiniDisplay Port Speaker Built-in speaker Keyboard KBD-LIGHT Battery Lithium ion battery Time 2-5 hours Power supply 100-240V Size 40-194*325*22.7mm Weight 1.36KG Επίσης θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να ξέρω τι γίνεται γενικότερα να του αναβαθμίσω, π.χ SSD, Ram, κτλ. Τέλος, επειδή είναι του κολλητού μου, ρωτάει αν η έκδοση Mac που έχει (Mac OS X 10.6) είναι η πιο πρόσφατη και γενικότερα αν γίνεται να την αναβαθμίσει (αν υπάρχει νεότερη). Εγώ δεν ξέρω τι να του απαντήσω διότι είμαι χρήστης των Windows και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με Mac OS X. Update: Γίνεται το συγκεκριμένο MacBook να σικώσει προγράμματα όπως Adobe Photoshop, After Effects κτλ; Σας ευχαριστούμε!
CheOnWeb Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Καλησπέρα στη παρέα, θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να μάθω τι SSD σκληρό πρέπει να περάσω στο MacBook. Είναι σχετικά παλιό αλλά κρατιέται καλά ακόμα και πιστεύω πως αν του περάσω και έναν SSD θα τρέχει ακόμα καλύτερα. Το MacBook μου είναι αυτό: Apple MacBook Air Mid 2009 13.3 inch Widescreen Laptop Computer Commodities in short supply Modle number MC234CH/A Color Silver gray Operating system Mac OS X 10.6 CPU type Core duo Speed SL9600(2.13GHz) System bus 1066MHz Second level cache 6MB CS NVIDIA Memory capacity 1GB RAM type DDR2 Slot quantity 1 x SO-DIMM Max capacity 2GB Hard disk capacity 250GB Interface type SATA Display card type Integration card Show chip NVIDIA Geforce 9400M Screen size 13.3 inch Display proportion 16: 10 Physics resolution ratio 1280*800 Screen type LED Camera pixel 2.0Mega Built-inblue tooth Yes LAN 10/100/1000Mbps WLAN 802.11a/b/g/n PC card slot No USB One IEEE 1394 No Frequency port Audio output port Display port MiniDisplay Port Speaker Built-in speaker Keyboard KBD-LIGHT Battery Lithium ion battery Time 2-5 hours Power supply 100-240V Size 40-194*325*22.7mm Weight 1.36KG Επίσης θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να ξέρω τι γίνεται γενικότερα να του αναβαθμίσω, π.χ SSD, Ram, κτλ. Τέλος, επειδή είναι του κολλητού μου, ρωτάει αν η έκδοση Mac που έχει (Mac OS X 10.6) είναι η πιο πρόσφατη και γενικότερα αν γίνεται να την αναβαθμίσει (αν υπάρχει νεότερη). Εγώ δεν ξέρω τι να του απαντήσω διότι είμαι χρήστης των Windows και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με Mac OS X. Update: Γίνεται το συγκεκριμένο MacBook να σικώσει προγράμματα όπως Adobe Photoshop, After Effects κτλ; Σας ευχαριστούμε! Μπορεί να πάρει και Mavericks αλλά με 2GB RAM και core2duo δεν πας και πολύ μακριά. Photoshop ίσως (και όχι για πολλά-πολλά) αλλά After Effects, νομίζω όχι, μια ταλαιπωρία θα είναι (αν μπαίνει). Ο ssd θα του δώσει "γκάζι" αλλά για τις βασικές δουλειές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα