kmoschos Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 προσφατα αγορασα το συγκεκριμενο κινητο..αξιζει να του αλλαξω λογισμικο.. εχετε να μου προτεινετε καποιο??
Federacion Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Λογισμικό, αν εννοείς να αλλάξεις από android σε κάτι άλλο, ακόμη κι αν γίνεται, δεν θα σου το πρότεινα. Αν εννοείς να ανέβεις σε έκδοση android νομίζω είσαι ήδη σε KitKat που είναι η τελευταία. Οπότε enjoy έχεις ένα καλό κινητο.
kataramenos32 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Απο οτι καταλαβαινω απο την ορολογια που χρησιμοποιεις προφανως δεν εχεις γνωσεις πανω στο θεμα οποτε δεν θα σου προτεινα να πειραξεις κατι για να μην κλαις τη συσκευη σου μετα 1
kmoschos Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Απο οτι καταλαβαινω απο την ορολογια που χρησιμοποιεις προφανως δεν εχεις γνωσεις πανω στο θεμα οποτε δεν θα σου προτεινα να πειραξεις κατι για να μην κλαις τη συσκευη σου μετα προφανως δεν εχω γνωσεις αν ειχα δεν θα ζητουσα καν βοηθεια.. για αυτο εκανα το ποστ για να μαθω.. απλα εχω ακουσει οτι το στοκ λογισμινο δν εκμεταλλευεται πληρως τις δυνατοτητες του κινητου
euxoulhs Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 αν εισαι ευχαρηστημενος με το κινητο μενεις ως εχεις, αν σου κολλα στις κλησεις-μυνηματα τοτε το πειραζεις.. Υ.Γ. γενικα αν δεν εχεις θεμα μην το σκαλιζεις παραπανω για να μην σου δημιουργηθει θεμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα