Προς το περιεχόμενο

Corsair AF120 Performance Edition

Sp1.r0s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σε όλους παιδιά,

αγόρασα πριν λίγες μέρες δύο Link.png Site: Corsair AF120 Perfomance Edition 120αρια και τα έβαλα στο κουτί μου ένα να τραβάει απο μπροστά με φίλτρο και ένα να διώχνει απο πίσω. Η μητρική μου είναι η Gigabyte GA-Z77-DEH.Το θέμα είναι πως κάνουν πάρα πολύ θόρυβο.Στο site και στην συσκευασία αναφέρουν πως στα 12V ο θόρυβος είναι στα 30db.Στην πράξη κάνουν πολύ θόρυβο αφού έβαλα και εργαλείο να μετρήσει την ένταση του ήχου και είναι στα 70-80db.Σκέφτηκα οτι μπορεί να φταίει πως είναι 3pin οπότε το PWM δεν παίζει .Δοκίμασα να τα ελέγξω μέσω του speedfan αλλά δεν κατάφερα τίποτα.Υπάρχει περίπτωση να είναι ελλατωματικά?Μέσα απο το BIOS οι στροφές τους είναι 1400-1670.

Ευχαριστώ παιδιά και συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι κανονικό εργαλείο,με εφαρμογή στο κινητό απο εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=kr.sira.sound&hl=el. Δεν είχα κάποια άλλη δυνατότητα.Το ξέρω πως μια εφαρμογή δεν μπορεί να είναι σίγουρα έγκυρη αλλά πραγματικά κάνουν πολύ θόρυβο.Μέσω όρο βγάζει 70 το οποίο και πάλι πολύ μου φαίνεται

Αν σε ενοχλούν δοκίμασε να βάλεις τους adapters(2350rpm->1450rpm) που μειώνουν τα voltage που είχαν μαζί στην συσκευασία, εγώ να φανταστείς έχω τους quiet edition και με ενοχλούσαν χωρίς τα adapters.

Θα τα δοκιμασω. Αν και στο ενα απο τα δυο το χω βαλει γιατι δεν εφτανε και το καλωδιο και δεν εχω δει φοβερη αλλαγη. Υπαρχει περιπτωδη να ειναι ελλατωματικα? Αλλιως εχει νοημα να παρω κανενα fan controller σαν το http://www.skroutz.gr/s/3412303/Akasa-Fan-control.html ?

Ελαττωματικοί δύσκολα στα 1650rpm τρέχουν λογικό να κάνουν θόρυβο όσο για το fan controller δεν ξέρω αν θα κάνει δουλειά πρέπει να βρεις ένα που τους κατεβάζει κάτω από 7v για να δεις διαφορά αν δεν τους έχεις πολλές μέρες και έχεις τις συσκευασίες άλλαξε τους με τους quiet edition είναι πολύ πιο ήσυχοι.

Τα εχω ολα και δεν εχουν περασει πολλες μερες. Το controller που ποσταρα δεν μπορει να κατεβασει κατω απο 7V?

δεν έχω χρησιμοποιήσει πότε άλλα λογικά πρέπει να πάρεις ένα που να στο κατεβαζει μέχρι off στο 0% έμενα αυτό που έχει το corsair600t στο 0% είναι 7v όποτε ψάξε λίγο η περίμενε να σου απάντησή κάποιος που ξέρει.

δεν έχω χρησιμοποιήσει πότε άλλα λογικά πρέπει να πάρεις ένα που να στο κατεβαζει μέχρι off στο 0% έμενα αυτό που έχει το corsair600t στο 0% είναι 7v όποτε ψάξε λίγο η περίμενε να σου απάντησή κάποιος που ξέρει.

Έχω ψάξει αλλά δυστηχώς δεν έχω βρει κάτι ως τώρα.Σκέφτομαι μήπως πάρω 4pin fans που να υποστηρίζουν PWM και να τελειώνω.Μήπως έχουμε κάποια πρόταση γύρω στα 20 ευρώ σύνολο?

Και εγώ που έχω τους AF quiet edition κάνουν θόρυβο (υποφερτό βέβαια και όχι ιδιαίτερο) αν τους θέσει κανείς σε μέτρια+ ταχύτητα ώστε να βγάζουν λίγο αέρα..Και λέω λίγο γιατί δεν έχουν καλή ροή αέρα..Μόνο για exhaust κάνουν..

• Like 1

Nαι έχω fan controller, φαντάσου για τι χάλια airflow μιλάμε..τώρα αν τους βάλω στο medium~semi full τότε κάτι κάνουν αλλά με ενοχλεί ο θόρυβός τους..

Το φανταζομαι και πραγματικα μου κανει εντυπωση. Ειχα διαβασει και reviews αλλα τουλαχιστον για τους perfomance δεν ελεγε πουθενα για θορυβο. Θα δω αν μπορεσω να τους γυρισω αλλιως τι προτεινεται να καταφυγω σε αγορα controller ή σε καποια αλλη λυση για undervolting?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...