Stavmitsos Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Καλησπέρα παίδες! Με μεγάλη μου λυπη, είδα το s4 μου να ξαπλώνεται στο πλακάκι, να τρεμοπαίζει διάφορα χρώματα η οθόνη του και να πεθαίνει... Δοκίμασα να βγάλω-βάλω τη μπαταρία αλλά τίποτα, εκεί τα Κ@λοραγίσματα Η ερώτηση τώρα είναι. Τι κάνω; Καταρχάς δεν είμαι σίγουρος αν λειτουργεί. Ανοίγει, δονίζεται, το βλέπει το pc αλλά δεν ακουώ το τιν τιν όταν ανεβάζω την ένταση. Βέβαια,δεν είμαι σίγουρος αν το είχα αφήσει να ακούγεται ή αν το είχα κλείσει όσο δούλευε. Τέλος πάντων, είπα να το στείλω για φτιάξιμο. Τσακ, 160€ επίσημα, 150€ τα γύρω γγύρω μαγαζια. Πίανουν τα χεράκια μου, αλλα και το εξάρτημα μόνο του τόσο κάνει! Το κινητό καινούργιο κάνει 300€. Να το τιάξω; Να το πουλήσω κανένα 150αρι; Καμία ίδεα επίσης για το πως θα το σβήσω, αν τελικά αποφασίσουμε να πάει σέρβιες, για να μην μπορεί να παίξει ο οποιοσδήποτε το φτιάξει με mail-sms-viber κλπ.
kataramenos32 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Νομιζω γυρω στο 100αρικο παιζει καινουρια οθονη απο ebay. Κανε μια αναζητηση αν θες
Stavmitsos Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ε σιγα τα 60€ (και να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο) διαφορα! Αξιζει ομως να το φτιαξω;
kataramenos32 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δυστυχως δεν μπορεις να ξερεις αν εχει προβλημα μονο η οθονη η αν υπαρχει ζημια και αλλου. Μονο στο σερβις μπορουν να σου πουνε
Rikos69 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Επαθα ακριβως το ιδιο και το εφτιαξα μονος μου. Αγορασα την οθονη κομπλε με ολα τα παρελκομενα απο ebay με 120 ευρω και κατεβασα ενα βιντεο απο το youtube για το πως γινεται. Σε ενα τεταρτο ημουν κυριος....
Stavmitsos Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Τελικά βρήκα να το δώσω 150€ και το σκέφτομαι. 150+160 που θελει για φτιαξιμο=310. Καινουργιο κάνει 350 και έλεγα να το δώσω και να πάρω κάτι άλλο. Αξίζει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα