AionMuster1988 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ποσό που διαθέτουμε : 550-650Χρήση υπολογιστή :Multitasking-Light video editing-light gamingΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΟχιΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? απο ένα(e-shop αν γίνετε)Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? να συναρμολογηθεί από το σύστημαΑν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .ΌΧΙ Ένα pc για λίγο από όλα δηλαδή (είναι για εν φίλο)
adtakhs Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Αυτό με 30€ παραπάνω από το όριο ! Αν δεν μπορει να βάλει τα παραπάνω χρήματα να αλλάξει την 270 με την 260X κάρτα γραφικών !! Πάντως με την 270 θα παίζει καλύτερα τα games του. Επίσης πες στον φίλος σου στο άμεσο μέλλον να προχωρήσει σε τοποθέτηση SSD δίσκου για το λειτουργικό και τα λοιπά προγράμματα που χρησιμοποιεί ! Αν έχει είδη κάποιον σκληρό για αποθήκη, τότε μπορεί να κοιτάξει από τώρα για έναν 120GB SSD με 70€ περίπου !!! αφαιρώντας τον WESTERN DIGITAL CAVIAR BLUE από την παραπάνω σύνθεση. Επίσης μελλοντικά καλό θα είναι να προσθέσει άλλα 8GB RAM ... όταν βρει κάποια ευκαιρία. 1
AionMuster1988 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Αυτό με 30€ παραπάνω από το όριο ! Αν δεν μπορει να βάλει τα παραπάνω χρήματα να αλλάξει την 270 με την 260X κάρτα γραφικών !! Πάντως με την 270 θα παίζει καλύτερα τα games του. Επίσης πες στον φίλος σου στο άμεσο μέλλον να προχωρήσει σε τοποθέτηση SSD δίσκου για το λειτουργικό και τα λοιπά προγράμματα που χρησιμοποιεί ! Αν έχει είδη κάποιον σκληρό για αποθήκη, τότε μπορεί να κοιτάξει από τώρα για έναν 120GB SSD με 70€ περίπου !!! αφαιρώντας τον WESTERN DIGITAL CAVIAR BLUE από την παραπάνω σύνθεση. Επίσης μελλοντικά καλό θα είναι να προσθέσει άλλα 8GB RAM ... όταν βρει κάποια ευκαιρία. Σε ευχαριστώ φίλε μου που απάντησες τόσο γρήγορα αν θέλει από τώρα να βάλει ssd και ένα wd black 1Τ από που να κόψω Κάτι με i5-4440 δεν παίζει σε τέτοια λεφτά ε??
Duck Dodgers Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Καλησπέρα για μένα καλύτερα να πάει σε amd ορίστε μια σύνθεση αν όμως ο φίλος σου βάλει ακόμα λίγα χρήματα για μια καλύτερη κάρτα γραφικών θα έχει αρκετά καλό pc! αυτό που βλέπεις στην photo + αυτόν = 650.30 ευρό αυτή είναι η άλλη κάρτα γραφικών σε περίπτωση που θέλει καλύτερη από την 260χ!
AionMuster1988 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Καλημέρα το ξέρω ότι με AMD θα είναι καλύτερα άλλα μου έχει φάει τα αυτιά ότι θέλει intel.Οπότε στην παρακάτω σύνθεση κολλάνε τα πράγμα ???Το ξέρω ότι δεν έχω βάλει σκληρό.
adtakhs Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Σε ευχαριστώ φίλε μου που απάντησες τόσο γρήγορα αν θέλει από τώρα να βάλει ssd και ένα wd black 1Τ από που να κόψω Κάτι με i5-4440 δεν παίζει σε τέτοια λεφτά ε?? Αυτό και αν δίνει +30€ ας βάλει την GTX750TI για κάρτα γραφικών, BLACK σκληρός δεν χρειάζεται από την στιγμή που βάζεις SSD δίσκο. Μόνο παραπάνω θόρυβο θα έχεις. Ασε που προέχει η GPU και όχι οι δίσκοι σε αυτό το budget ... Αν υπάρχει σκληρός δίσκος, τότε βάλε για κάρτα γραφικών την 270X και βγάλε τον blue ! Θα είχει πολύ δυνατή σύνθεση.
rowain Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 +1 στη σύνθεση του adtakhs στο post #2. Μόνο που το coolermaster K350 δεν χωράει την Hyper 212 evo. Άρα πας σε κάτι τέτοιο: http://www.e-shop.gr/coolermaster-k280-black-p-PER.807669
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα