tare Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Καλησπέρα παιδιά , η απορία μου είναι οτι εχω μόνο μια μνήμη ραμ στον υπολογιστή μου στα 4gb ddr 3.Αυτό μπορεί να δημιουργίσει πρόβλημα στον υπολογιστή μου η υπάρχει περίπτωση να μην λειτουργεί σωστά?Αλλά εχω και μια αλλη ραμ στα 1gb αλλα την εβγαλα διοτι μου ειπαν οτι διμιουργει προβλημα , μπορειτε να με βοηθησετε και να μου πειτε κατα ποσο ισχιει αυτο ?η μητρικη μου πενρνει μονο δυο ραμ πανω , και οι ραμ που εχω ειναι ιδιασ εταιριας .Ευχαριστώ !
michaelrgol Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 απλα δεν εκμεταλλεύεται το dual channel αν εχει η μητρικη και χανει λιγο ταχυτητα. η δευτερη ραμ ειναι στα ισια mhz και εχει τα ιδια timings?
paylidis Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 απλα δεν εκμεταλλεύεται το dual channel αν εχει η μητρικη και χανει λιγο ταχυτητα. η δευτερη ραμ ειναι στα ισια mhz και εχει τα ιδια timings? σοβαρα τώρα περιμένεις απαντηση; @tare: δε παθαίνει τίποτα μια χαρα εισαι. Αν σου αρκεί η μνημη αστο όπως ειναι... 2
michaelrgol Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 σοβαρα τώρα περιμένεις απαντηση; @tare: δε παθαίνει τίποτα μια χαρα εισαι. Αν σου αρκεί η μνημη αστο όπως ειναι... γιατι οχι? θα μπορουσε να ζητηση την βοηθεια μας και να μας δωσει την απαντηση
SPANK Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δεν παθαίνει τιποτα απλα ορισμένες φορές αν μπερδεύεις διαφορετικές χωρητικότητες και μνήμες με ελαφρά διαφορετικά specs μπορει να σου δημιουργήσει ασυμβατότητες
tare Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 σοβαρα τώρα περιμένεις απαντηση; @tare: δε παθαίνει τίποτα μια χαρα εισαι. Αν σου αρκεί η μνημη αστο όπως ειναι... S'euxaristw poly file sorry gia thn pou argisa na sou apandisw apla eixa xasei ton kodiko mou Δεν παθαίνει τιποτα απλα ορισμένες φορές αν μπερδεύεις διαφορετικές χωρητικότητες και μνήμες με ελαφρά διαφορετικά specs μπορει να σου δημιουργήσει ασυμβατότητες S'euxaristw poly gia thn boithia sou , sorry gia thn argoporia apla eixa xasei to account mou γιατι οχι? θα μπορουσε να ζητηση την βοηθεια μας και να μας δωσει την απαντηση Nai file exeis dikio apla eixa xasei to acount mou kai molis to efera pisw sas euxaristw gia tis xrisimes apandiseis ! απλα δεν εκμεταλλεύεται το dual channel αν εχει η μητρικη και χανει λιγο ταχυτητα. η δευτερη ραμ ειναι στα ισια mhz και εχει τα ιδια timings? aha katalaba thanks file , sorry gia thn argoporia apla eixa xaseis to account mou
tare Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Διόρθωσε τα greeklish σου λοιπόν φίλε επειδή σε βλέπω δυναμικό !!! και κατάλαβα κατευθείαν ότι είσαι αστέρι , θα σου ζητήσω μια βοήθεια , ένα γνωστός μου , μου είπε ότι άμα βάλω μια 4gb και μια 1gb ram και να κατεβάσω το προγραμματάκι cpuz και ότι άμα εκεί το αναγνωρίζει κανονικά 5gb τότε θα είναι λίγο καλύτερα από 4gb , εγώ δεν κάνω και πολλά στον υπ κανα lol,cs,lineage,youtube,fb να την κρατήσω 5 η να την βγάλω την 1 θα είναι καλύτερα ? σ'ευχαριστώ αδερφέ !
Physiciant Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν είναι μόνο τα MHz και τα timings που πρέπει να προσέξει αλλά και τα volts(πρέπει να είναι τα ίδια) 1
sotkiritsis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 βάλε και τις δυο μνήμες πάνω,κατέβασε το cpu-z πηγαινε στη καρτέλα spd.βγάλε μια φωτογραφία ανέβασε την. πάνω αριστερά γράφει slot 1 άμα πατήσεις πάνω εκεί θα γράφει και slot 2 πάτα το slot 2 και ξανά βγάλε μια φωτογραφία και ανέβασε την εδώ και θα σου πούμε. 1
SPANK Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Με 5gb θα ειναι καλύτερα σίγουρα αν οι μνήμες φυσικά ειναι συμβατές με την μητρική και μεταξύ τους , βάλε απο το cpuz και βλέπουμε 1
tare Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 ορίστε παιδιά σας ευχαριστώ για την οποιαδήποτε βοήθεια Με 5gb θα ειναι καλύτερα σίγουρα αν οι μνήμες φυσικά ειναι συμβατές με την μητρική και μεταξύ τους , βάλε απο το cpuz και βλέπουμε ανέβασα τις φωτογραφίες από το CPU Z τσεκάρετε φίλε και πες μου σ'ευχαριστώ είναι κάτω κάτω . βάλε και τις δυο μνήμες πάνω,κατέβασε το cpu-z πηγαινε στη καρτέλα spd.βγάλε μια φωτογραφία ανέβασε την. πάνω αριστερά γράφει slot 1 άμα πατήσεις πάνω εκεί θα γράφει και slot 2 πάτα το slot 2 και ξανά βγάλε μια φωτογραφία και ανέβασε την εδώ και θα σου πούμε. ανέβασα τις φωτογραφίες από το CPU Z τσεκάρετε φίλε και πες μου σ'ευχαριστώ είναι κάτω κάτω . Δεν είναι μόνο τα MHz και τα timings που πρέπει να προσέξει αλλά και τα volts(πρέπει να είναι τα ίδια) ανέβασα τις φωτογραφίες από το CPU Z τσεκάρετε φίλε και πες μου σ'ευχαριστώ είναι κάτω κάτω .
SPANK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικά να σου προτείνω κατι καλύτερο και ποιο σωστό βάλε αν μπορείς αν μια 4gb να εισαι κομπλέ , περισσότερη ram θα έχεις και καλύτερη ταχύτητα αφου θα εκμετελευτείς το dual channel
sotkiritsis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 ορίστε παιδιά σας ευχαριστώ για την οποιαδήποτε βοήθεια ανέβασα τις φωτογραφίες από το CPU Z τσεκάρετε φίλε και πες μου σ'ευχαριστώ είναι κάτω κάτω . ανέβασα τις φωτογραφίες από το CPU Z τσεκάρετε φίλε και πες μου σ'ευχαριστώ είναι κάτω κάτω . ανέβασα τις φωτογραφίες από το CPU Z τσεκάρετε φίλε και πες μου σ'ευχαριστώ είναι κάτω κάτω . φιλαράκι άσε και τις δυο μνήμες και θα είσαι οκ. έχουν ακριβώς τα ίδια timing και το κυριότερο παίζουν και οι δυο στα 1.5ν δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. edit πρέπει να τις έχεις ανάποδα. βάλε πρώτη αυτή με τα 4 gb sto slot 1 και δεύτερη αυτή με το 1 gb
tare Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 φιλαράκι άσε και τις δυο μνήμες και θα είσαι οκ. έχουν ακριβώς τα ίδια timing και το κυριότερο παίζουν και οι δυο στα 1.5ν δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. edit πρέπει να τις έχεις ανάποδα. βάλε πρώτη αυτή με τα 4 gb sto slot 1 και δεύτερη αυτή με το 1 gb σ'ευχαριστώ φίλε για την πολύτιμη συμβουλή Βασικά να σου προτείνω κατι καλύτερο και ποιο σωστό βάλε αν μπορείς αν μια 4gb να εισαι κομπλέ , περισσότερη ram θα έχεις και καλύτερη ταχύτητα αφου θα εκμετελευτείς το dual channel χμμμ , δλδ έτσι όπως το έχω 5 γβ δεν κάνει ?? κατά την γνώμη σου επειδή δεν είναι κέρος για έξοδα τη θα είναι καλύτερο να το αφήσω 5 η να την βγάλω την μια και να το αφήσω 4 ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα