3leven Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Καλησπερα παιδια. Πηγα και εκανα ενα partition bootable με τα Win7 μεσα (για να κανω format) στον ιδιο σκληρο που εχω το λειτουργικο εγκατεστημενο. Το προβλημα ειναι οτι τωρα κατα το ανοιγμα του pc , κανει μονο το setup boot και οχι το προεγκατεστημενο μου λειτουργικο(win7). Μπηκα στο σεταπ (μπορουσα να κανω κιαλλιως)? και μου ηρθε η φαινη ιδεα να κανω φορματ το παρτισιον μπας και σταματησει να το μπουταρει.. Αλλα τζιφος.. Αντι να μου τρεχει το λειτουργικο ,προσπαθει ακομα να μπουταρει το παρτισιον αλλα οπως ειναι λογικο μου πεταει το "BOOTMGR is missing" και η μονη μου επιλογη ειναι το ρισταρτ... Τι κανω? Did i really screw it that bad? Προσπαθω να βρω στα bios καποια επιλογη να μη μπουταρει γενικως αυτοματα , αλλα να ζηταει το κλασσικο "Press any key to boot μπλα μπλα" αλλα δεν..
TheELF Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δεν βγαίνει νόημα από αυτά που λες,τι εννοείς με αυτό «εκανα ενα partition bootable με τα Win7 μεσα» τι ακριβός έκανες. Δηλαδή κάνει εκκίνηση (παλιά) από το νέο διαμέρισμα;; «τωρα κατα το ανοιγμα του pc , κανει μονο το setup boot» Αφού έχεις win7 γιατί πήγες να τα ξανά περάσεις και ιδίως σε καινούργιο διαμέρισμα;;; Αν κάνεις εκκίνηση με το δισκάκι τον win μπορείς να κάνεις επιδιόρθωση εκκίνησης,αλλά αν έχεις τέτοιο δισκάκι καλύτερα κάνε καθαρό install με αυτό. 1
3leven Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Πηγα και εβαλα το iso των win7 σε ενα παρτισιον στο σκληρο μου για να κανω απο εκει φορματ... Καταλαθος εκανα το παρτισιον active και ο υπολογιστης το ετρεχε αυτοματα σε καθε ανοιγμα με αποτελεσμα αντι να μπαινω στα Windows εμπαινα στο σεταπ αυτοματα. Το μεγαλυτερο λαθος ηταν που μεσω του σεταπ εκανα φορματ αυτο το παρτισιον (μπας και σταματησει να το bootαρει) και τωρα σε καθε ανοιγμα μου πεταει error οτι λειπει το BOOTMGR (λογικο αφου το εσβησα με το που εκανα φορματ). Edit: Τωρα ειδα στο γκουγκλη οτι μπορουσα μεσω windows repair να ανοιξω command prompt και να ξανακανω το σωστο παρτισιον ακριβ.. Ελα ομως που προλαβα και εσβησα το Windows iso... Οποτε αυριο παμε για αγορα drive..
TheELF Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Τώρα από που μας γράφεις;;;;Κατέβασε το ξανά και κάνε εγκατάσταση μέσου usb για ευκολία αλλά είναι και ποιο γρήγορα.
3leven Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Απο κινητο.. Απλα ηθελα να αποφυγω την αγορα driver/usb γιατι το ταμειον ειναι πολυ μειον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα