IsolatedParania Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Με το μαχαίρι καθαρίζω μήλα, αλλά σκοτώνω κιόλας, αυτό που το 1945 εξαφάνισε δυο πόλεις αποτελεί σήμερα βασική πηγή ενέργειας και άλλα πολλά παραδείγματα με "επικίνδυνα πράγματα"... Και τι σημαίνει αυτό ρε φίλε μου, πως πρέπει να αφανιστεί κόσμος για να περάσει καιρός ώστε να γίνει αυτό το πείραμα 'φιλικό' προς τον άνθρωπο; Όπως λέει και ο λαός, 'Η περιέργεια σκότωσε την γάτα'. Πιστεύω κατά την γνώμη μου κάποια πράγματα καλό είναι να μην τα σκαλίζει ο άνθρωπος, δεν ξέρω τι να πω, μακάρι να είμαι λάθος. 1
nhzt Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Σε κάθε επιστήμη γίνονται πειράματα. Γιατί όμως το μυαλό μας πάει πάντα στο κακό. Μπορεί να συμβεί αυτό...μπορεί το άλλο....Καταλαβαίνω ότι ο φόβος είναι η άμυνα σε κάθε τι καινούργιο, όμως δεν γίνεται πάντα να βλέπουμε τα πράγματα καχύποπτα. Σίγουρα μας έχει επηρεάσει όπως και εμένα, ο κινηματογράφος , αλλά στην ιστορία του ανθρώπου το 99% των ανακαλύψεων ήταν για καλό σκοπό, ή τουλάχιστον κατέληξε για καλό σκοπό. Ο άνθρωπος και την πυρηνική ενέργεια δάμασε (αφού την δοκίμασε σε δύο πόλεις) και τα βιολογικά όπλα περιόρισε (που είναι χειρότερα από πυρηνικές κεφαλές) και μεγάλες επιδημίες κατάφερε να ελέγξει (κάποιοι λένε ότι όπως το ΑIDS και Ebola ήταν εργαστηριακά πειράματα) . Περισσότερη αισιοδοξία λοιπόν, παρά φόβος λόγω άγνοιας. Αυτοί ξέρουν τι κάνουν......................................Ξέρουν: 2
herc2k8 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 ουαου βγαινει το left 4 dead 3... με super 3d γραφικα σαν αληθινο λενε πως θα ειναι.... 6
scha13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 ουαου βγαινει το left 4 dead 3... με super 3d γραφικα σαν αληθινο λενε πως θα ειναι.... Που να δεις και το καινούργιο Deus Ex... 1
KilliK Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Η περιέργεια σκότωσε την γάτα η ικανοποιηση ομως, την επανεφερε στη ζωη. 1
michael92 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Παιδιά έλεος, μέχρι να βγάλει πλοκάμια το βακτήριο αυτό και να μας πνίξει απέχουν μερικά εκατομμύρια χρόνια.
Karkabilios Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Και τι σημαίνει αυτό ρε φίλε μου, πως πρέπει να αφανιστεί κόσμος για να περάσει καιρός ώστε να γίνει αυτό το πείραμα 'φιλικό' προς τον άνθρωπο; Όπως λέει και ο λαός, 'Η περιέργεια σκότωσε την γάτα'. Πιστεύω κατά την γνώμη μου κάποια πράγματα καλό είναι να μην τα σκαλίζει ο άνθρωπος, δεν ξέρω τι να πω, μακάρι να είμαι λάθος. Γι'αυτό φτάσαμε εδώ που είμαστε σήμερα, επειδή σκαλίσαμε πράγματα. 1
scha13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Εγώ καλά το είπα, δάκτυλος των εβραιωσιωνιστών είναι, και το The Thing με χρηματά τους γυρίστηκε... 2
RedDeaDGr Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 εφοσον ο ανθρωπος δημιουργει ζωη ειναι θεος? χριστιανισμος και μλκς 6
MavroManitari Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Εγώ καλά το είπα, δάκτυλος των εβραιωσιωνιστών είναι, και το The Thing με χρηματά τους γυρίστηκε... ΩΩ τι τιμή να σας έχουμε μέλος στο insomnia... 4
redhotstef Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Ρε παιδια δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα.. ..Δειτε πρωτα αυτη τη ταινια....
CmdShepard85 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=HoAQHJTAdeY ...Ταιριαζει στην περισταση...
ramarg Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 πλεον οι μεταλλαξεις στο dna θα αποκαλουνται επιστημονικά επιτεύγματα...ακουσον ακουσον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα