nickthegreek22 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 καλησπέρα παιδιά..θέλω μια βοήθεια με την επιλογή των ηχείων έχω διαβάσει παρα πολλά μετά από ψάξιμο που έκανα αλλα δεν έχω καταφέρει να κατασταλάξω... ακούω κυρίως μπασοτραγουδα και κάνα ελληνικό που και που... είμαι ανάμεσα σε http://www.skroutz.gr/s/4679528/Samsung-MX-H730.html & απ ότι κατάλαβα στα 2.1 έχεις καλύτερο μπάσο αλλα χάνεις σε ένταση και στα 2.0 δεν έχεις δυνατό μπάσο αλλα έχεις ένταση..το ερώτημα μου είναι επειδή θέλω να ακούγεται(να έχει πολύ ένταση δηλαδή) θα με ικανοποιήσει το μπάσο των 2.0?
HALF EVIL Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Αν κυμαίνεσαι σε αυτό το ποσό , πας εδώ http://www.skroutz.gr/s/317571/Edifier-S730.html Sorry άκυρο, δεν πρόσεξα ότι δεν θέλεις ηχεία Πισι.
nickthegreek22 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 στο pc θα τα συνδέσω φιλε.. και εγώ σκέφτηκα τα efifier αλλα βγάζουν 300 watt rms και τα αλλα 2 hi-fi που θέλω 600 watt rms
HALF EVIL Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Και φοβάσαι μήπως δεν γκρεμιστεί το σπιτι? Το κριτήριο σου να μην ειναι μονο τα watts. Προσωπικα τέτοιου ειδους ηχοσυστηματα δεν μου πολυγεμιζουν το μάτι. Και τι έννοεις ακριβώς με τον όρο μπασοτράγουδα? Ένα παράδειγμα? Πάντως αν διέθετα 300ευρω θα εβαζα τα S730 σε μια καλή κάρτα ήχου. πχ Asus xonar
nickthegreek22 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 κυρίως ακούω trap και dubstep.. αλλα το θέμα είναι ότι τα hi-fi φίλων που έχω ακούσει ακούγονται καλά..μπορείς να μου πεις τουλάχιστον να πάρω 2.1 η 2.0?
HALF EVIL Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 στο pc θα τα συνδέσω φιλε.. και εγώ σκέφτηκα τα efifier αλλα βγάζουν 300 watt rms και τα αλλα 2 hi-fi που θέλω 600 watt rms Συγγνώμη αν κάτι δεν καταλαβαίνω καλά. Αυτά που έδειξες στα λινκς είναι αυτόνομα mini hifi ηχοσυστήματα. Το Πισι που μπαίνει; Πάντως για το είδος της μουσικής , θα προτιμούσα 2.1
kostas_dr Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Πάντως για το είδος της μουσικής , θα προτιμούσα 2.1 Ομοίως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα