Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,εχω στην κατοχή μου ενα iPhone 5s και πηρα την απόφαση να το πουλησω για να παρω ενα S4 (δεν ξέρω αν θα το μετανιωσω στο μέλλον) ....κατα την γνώμη σας ποιο χρωμα μου προτείνεται ? Το iphone το εχω σε άσπρο. Εχω δει το white frost και το black edition (S4)...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Τώρα ρωτάς κάτι εντελώς υποκειμενικο. Δεν μπορεί κάποιοι άγνωστοι σε ένα φόρουμ να ξέρουν καλύτερα από εσένα τι σου αρέσει.

Σε κάθε περίπτωση αν δεν έχει διαφορά στη τιμή θα έπαιρνα το μαύρο.

Στα ιδια πάνω κάτω λεφτά πάντως κυκλοφορούν και τα nexus 5 και LG g2 που γενικά είναι καλύτερα τηλέφωνα

Δημοσ.

Καλησπέρα,εχω στην κατοχή μου ενα iPhone 5s και πηρα την απόφαση να το πουλησω για να παρω ενα S4 (δεν ξέρω αν θα το μετανιωσω στο μέλλον) ....κατα την γνώμη σας ποιο χρωμα μου προτείνεται ? Το iphone το εχω σε άσπρο. Εχω δει το white frost και το black edition (S4)...

Μεγάλο πισογύρισμα να πας σε S4 . Θα σου πρότεινα να δεις το LG G2 , μιας και είναι μακραν καλύτερη συσκευή κατα τη γνώμη μου , με ιδιαίτερα καλύτερη μπαταρία , καλύτερο chipset .

Επίσης με το S4 εχεις το Samsung KNOX , το οποίο σε περίπτωση που κάνεις Root χάνεις την εγγύηση και δεν επανέρχεται με τίποτα , αντίθετα στο G2 δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. 

Αν επιμένεις για το S4 , πιστεύω οτι το Black Edition είναι το ομορφοτερο.

Δημοσ.

Η μετάβαση απο άσπρο iphone σε μαύρο S4 δεν θα ειναι λόγο κάπως...θελω να πω οτι η διάφορα δεν ειναι αισθητή ??

Δημοσ.

Η μετάβαση απο άσπρο iphone σε μαύρο S4 δεν θα ειναι λόγο κάπως...θελω να πω οτι η διάφορα δεν ειναι αισθητή ??

Τι ακριβώς εννοεις; δεν πολυκατάλαβα.

Δημοσ.

lg g2 από μένα!Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος,για να μην πω ότι έχω ενθουσιαστεί με αυτή τη συσκευή!!!Τρομερή οθόνη και μπαταρία,χωρίς κολλήματα και μπορείς να κάνεις root άφοβα!

Δημοσ.

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι αξίζει να πας από 5s σε s4. Όπως είπαν και αλλα παιδιά αξίζει το Lg g2 για τα λεφτά του, η άμα περιμένεις το One Plus One.

Για πιο λόγο θες να αλλάξεις το 5s;

Δημοσ.

Το να θες να φύγεις απο iphone και να πας σε ανδροιντ το καταλαβαίνω. Αλλα απο το 5S στο S4 θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο με τη μαμακία που έκανες.

Στα ίδια λευτά υπάρχουν τα Nexus 5 και LG G2 που είναι πολύ καλύτερες επιλογές απο το S4.

Όσον αφορά το χρώμα, όπως είπε και κάποιος συμφορουμίτης παραπάνω... νταρι νταρι , νταρι...νταρι...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει αυτο.....το iphone θελω να το αλλάξω γτ θελω να δοκιμάσω και λιγο απο android...το ξέρω οτι δεν ειναι και η καλύτερη λύση αλλα γτ δεν αξίζει το s4 ??

• Moderators
Δημοσ.

Γενικα δεν ειστε υποχρεωμενοι να απαντησετε σε ενα νημα αν δεν εχετε κατι ουσιαστικο να προσφερετε.

Βαθμος δυσκολιας 0/10. Δοκιμαστε το.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει αυτο.....το iphone θελω να το αλλάξω γτ θελω να δοκιμάσω και λιγο απο android...το ξέρω οτι δεν ειναι και η καλύτερη λύση αλλα γτ δεν αξίζει το s4 ??

Κοιταξε επειδη το S4 και γενικα τα samsung εχουν φορτωμενη πολυ σαβουρα πανω ισως να μην σου φανει το smooth η εμπειρια μιας και ερχεσαι απο ios γι'αυτο και τα παιδια σου ειπαν να πας για G2 η Nexus

Δημοσ.

Εχω το S4 από την πρώτη μερα που βγήκε !! Εχει καρτα SD που δέν έχει το LG . Eπίσης αλλάζει και η μπαταρία που στο LG δεν βγαίνει...Αν δεν το φορτώσεις σαχλαμάρες , με 4.4.2 kit kat θα πετάει !!!

Α, είχα κι εγώ iphone .... και το 7 να βγεί δέν ξαναγυρίζω σε jb και άλλες ανοησίες . Χτυπάς S4 με 320 ευρώ από skroutz και τελειώνει....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...