Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Πες σε παρακαλώ, όταν έχεις πρόβλημα με τα κανάλια, τι ακριβώς γίνεται;Μαυρίζει η οθόνη;Κολλάει στην τελευταία εικόνα του καναλιού;Ίντερνετ έχεις; Για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε, είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό.περισσότερο από τα torrents και ταχύτητες κατεβάσματος.
Luxx Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Κολλαει στην τελευταια εικονα του καναλιου. Μεχρι στιγμης εδω και 2 ωρες ολα κομπλε. Παντως και τωρα που μιλουσα στο τηλεφωνο σταματησε ξαφνικα η ομιλια.. Παραξενα συμβαινουν.. Ειναι δυνατον να εφταιγε η επιλογη rgb που ηταν προεπιλεγμενη; Ή μηπως κανουν οι ιδιοι εργασιες και εφτιαξε;
HadesGR Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μπορείς να κάνεις ακύρωση της CYTAVISION χωρίς χρέωση, για τεχνικούς άλυτους λόγους,έχεις δικαίωμα να το κάνεις βάση συμβολαίου.
Luxx Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Παντως τωρα λειτουργει κομπλε.. Αν και δε πιστευω οτι εφταιγε αυτη η ρυθμιση. Εχει κανεις cytavision ή ειμαι ο μοναδικος σε αυτο τον κοσμο; Να μου πει τι ρυθμισεις εχει.
HadesGR Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Παντως τωρα λειτουργει κομπλε.. Αν και δε πιστευω οτι εφταιγε αυτη η ρυθμιση. Εχει κανεις cytavision ή ειμαι ο μοναδικος σε αυτο τον κοσμο; Να μου πει τι ρυθμισεις εχει. Σκόπευα να βάλω αλλά μόλις άκουσα ότι θέλουν και 50 Ευρώ για ενεργοποίηση...ε, όχι.
Backpacker Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Πραγματικά απορώ πως υπάρχουν άτομα που βάζουν οτιδήποτε άλλο από OTE-Forthnet εφόσον θέλουν 3play υπηρεσίες. Cyta,Hol και γω δεν ξέρω ποιος άλλος απλά δεν μπορούν να σταθούν σαν σύγκριση...
HadesGR Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Πραγματικά απορώ πως υπάρχουν άτομα που βάζουν οτιδήποτε άλλο από OTE-Forthnet εφόσον θέλουν 3play υπηρεσίες. Cyta,Hol και γω δεν ξέρω ποιος άλλος απλά δεν μπορούν να σταθούν σαν σύγκριση... Με 3 ευρώπουλα μπορώ να έχω ένα βασικό πακέτο tv Και επίσης CYTA/HOL , ειδικά η CYTA θα το εμπλουτίσει το πρόγραμμα, μιας και στην Κύπρο έχει βαρβάτο πακέτο σαν τον ΟΤΕ. Εγώ απορώ πως ο Έλληνας κλαίγεται, δεν έχω χρήματα, έχω τρύπιες τσέπες κτλπ κτλπ και μου βάζει προγράμματα με 40 και 50 Ευρώ τον μήνα, Επίσης έχουμε και το δικαίωμα της επιλογής, deal with it
Backpacker Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Με 3 ευρώπουλα μπορώ να έχω ένα βασικό πακέτο tv Και επίσης CYTA/HOL , ειδικά η CYTA θα το εμπλουτίσει το πρόγραμμα, μιας και στην Κύπρο έχει βαρβάτο πακέτο σαν τον ΟΤΕ. Εγώ απορώ πως ο Έλληνας κλαίγεται, δεν έχω χρήματα, έχω τρύπιες τσέπες κτλπ κτλπ και μου βάζει προγράμματα με 40 και 50 Ευρώ τον μήνα, Επίσης έχουμε και το δικαίωμα της επιλογής, deal with it Η Cyta στην Κύπρο δεν έχει αντίπαλο ουσιαστικά για αυτό...τα δικαιώματα των αθλητικών διοργανώσεων ή των στούντιο που έχουν OTE και Nova δεν μπορεί με τίποτα να τα αποκτήσει τουλάχιστον μέχρι την επόμενη δεκαετία...δεν μπορεί καν να μπει σε πλειστηριασμό (αν υπάρχει ως τότε,τεράστιο ΑΝ αυτό, καθώς ακούγεται για εξαγορά από διάφορους) Σίγουρα ο καθένας επιλέγει ότι θέλει δεν είπα το αντίθετο..απλά ακόμα και η προσφορά της Nova με το start pack (το οποίο είναι κατά πολύ ανώτερη των Cyta/Hol) που πρόσφερε και 12 ώρες σε κινητά ήταν καλύτερη προσφορά από αυτές των Cyta/Hol..πολύ καλύτερο value for money. Δεν αναφέρω καν τα πακέτα των 35/40 ευρώ φίλε μου γιατί εκείνα δεν μπορούν να μπουν καν στην σύγκριση παρά μόνο μεταξύ τους. Αν θεωρήσουμε σαν στάνταρ μηνιάτικο έξοδο για κάθε σπίτι από εργένικο εώς οικογενειακό τα 22-25 ευρώ τον μήνα για σταθερό/ιντερνετ..το να δώσει κανείς 10-15 ευρώ παραπάνω είναι κέρδος κάθε μήνα και όχι ζημιά καθώς αυτά τα λεφτά θα επιστρέψουν και παραπάνω από το να βγεις σε μια καφετέρια να δεις έναν αγώνα μια φορά την εβδομάδα ή τα 2-3 DVD που μπορεί να νοικιάσει μια οικογένεια την εβδομάδα να δει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα