Luxx Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Εχει 2 μηνες που εβαλα triple play και εχω συνεχεια προβληματα. Και με τα καναλια, που πλεον δεν λειτουργουν καν εδω και 2 ημερες, αλλα και με την ταχυτητα.Το router λεει :Downstream Rate: 15834 KbpsUpstream Rate: 1022 KbpsΚαι εγω κατεβαζω με 1,1 MB/s το πολυ πλεον, ακομα και οταν εχω βγαλει τελειως το καλωδιο για την τηλεοραση.Θα γινει τιποτα ή θα σπασουν τα νευρα μου; Πρεπει να κανω και υπομονη να τελειωση η 12μηνη περιοδος για να παω forthnet.
jek20 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Αυτο που λέει το router σου είναι η ταχύτητα στην οποία συγχρονίζει η γραμμή σου,δεν αντιστοιχεί στην πραγματική ταχύτητα που κατεβάζεις/ανεβάζεις. To speedtest.net βγάζει την ταχύτητα στην οποία συγχρονίζεις.
Luxx Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Παλαιοτερα μου εβγαζε κοντα στα 18.000 Kbps ομως.. Κατι δε παει καλα τωρα τελευταια. Και εκανα μεγαλη βλακεια που εβαλα cytavision.. Πρεπει υποχρεωτικα να περιμενω να περασει το 12μηνο για να φυγω;
leonidas_ Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Όταν λες ότι κατεβάζεις με 1.1 ΜΒ από που εννοείς; Έχεις δοκιμάσει να κατεβάσεις αργά τη νύχτα ή μονάχα τις ώρες αιχμής;
jek20 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Αμα φύγεις πρίν το δωδεκάμηνο θα πληρώσεις πολλα για τέλη αποσύνδεσης.Μπορεί να μην σε αφήσουν και να φύγεις.
Luxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Όταν λες ότι κατεβάζεις με 1.1 ΜΒ από που εννοείς; Έχεις δοκιμάσει να κατεβάσεις αργά τη νύχτα ή μονάχα τις ώρες αιχμής; Απο παντου και ολες τις ωρες. Ξερω τι κατεβαζα τοσα χρονια και τι κατεβαζω απο τοτε που μπηκε το triple play. Μπορει να το κανουν και επιτηδες, αφου ξερουν οτι εχω 1 χρονο δεσμευση.. Μπορει και να φταιει αυτο το ADB ρουτερ που μου εδωσαν.. Οσα reset και να κανω, οσες φορες και να βγαλω την πριζα, δεν ανεβαινει..
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Τηλέφωνο τους πήρες;Αποσυνδέσεις έχεις;Γενικά τι είδους προβλήματα έχεις;Μοιάζει περίεργο να λειτουργεί το ίντερνετ και να μην έχεις τηλεόραση.Μήπως έχεις τραβήξει μεγάλο καλώδιο από το ρούτερ μέχρι το αποκωδικοποιητή και υπάρχει εκεί το πρόβλημα;
akismei Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Εχει 2 μηνες που εβαλα triple play και εχω συνεχεια προβληματα. Και με τα καναλια, που πλεον δεν λειτουργουν καν εδω και 2 ημερες, αλλα και με την ταχυτητα. Το router λεει : Downstream Rate: 15834 Kbps Upstream Rate: 1022 Kbps Και εγω κατεβαζω με 1,1 MB/s το πολυ πλεον, ακομα και οταν εχω βγαλει τελειως το καλωδιο για την τηλεοραση. Θα γινει τιποτα ή θα σπασουν τα νευρα μου; Πρεπει να κανω και υπομονη να τελειωση η 12μηνη περιοδος για να παω forthnet. Νομιζω οτι το 1,1mb/s ειναι 11000kbps οποτε εμενα μια χαρα μου φαινεται
leonidas_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Νομιζω οτι το 1,1mb/s ειναι 11000kbps οποτε εμενα μια χαρα μου φαινεται 15834 Kbits = 1979,25 KBytes ~ 1,9 MBytes Επίσης 1,1 MBytes = 1126,4 KBytes = 9011 Kbits
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Σε απόλυτες τιμές ναι.Πρακτικά, η ταχύτητα διά του 10.Επίσης, αν κλειδώνει στα 15 Mbps, τα 4-6 τα δεσμεύει η τηλεόραση.
leonidas_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Σε απόλυτες τιμές ναι.Πρακτικά, η ταχύτητα διά του 10.Επίσης, αν κλειδώνει στα 15 Mbps, τα 4-6 τα δεσμεύει η τηλεόραση. Δεν αντιλέγω για το πόσο θα κατεβάζει πρακτικά σε σχέση με την ταχύτητα κλειδώματος, απλά έκανα την επεξήγηση γιατί ο περισσότερος κόσμος μπερδεύει και συσχετίζει λάθος τα Μega/K Bytes με τα Mega/K Bits... Άλλο το να λέμε ότι το 1,1 Μbyte/s είναι 11000 kbit/s και άλλο το να λέμε ότι κλειδώνοντας στα 11000 kbit/s η ταχύτητα λήψης θα είναι περίπου 1,1 Μbyte/s. Φιλικά πάντα...
Luxx Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Τηλέφωνο τους πήρες;Αποσυνδέσεις έχεις;Γενικά τι είδους προβλήματα έχεις;Μοιάζει περίεργο να λειτουργεί το ίντερνετ και να μην έχεις τηλεόραση.Μήπως έχεις τραβήξει μεγάλο καλώδιο από το ρούτερ μέχρι το αποκωδικοποιητή και υπάρχει εκεί το πρόβλημα; Το ειχα σκεφτει αυτο. Εχω ethernet 5 μετρα, η αποσταση πρεπει να ειναι 3,5 μετρα περιπου. Σε απόλυτες τιμές ναι.Πρακτικά, η ταχύτητα διά του 10.Επίσης, αν κλειδώνει στα 15 Mbps, τα 4-6 τα δεσμεύει η τηλεόραση. Και αυτο το ξερω. Το θεμα ειναι οτι αποσυνδεω τελειως την τηλεοραση και δε βλεπω καλυτερη ταχυτητα.. Ισως να φταινε τα torrents. Το speedtest μου δειχνει μεγιστη ταχυτητα 1,7 ΜΒ/s ( το βλεπω απο το netspeedmonitor που εχω στη taskbar) και τωρα που κατεβαζω ενα iso απο το windows.com βλεπω σταθερα με 1.65-1.70 MB/s, δλδ καλα σε σχεση με το 15.500 που συγχρονιζει. Ναι και παλαιοτερα θυμαμαι οτι συγχρονιζε με 17.000-18.500 Kbps. Οπου και θυμαμαι κατεβαζα μεχρι και με 2.1MB/s. Και τωρα που εκανα reset ρουτερ και τηλεοραση, φαινεται να λειτουργουν τα καναλια ξανα.. Να δω μεχρι ποτε παλι. EDIT Τωρα μολις εκανα δοκιμη ενω κατεβαζω και το iso. Χωρις να βλεπω καναλια απο cytavision ( ειτε το εχω κλειστο, ειτε βλεπω αλλο μη συνδρομητικο καναλι ), κατεβαζει με 1.70 MB/s. Οταν βλεπω καναλι απο cytavision παει αμεσως στο 1.1-1.2 MB/s, δλδ τραβαει περιπου 0.5ΜΒ/s.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Όπως τα περιγράφεις τώρα, όλα φυσιολογικά μου φαίνονται.Αν ενίοτε έχεις αποσυνδέσεις ή προβλήματα με την τηλεόραση, πάρε τηλ. να δηλώσεις βλάβη για να παρακολουθήσουν τη γραμμή σου. Επίσης, αν η γραμμή σου "ανεβοκατεβάζει" δεδομένα μπορεί και να "μπουκώνει" το ρούτερ.
Luxx Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Ισως το προβλημα με τα καναλια να οφειλοταν στο οτι εχω 10 μετρα ethernet καλωδιο. Δοκιμασα μικροτερο καλωδιο. ( 3 μετρα ) Παλι τα ιδια. Αλλαξα μια επιλογη απο το ρουτερ. Στον τυπο εξοδου εχει 3 επιλογες, rgb ( η οποια ηταν επιλεγμενη ), s-video, composite. Βεβαια εγω το εχω συνδεδεμενο με HDMI, αλλα δεν υπαρχει τετοια επιλογη. Το αλλαξα σε composite και εδω και μιση ωρα δεν εχει κολλησει καθολου. Ειδωμεν.. Μου κανει εντυπωση που ειμαι ο μοναδικος στο insomnia που εχει cytavision.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα