Noex Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Λοιπον παιδες χρειαζομαι τα φωτα σας! Δεκτες ολες οι γνωμες ακομα κ αν αφορα καποιο κινζεικο κινητο του στυλ οppo find η και Xiaomi mi3 . Διαθετω μεχρι και 500 ευρω! ψαχνω ενα τηλεφωνο με πολυ καλη οθονη κ εννοω πολυ καλα χρωματα οπως στο LGg2 κ εξισου φωτεινη (οθονη)απο 5 εως 6 ιντσες. 32 Giga μνημη σκετο η 16 αλλα με καρτα SD η ακομα καλυτερα 32 Gyga και καρτα SD, ΘΕλω να εχει τελεια εως πολυ καλη καμερα για φωτογραφιες κ πολυ καλο φλας να εχει γρηγορη ανταποκριση στο Touch και να εχει τουλαχιστον 2.800mah μπαταρια ως και 3000mah και ανω!! θα χαρω πολυ να με βοηθησετε οτι εχω δει δεν μου αρεσε καθολου! ΘΑ γουσταρα πολυ ολα αυτα που ζηταω να τα ειχει το NExus 5 γιατι εμφανησιακα το κινητο ειναι απιαστο αλλα δεν Δωστε μ τα φωτα σας αν εχετε κατι κατα νου! Θα τσεκαρω youtube κ θα σας απανταω οσο ποιο συντομα μπορω!! Κινητα μα επεξεργαστη SNap dragon 800 με 2400mah μπαταρια οπως το Nokia 930 που θα βγει προσεχως αποριπτονται γτ η αυτονομια που θα μ παρεχει το τηλεφωνο ειναι πολυ μικρη!! Αναμενω τις επιλογες σας! .
Ntenteras Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δες αν μπορείς να βρεις πουθενά το HTC one m8. Διαφορετικά g2 ή περιμένεις το oneplus one που έχει όλα όσα θες με 300Ε. Θα αργήσει βέβαια Edit: και το note 3 ξεχασα, αυτό βέβαια πάρα την μεγάλη μπαταρία δεν έχει και καμιά τρελή αυτονομία λόγω μεγάλης οθόνης
Noex Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Το HtC on m8 πωλειται ειδη στο ebay!αλλα δν εχει τοσο καλη καμερα!
Ntenteras Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Εγώ πάλι πιστεύω ότι αν σου δώσουν 10 φωτογραφίες από το s5 και 10 από το HTC one m8 δεν θα μπορείς να ξεχωρίσεις ποιες είναι απο ποιο. Μην κολλάτε στα megapixel. Οι διαφορές σε αυτό το επίπεδο είναι ελάχιστες, δες δείγματα σε διάφορα sites και θα καταλάβεις.
NikosKallithea Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δες αν μπορείς να βρεις πουθενά το HTC one m8. Διαφορετικά g2 ή περιμένεις το oneplus one που έχει όλα όσα θες με 300Ε. Θα αργήσει βέβαια Edit: και το note 3 ξεχασα, αυτό βέβαια πάρα την μεγάλη μπαταρία δεν έχει και καμιά τρελή αυτονομία λόγω μεγάλης οθόνης Ποσο δηλαδη θα περινενουμε?
Noex Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Οne plus one πολυ ασχημο τηλεφωνο!! ΑΛΛΑ παντοδυναμο!!!!!!!!!!! Στο ebay ειναι παντα ποιο φθηνα απο οτι Ελλαδα δν μ πορω να σου πω τιμη στα σιγουρα!! http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=htc+m8+prime&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR3.TRC0.A0.H0.Xhtc+m8&_nkw=htc+m8&_sacat=0
parasaser Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 εγώ προτείνω galaxy s5 xperia z2 και τα δυο έχουν οθόναρες εάν τα έχεις δει από κοντά. όσο για τις κάμερες τους, σε άλλο επίπεδο. το lg g2 δεν αξίζει, είναι παλιό πλέον, ή περίμενε για το καινούργιο ή δες κάποιο από τα παραπάνω
Noex Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Aναμεσα σε αυτα τα 2 θα κρατησω το s5 σαν επιλογη!!! το Ζ2 αν ειναι ιδιο σαν το Ζ1 στο Ζ1 δν μου αρεσει καθολοθ οι φακελοι ετσι οπως ειναι διαμορφωμενοι κ γενικα το μενου του Μου θυμιζει μια ακταστασια ενος 12 χρονου στο δωματιο του ! ! opote mexri stigmhw S5!! Next??
Ntenteras Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Οne plus one πολυ ασχημο τηλεφωνο!! ΑΛΛΑ παντοδυναμο!!!!!!!!!!! Υποκειμενικό είναι αυτό, εγώ το θεωρώ μακράν πιο όμορφο από την αηδία το s5 και ίσως ομορφότερο από z2 και note 3 Ποσο δηλαδη θα περινενουμε? idk, αλλά άμα έχεις υπομονή αξίζει, τρελό vfm Τώρα άμα είσαι σε ανάγκη, δηλαδή δεν έχεις άλλο κινητό, τότε θα προτιμήσεις κάτι άλλο. Εγώ πάντως τώρα βολεύομαι με το nexus αλλά μόλις βγει θα το τσιμπήσω
eddie1996 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 αφού διαθέτει 500 ευρώ μπορεί να πάρει ένα samsung galaxy note 3 και μετά να πάρει μια zerolemon μπαταρία που είναι 10.000 mah και θα είναι κομπλε πιστεύω Η μπαταρία κοστίζει γύρω στα 55-60 ευρώ.
Ntenteras Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Άμα είναι να πάρει γεννήτρια, όπως έχουν οι καντίνες καλύτερα
GianniSM Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 ααααααχαχααχ Το note 3 εχει καλη καμερα??? Αν δεν σε ενοχλούν οι ίντζες του είναι το καλύτερο τηλ της αγοράς και θα ξεπεραστεί μόνο από τον διάδοχο του, συν το πρακτικότατο πενάκι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα