Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν δουλευειες premiere με κλειστα ματια intel και αν μπορεις i7....καμια σχεση amd με intel....δουλευω 2 χρονια το προγραμμα και στο λεω αυτο....τουλαχιστον 30-40% πιο γρηγορα βγαζω τα μονταζ σε σχεση με τον amd που ειχα

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μας ειπεο TS ,παρα τις σωστες και λογικες παρατηρησεις απο ολα τα παιδια, ποσα διαθετει.

Ε ναι σωστά.Γίνεται και σύγκριση με μια γενικότητα και στα μοντέλα.Μπορεί να χει ήδη κάτι που μπορεί να κρατήσει ή να μη χρειάζεται καν να πάει σε αλλαγή.

Δημοσ.

Σωστά. Ας πει πρώτα ο TS τι ποσό διαθέτει και μετά θα δείξει σε τι συμφέρει περισσότερο να πάει από τη μεριά του..Πάντως γενικότερα μιλώντας οι i5 είναι η καλύτερη λύση για αποκλειστικό gaming αν υπάρχει η δυνατότητα για επιπλέον αγορά πολύ καλής κάρτας γραφικών. Η επιλογή του FX 8320 + μια δυνατή κάρτα έρχεται μετά σαν επιλογή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα είναι ένα καλό setup και αυτό φυσικά.

Δημοσ.

Εγώ νομίζω ότι και με τον 8320 και με έναν i5 haswell θα την κάνει ο άνθρωπος μια χαρά τη δουλειά του και χωρίς να παρατηρήσει τεράστιες διαφορές. Έχοντας υπόψιν ότι σε single threaded εφαρμογές ο 8320 μένει αρκετά πίσω, αλλά ότι θα τρέχει αρκετές εφαρμογές μαζί νομίζω ότι και οι δύο περιπτώσεις θα τον καλύψουν. 

Εγώ προσωπικά θα πήγαινα σε Intel και όπως είπε και άλλο μέλος πριν, σε περίπτωση που μιλάμε για επαγγελματική χρήση, όπου ο χρόνος είναι χρήμα, τότε i7 και πάνω...

Φυσικά πρέπει να ξέρουμε και τον προϋπολογισμό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...