Προς το περιεχόμενο

HOL routers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό είναι μέσω ΑΡΥΣ και προϋποθέτει ενεργή τηλεφωνική σύνδεση στον ΟΤΕ.

Το 6άρι DP (Lite) παίζει ακόμη σε μερικούς παλιούς χρήστες που δεν έχουν (δεν θέλουν) να αλλάξουν το πακέτο.

Γράψε λάθος τότε. Νόμιζα ότι ήταν Full LLU...

Δημοσ.

τους πήρα τηλέφωνο και ζήτησα όπως μου είπατε να μου ρίξουν το Margin στο 9....οπότε και σας παραθέτω τα αποτελέσματα....24άρα σύνδεση έχω δυστυχώς και όντως δεν έχω και την καλύτερη γραμμή για κακή μου τύχη

post-236240-0-86591700-1399892739_thumb.png

post-236240-0-91692000-1399892746_thumb.png

Δημοσ.

Μάλιστα, με 2dB μείωση του SNR έχεις κέρδος 4Mbps στον συγχρονισμό.

Ομολογώ ότι δεν θυμάμαι να έχω δει τέτοια διαφορά, άλλη φορά.

Προσωπική εκτίμηση ότι η καλωδίωση έχει θέμα. Το αν είναι στην εσωτερική εγκατάσταση ή πριν την οικοδομή θέλει έλεγχο.

Βάλε τον router μόνο του στην κεντρική πρίζα, αποσυνδέοντας την καλωδίωση προς το υπόλοιπο σπίτι και δες τον συγχρονισμό.

Αν μπορείς κάνε το ίδιο στον κατανεμητής της οικοδομής. Αν οι μετρήσεις είναι παρόμοιες, το πρόβλημα είναι πριν την οικοδομή.

Δημοσ.

Προσωπική εκτίμηση ότι η καλωδίωση έχει θέμα. Το αν είναι στην εσωτερική εγκατάσταση ή πριν την οικοδομή θέλει έλεγχο.

Βάλε τον router μόνο του στην κεντρική πρίζα, αποσυνδέοντας την καλωδίωση προς το υπόλοιπο σπίτι και δες τον συγχρονισμό.

Αν μπορείς κάνε το ίδιο στον κατανεμητής της οικοδομής. Αν οι μετρήσεις είναι παρόμοιες, το πρόβλημα είναι πριν την οικοδομή.

το συγκεκριμένο σπίτι που είμαι τώρα δεν είχε εσωτερική καλωδίωση και απλά με έναν  ηλεκτρολογο φέραμε απο την είσοδο της πολυκατοικίας καλώδιο UTP με τρύπες εντός του διαμερίσματος....έγινε ένωση του ζεύγους καλωδίων δηλ με καλώδιο UTP που βάλαμε κάνοντας τρύπες σε δυο διαφορετικά σημεία του διαμερίσματος όπου βγάλαμε μπριζάκια και για ιντερνετ και τηλέφωνο...

Δημοσ.

τους πήρα τηλέφωνο και ζήτησα όπως μου είπατε να μου ρίξουν το Margin στο 9....οπότε και σας παραθέτω τα αποτελέσματα....24άρα σύνδεση έχω δυστυχώς και όντως δεν έχω και την καλύτερη γραμμή για κακή μου τύχη

ενταξει δεν ειναι και ασχημα.σχεδον 30 attenuation εχεις.το κακο ειναι οτι δεν δινουν κανα 6 ari margin οπως πχ forthnet οπου θα κερδιζες κανα Megabit ακομα.

αυτο που λες το εχω δει και σε αλλα ατομα που εχουν ζητησει 9 margin>οτι για καποιο λογο κερδιζουν πολλα megabit Που δεν δικαιολογουνται απο την αλλαγη 2 μοναδων του snr.Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να  τους εχουν σε καποιο αλλο profile Px masked ή με κανα Inp,rfi profile  που ειτε ειχε ξεμεινει ειτε για καποιο λογο το ειχαν βαλει απο default.και μετα οταν ζητανε 9 Margin τους το βγαζουν και κερδιζουν 3-4 Mbit.δηλαδη πρεπει καποιος να εχει πολυ καλη γραμμη για να παρεις 2-3 Mbit Με μονο 2 μοναδες αλλαγη στο margin

το συγκεκριμένο σπίτι που είμαι τώρα δεν είχε εσωτερική καλωδίωση και απλά με έναν  ηλεκτρολογο φέραμε απο την είσοδο της πολυκατοικίας καλώδιο UTP με τρύπες εντός του διαμερίσματος....έγινε ένωση του ζεύγους καλωδίων δηλ με καλώδιο UTP που βάλαμε κάνοντας τρύπες σε δυο διαφορετικά σημεία του διαμερίσματος όπου βγάλαμε μπριζάκια και για ιντερνετ και τηλέφωνο...

στο τηλεφωνο ελπιζω να υπαρχει φιλτρο εκτος αν το εχεις στο ιδιο πριζακι με το adsl οποτε εχεις splitter..αμα θες δοκιμασε και το ρουτερ σκετο να δεις ποσο συγχρονιζει χωρις φιλτρα τηλεφωνα σπλιττερ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ενταξει δεν ειναι και ασχημα.σχεδον 30 attenuation εχεις.το κακο ειναι οτι δεν δινουν κανα 6 ari margin οπως πχ forthnet οπου θα κερδιζες κανα Megabit ακομα.

Εμένα μια χαρά μου έχουν δώσει 6αρι margin. Απλά πρώτα ελέγχουν την γραμμή για σταθερότητα.

Δημοσ.

ναι ειπαν και αλλοι οτι τους εδωσαν 6αρι αλλα οτι τους παιδευουν λιγο.καιρος ειναι να δωσουν 6 αρι και αλλοι providers.και να δωσουν και 6αρι με fast path.

Δημοσ.

<p>ναι ειπαν και αλλοι οτι τους εδωσαν 6αρι αλλα οτι τους παιδευουν λιγο.καιρος ειναι να δωσουν 6 αρι και αλλοι providers.και να δωσουν και 6αρι με fast path.</p>

Εμένα μου είπαν οκ χωρίς μανούρα απλά τα έκαναν μετά από καμία ώρα λόγω τεχνικού ελέγχου.

Δημοσ.

Απλα σε ελεγχουν για να δουν σε πιο dslam εισαι γιατι δε το δινουν ακομη απο ολα. Για το 6 μιλαω παντα.

Δημοσ.

Εμένα μου είπαν οκ χωρίς μανούρα απλά τα έκαναν μετά από καμία ώρα λόγω τεχνικού ελέγχου.

μαλλον εξαρτατε και τον τεχνικο που πετυχαινεις να υποθεσω και ποσο καλη βλεπει την γραμμη σου.αντε το επομενο βημα θα ειναι να δινουν και fast path με αυτο το margin.

Απλα σε ελεγχουν για να δουν σε πιο dslam εισαι γιατι δε το δινουν ακομη απο ολα. Για το 6 μιλαω παντα.

οσο ξερω καποιες ρυθμισεις δεν ειναι global σε ολα τα dslam  οποτε ισως να χρειαστει να κατασκευαστει αυτο το Profile σε ολα τα dslam για να μπορεσουν να το δωσουν σε ολα.επισης λογικα η Hol δεν θα εχει μονο Intracom αλλα ισως να εχει και απο αλλο vendor οποτε θα πρεπει να φτιαχτει και εκει ξεχωριστα.αλλα ναι ολα γινονται.οτι θες φτιαχνεις .

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...