androu Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 Αν και κοιταξα όλα τα topics δεν ειδα να μπορώ να το εντάξω πουθενά. Την ώρα που φορτώνει το μηχάνημά μου την ώρα που (έχω win xp) είναι έτοιμο να δείξει την οθόνη "καλώς ήρθατε" και μετα να μπεί στα χπ Κάνει επανεκκίνηση, scandisk και μετά μπαινει στα windows όπου μου λέει για ένα ανεπανόρθωτο σφάλμα......... το θέμα είναι ότι πριν 2 μέρεσ εκανα φορματ και δεν έφτιαξε. Έχει κανείς καμμία ιδέα. ????
polidis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 Ego ypopsiazome an exeis 2 mnimes sto pc sou i mia na exei provlima. Dokimase na kanis enalax alages tis mnimes kai pes pali an diorthothike to problima
androu Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 2 Μνήμες έχω. Πώς να κάνω δηλαδή αλλαγές ? Να αλλάξω μεταξύ τους θέση?
DimitrisKTM Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 Βαλε καθε μια μονη της να δεις αν θα ξεκινησει το μηχανημα και μετα προσθεσε την δευτερη.
androu Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 Τώρα που ξανακοίταξα είδα οτι έχω 1 μνήμη. Φαίνεται ότι όταν κάηκε η μητρική μου πέρσι και μου την αλλάξαν (με μία άλλη) Gigabyte μου αλλάξαν και την μνήμη. Έχω 256mb όταν ανοίγει γράφει κατι για συχνότητα μνήμης 133mhz .. P4 1,7 ..
polidis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 Malon exei provlima h mnimi sou dokimase na valeis kapia ali apo ena filaraki h apo kapion dikos sou pou exei gia na katalaveis oti h mnimi sou tin kani tin doulia kai epita pas kai agorazis mia kainouria
Exoskeletor Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 tsekare kai thn mnhmh sou me to memtest: http://hcidesign.com/memtest/download.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.