NissanFan Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Καλησπερα παιδια...χθες το πρωι το g2 Μου μας αφησε λογω υγρασιας...γινεται να σωσω καπως τα αρχεια του? το κινητο ειναι κλειστο και το pc δεν το διαβαζει!
kataramenos32 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Πολυ πικρα ρε φιλε.Πως εγινε?Εφοσον δεν το βλεπει πουθενα δυσκολο να σωσεις κατι...
NissanFan Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 εε εκει που προχωρουσα μου εριξε καποιος νερο απο τον 1ο οροφο και την επομενη μερα χαλασε!! τι να πω...1,5 μηνα κινητο
kataramenos32 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Βρες τον π**στη και βαλτον να πληρωσει. Αν ειναι δυνατον να πετανε νερα απο τα μπαλκονια τα ζωα
NissanFan Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 μα ειδες ρε φιλε...κριμα στο κινητο... βιαζομουν κι εγω και το σκουπησα απλα και εφυγα...και την επομενη το πρωι κολλαει,κλεινει και δεν ξαναανοιξε! πλακετα! εχεις καμια ιδεα ποσο να το δωσω?
kataramenos32 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Να το δώσεις εννοείς πουλήσεις; Αν ναι δεν νομίζω να αξίζει κάτι εφόσον δεν λειτουργεί καθόλου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα