Προς το περιεχόμενο

TP-LINK TD-W8970 ADSL Router N300 46€- e-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

είμαι εκτός αττικής.. θα σου πω τη Δευτέρα που θα είμαι σπίτι

Καλά δεν υπάρχει κανένας άλλος, με το tp-link 8970 και android κινητό, να δοκιμάσει το wifi εάν είναι μπλε το σήμα?

Δημοσ.

Δοκίμασε κανείς να βάλει openwrt? Λίγο που διάβασα λένε ότι αξιοποιεί στο 100% τις δυνατότητες του router.

Δημοσ.

υποστηριζεται απο open wrt?

link plz

edit

μαλλον λες αυτο

http://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/td-w8970

απο οτι βλεπω η ειναι work in progress η ειναι πολυ μπερδεμενη ιστορια η εγκατασταση του

κ μαλιστα DO NOT upgrade to the 28.08.2013 (or newer) firmware on TP-Link website,It has modified u-boot, and applies a NEW UNKNOWN header - first byte is 0x03. We don't know how is it working.

Δημοσ.

μπλε που εννοείς ; στο ρούτερ ;

όλα πράσινα λαμπάκια είναι 

για openwrt θέλει να έχεις παλιό firmware για να το περάσεις, από 28.8.13 και πάνω δεν το παίρνει 

Δημοσ.

υποστηριζεται απο open wrt?

link plz

edit

μαλλον λες αυτο

http://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/td-w8970

απο οτι βλεπω η ειναι work in progress η ειναι πολυ μπερδεμενη ιστορια η εγκατασταση του

κ μαλιστα DO NOT upgrade to the 28.08.2013 (or newer) firmware on TP-Link website,It has modified u-boot, and applies a NEW UNKNOWN header - first byte is 0x03. We don't know how is it working.

Γι'αυτό ρώτησα γιατί λένε πως δεν πρέπει να κάνουμε update το firmware, γιατί μετά δεν θα γίνεται να πάμε σε openwrt. Οπότε ρωτάω μήπως κάποιος το'χει κάνει κι αν αξίζει για να το τσιμπίσω κι εγώ το ρουτεράκι και να το δοκιμάσω, πριν κάνω το update και δεν θα μπορώ.

Δημοσ.

μπλε που εννοείς ; στο ρούτερ ;

όλα πράσινα λαμπάκια είναι

για openwrt θέλει να έχεις παλιό firmware για να το περάσεις, από 28.8.13 και πάνω δεν το παίρνει

Μόλις συνδεθεί στο Wifi το Android κινητό, εμφανίζεται το σήμα του Wifi στην οθόνη του κινητού, πάνω δεξιά. Αυτό τι χρώμα έχει? Μπλε ή γκρι?
Δημοσ.

Γκρι με λευκές μπάρες.όπου και να συνδεθώ το ίδιο.Για kit kat έκδοση.Και το tablet μια από τα ίδια

Φίλε μου δεν συνδέεται καλά τότε. Έπρεπε να είναι ή πράσινο ή μπλε..

Δημοσ.

Azazyl o marksk λέει ότι στο kitkat (4.4) η Google άλλαξε τα εικονίδια σε μονόχρωμα (ασπρόμαυρα, γκρι, όπως θες πέστο).

Κι εμένα στο tablet δε γίνεται ποτέ μπλε. Γκρι για όταν έχει πρόβλημα ή όταν συνδέεται, άσπρο όταν συνδεθεί.

Δημοσ.

Azazyl o marksk λέει ότι στο kitkat (4.4) η Google άλλαξε τα εικονίδια σε μονόχρωμα (ασπρόμαυρα, γκρι, όπως θες πέστο).

Κι εμένα στο tablet δε γίνεται ποτέ μπλε. Γκρι για όταν έχει πρόβλημα ή όταν συνδέεται, άσπρο όταν συνδεθεί.

Δεν το ήξερα αυτό. Αλλά κάποιος τρόπος θα υπάρχει να μπεις να δεις την σύνδεση Wifi. Διαβάζω στο λινκ σου ότι εάν μπεις στα εικονίδια πάνω, μετά σου δείχνει με το πορτοκαλί χρώμα. Αλλιώς κανένας άλλος με κινητό που να μην είναι Android 4,4..
Δημοσ.

Μπορώ να ρωτήσω κάτι απο τους κατόχους του....μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει τι ταχύτητες έχει στην διασύνδεση με εξωτερικό σκληρό δίσκο....και σε τι format....

Δημοσ.

Μπορώ να ρωτήσω κάτι απο τους κατόχους του....μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει τι ταχύτητες έχει στην διασύνδεση με εξωτερικό σκληρό δίσκο....και σε τι format....

Πως θα το τσεκάρω αυτό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...