Προς το περιεχόμενο

TP-LINK TD-W8970 ADSL Router N300 46€- e-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και μένα είχε πρόβλημα με τα τορρεντ, άλλα μετά από μια επαναφορά στις εργοστασιακές όλα είναι μια χαρά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά βοήθεια. Όταν συνδέω το κινητό μου (Android) σε οποιοδήποτε Wifi μου βγαίνει το σήμα πάνω και γίνεται μπλε. (έτσι γινόταν και στο παλιό μου router Thomson). Στο TP-LINK το σήμα μένει γκρι..!! Πως γίνεται αυτό?

EDIT: Ακυρο το έφτιαξα. Ήθελε το ασύρματο να μην είναι μεικτό (b/g/n). Το έβαλα σκέτο στο n και αμέσως έγινε μπλε..

Επεξ/σία από AzaZyL
Δημοσ.

οταν του κανετε firmware update πρεπει στο καπακι να κανετε reset to defaults κ μετα χειροκινητα ξανα τις ρυθμισεις (εγω βεβαια τις περναω απο backup χωρις θεματα)

γενικως παιζει μια χαρα σε forthnet χωρις κανενα μα κανενα προβλημα

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να δει όταν συνδέεται το android κινητό του στο wifi το TP-LINK, εάν το σήμα του WIFI είναι γκρι ή μπλε?

Δημοσ.

στο tablet μου γίνεται μπλε κανονικά...  το θέμα δεν είναι αν γυρίζει σε μπλε εσένα, σελίδες ανοίγεις? τα προγράμματα έχουν πρόσβαση στο internet? λογικά αν μένει γκρι δε θα 'πρεπε να έχεις internet... αν έχεις τότε είναι κάποιο bug του κινητού

Δημοσ.

Bug του κινητού δεν είναι. Έχω 3 κινητά και δεν το κάνουν πουθενά αλλού παρά μόνο σε αυτό. Bug του tp-LINK είναι και έχω βρει και τι φταίει. Δεν έχει daylight saving στο time setting με αποτέλεσμα να έχω ίντερνετ αλλά οι Google servers να μην συγχρονίζουν. (για αυτό το γκρι χρώμα στο σήμα του Wifi και όχι μπλε)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...