deschri Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Το πηρα κι εγω αλλα συγχρονιζει 2 Mbps λιγοτερο απο ενα ταπεινο tp link w8901 σε γραμμη wind και το downloading ειναι αντιστοιχα πιο αργο. Που μπορει να οφειλεται αυτο; Υπαρχει καποιος τροπος να βελτιωθει; Μπορω αραγε να το επιστρεψω στο eshop; Το εχει καποιος δοκιμασει σε γραμμη wind να πει εντυπωσεις.
grigas Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 φτιάξε ένα κανόνα για όλες τις διαθέσιμες ip και πόρτες μάξιμουμ upload το 70% του διαθέσιμου και πιθανότατα θα είσαι εντάξει (λογικά το seeding σου μπουκώνει τη γραμμή) 1
iguana Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μπορεί κάποιος να αναφέρει μερικές ρυθμίσεις αν υπαρχουν που θα το κανουν ίσως να κλειδώσει ψηλότερα σε (σε hol ειδικότερα)Το λέω γιατί έχει πολλές επιλογές και πολλά κουτάκια για τσεκ και δεν έχω ιδέα τι κανει το καθένα..
deschri Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 φτιάξε ένα κανόνα για όλες τις διαθέσιμες ip και πόρτες μάξιμουμ upload το 70% του διαθέσιμου και πιθανότατα θα είσαι εντάξει (λογικά το seeding σου μπουκώνει τη γραμμή) Ναι αλλα αυτο που λες δε διορθωνει το γεγονος οτι συγχρονιζει αρκετα πιο κατω απο το tp link w8901. Μια εξηγηση που βρηκα ειναι το διαφορετικο chip που φορανε. Το tp link w8901 εχει trendchip που μαλλον ταιριαζει καλυτερα στη γραμμη μου. Με τις ιδιες προυποθεσεις το καινουριο κατεβαζε στα 800κb/s kai το παλιο 950-1000kb/s. Δεν είναι μικρη η αποκλιση.
grigas Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 βάλε το παλιό σε bridge mode να συγχρονίζει και άσε το 8970 να κανει το routing..
deschri Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Tι κερδιζω αν τα βαλω σε bridge mode ,ρωταω επειδη δε γνωριζω; Το οτι θα εχω καλυτερο wifi απο το 8970 και gigabit lan -που εχω ουτως η αλλως με gigabit switch-; Ειναι δυσκολη η εγκατασταση;
grigas Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Υποθετω ότι αγόρασες το 8970 όχι για καλύτερο συγχρονισμό, αλλά για κάποιο άλλο feature που δεν είχε το παλιό σου. Κάνοντας αυτό που προείπα, θα έχεις τον υψηλότερο συγχρονισμό του παλιού και τα features του 8970.
teachertza Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 φτιάξε ένα κανόνα για όλες τις διαθέσιμες ip και πόρτες μάξιμουμ upload το 70% του διαθέσιμου και πιθανότατα θα είσαι εντάξει (λογικά το seeding σου μπουκώνει τη γραμμή) Έχω βάλει static ip για το NAS. Ξέρεις την ρύθμιση που γίνεται αυτό το 70%? Ευχαριστώ.
grigas Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 Δημοσ. 28 Μαΐου 2014 στο bandwidth control, στην ip του nas θα βάλεις max upload 700 kbps (εάν έχεις 1024 up από τη γραμμή σου)
aposporis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Ξανά στο νέο Site: newsletter στα Site: 44,90 ευρώ . 1
Chris93 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Σκεφτομαι να το τσιμπησω σε αυτη την τιμη και διαβαζοντας τα σχολια πιστευω ειναι πολυ καλο vfm !Επειδη ειμαι στη forthnet (ηρθε ο καιρος να αλλαξω το καρβουνιασμενο thomson που δινει ) και η γραμμη μου δεν ειναι κ απ τις καλυτερες Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 947 / 5.531 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 25,0 / 47,5 πιστευετε θα παιξει καλυτερα ή εστω στα ιδια ; Σκεφτομαι λογω του υψηλου attenuation μηπως δεν ειναι τοσο σταθερο..
Redshift Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 παιζει καλυτερα απο τα technicolor σε forthnet γενικα ειναι καλο ρουτερακι αν ειχε κ της προκοπης qos θα ηταν τελειο
cantonas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Θέλω κι εγώ να αλλάξω το τίμιο αλλά ταλαιπωρημένο μου us robotics 9108 και το καλοβλέπω. Σε οτε έχει κανείς κάποιο θέμα; Το qos περιέχει την δυνατότητα να περιορίζεις το bandwith επιλεκτικά; Γιατί είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που θα ήθελα να έχει το νέο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα