Προς το περιεχόμενο

TP-LINK TD-W8970 ADSL Router N300 46€- e-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμενα συγχρονιζει ενα κλικ καλυτερα απο το technicolor td531

ξερει κανεις πως ρυθμιζεις qos σε επιπεδο πρωτοκολλων? δλδ torrent,http κλπ?

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλημέρα σε Forthnet πάιζει και συγχρονίζει καλα ? έχει καλύτερο σήμα μέσα σε ένα σπίτι συγκριτικά με το zte που δίνει η forthnet ? με ενδιαφέρει επειδή έχω μακρόστενο σπίτι να στέλνει και καλυτερο wirelless σήμα το όποιο τωρα είναι πολύ χαμηλο στην εως την άκρη του σπιτιού.

Δημοσ.

σε forthnet Που έχω ίδιο μου είναι με το thomson της forthnet που είχα, παρόμοια στατιστικά ούτε καλύτερα ούτε χειρότερα  

σε μακρόστενο σπιτι και εγω.. παρόμοιο σημα! ελαφραααα καλυτερο στο wifi

εγώ που το πηρα ειχα στο μυαλο μου κανα χρόνο οτι θελω να αλλαξω το router γιαυτό και το πήρα , και για το μόνο που το μετανιωσα ειναι που δε μου παιζει ο Media player στην samsung tv παρόλο που ΛΕΕΙ ξεκάθαρα για ολες τις συσκευές που υποστηρίζουν dlna για ολα τα υπόλοιπα που έχει θα το ξανααγωραζα με κλειστά μάτια

ακου τωρα.. το παλιο εγω το εκανα bridge και έγινε  repeater οπότε πλέον πιάνω σε όλους τους χωρους του σπιτιου full σήμα wifi δεν ξερω μοναχα αν το router Που εχεις εσυ υποστηρίζει αυτήν την επιλογή 

Δημοσ.

σε forthnet Που έχω ίδιο μου είναι με το thomson της forthnet που είχα, παρόμοια στατιστικά ούτε καλύτερα ούτε χειρότερα  

εγώ που το πηρα ειχα στο μυαλο μου κανα χρόνο οτι θελω να αλλαξω το router γιαυτό και το πήρα , και για το μόνο που το μετανιωσα ειναι που δε μου παιζει ο Media player στην samsung tv παρόλο που ΛΕΕΙ ξεκάθαρα για ολες τις συσκευές που υποστηρίζουν dlna για ολα τα υπόλοιπα που έχει θα το ξανααγωραζα με κλειστά μάτια

ακου τωρα.. το παλιο εγω το εκανα bridge και έγινε  repeater οπότε πλέον πιάνω σε όλους τους χωρους του σπιτιου full σήμα wifi δεν ξερω μοναχα αν το router Που εχεις εσυ υποστηρίζει αυτήν την επιλογή 

θα το έπαιρνα κύριως για το καλό του σήμα αλλά επέιδή έχω και γω μια 55 αρα samsung smart tv εδώ μου το χαλάει αυτό που λές + ότι το σήμα δεν έχει και τόση διαφορά ! όσο για το ρουτερ μου δεν έχω ιδεα αν έχει bridge αλλά και πάλι θα έχει στα 150 έχω και ένα repeater αλλά και αυτός 150 άρης είναι! 

bridge υποστηρίζει απ ότι είδα αλλά δεν έχω ιδέα πως να το ρυθμίσω.

Δημοσ.

δε μου παιζει ο Media player στην samsung tv παρόλο που ΛΕΕΙ ξεκάθαρα για ολες τις συσκευές που υποστηρίζουν dlna

όντως περίεργο μου φαίνεται, θα το δοκιμάσω και εγώ και θα σας πω

Δημοσ.

εμένα δεν με ενθουσίασε ο print server.

αν και ο εκτυπωτή μου δεν είναι μέσα στην λίστα συμβατότητας, δούλεψε. το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να εκτυπώσω από android... 

έχω nas οπότε δεν χρησιμοποίησα το dnla που έχει.

κατά τα άλλα ωραίο και γρήγορο και πολύ καλό για τα λεφτά του

• Like 1
Δημοσ.

με ποιο router έκανες bridge και δούλεψε ως repeater?

Δημοσ.

όντως περίεργο μου φαίνεται, θα το δοκιμάσω και εγώ και θα σας πω

θα ηθελα πολυ να δοκιμαζες και εσυ , μπορει να κανω κατι εγω λαθος αλλα το θεωρο απιθανο καθως εχω δοκιμασει τα παντα

με ποιο router έκανες bridge και δούλεψε ως repeater?

thomson tg 585 

ένα απο τα κλασικά της forthnet που δινει

http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=3956

θα το έπαιρνα κύριως για το καλό του σήμα αλλά επέιδή έχω και γω μια 55 αρα samsung smart tv εδώ μου το χαλάει αυτό που λές + ότι το σήμα δεν έχει και τόση διαφορά ! όσο για το ρουτερ μου δεν έχω ιδεα αν έχει bridge αλλά και πάλι θα έχει στα 150 έχω και ένα repeater αλλά και αυτός 150 άρης είναι! 

bridge υποστηρίζει απ ότι είδα αλλά δεν έχω ιδέα πως να το ρυθμίσω.

αν στο χαλαει στη tv και το θες για αυτο το λογο αστο εκτος πια αν πει καποιος συμφωρουμιτης οτι το καταφερε και παιζει .. και γω σε αναμονη θα ειμαι 

αν εχεις repeater συνδεεις απευθειας το repeater και δε μπλεκεις με bridge αν δε το θες για μεταφορα αρχειων με το 150 εισαι μια χαρα νομιζω..

Δημοσ.

Εμένα συγχρονίζει ένα κλικ πιο ΚΑΤΩ απ το technicolor t5130 της forthnet. 

Με τις default ρυθμίσεις του. 

upload 1020

download 5904

upload(max) 1052

download(max) 6416

SNR Margin (dB) 6.8 - 5.1

Line Attenuation (dB) 20.8 - 44.4

Κανένα tip να ανέβει κανένα mbps ?

Δημοσ.

κ εγω με forthnet του εχω δωσει καρφωτα adsl2+ k annexA

σου συγχρονιζει λιγο πιο κατω στο max rate,στο current rate ομως ειναι σχεδον ενα μεγαμπιτ πανω κ παντα πολυ κοντα στο μαξ (το max ειναι το θεωρητικο με βαση τα στατιστικα της γραμμης ενω το current ειναι αυτο που πραγματικα επιτυγχανεται με την συνδεση)

χοντρικα ειναι στα ιδια η λιγο καλυτερα απο το technicolor t5130 κ μπουταρει εξισου γρηγορα παρολο που εχει πολυ περισσοτερες δυνατοτητες

εμενα μου δουλεψε κ το ipv6 συμφωνα με τις οδηγιες της forthnet 

το wifi επισης ενω το εχω στο 25% και στα 40hz ειναι πολυ μα πολυ καλυτερο

μονο με το £$%%^&&**(( το QOS παιδευομαι ακομα γιατι πρεπει να το σεταρω με ports πραγμα σχεδον απιθανο,ελπιζω τουλαχιστον να το καταφερω σε πολυ βασικο επιπεδο

Συγκριτικά με το ASUS RT-N53 ποια η γνώμη σας?

Είναι στα ίδια χρήματα σε Crazy Sundays offer:

http://www.e-shop.gr/asus-rt-n53-dual-band-wireless-n600-router-p-PER.616226&sid=1

στο wifi ειναι καλυτερο το asus,αν τα specs του eshop ειναι σωστα τοτε δουλευει κ στα 5ghz δλδ 600mbps κ εχει κ 5 εσωτερικες κεραιες,απλα δεν εχει gigabit ethernet κ usb

ψαξε reviews για το asus k επισης τι τσιπακι εχει,αν ταιριαζει με του παροχου σου κ δεν χρειαζεσαι gigabit ethernet τοτε asus απο εμενα

http://www.amazon.com/Asus-Wireless-N-Ethernet-Parental-RT-N53/product-reviews/B005SAKW7S/ref=sr_1_1_cm_cr_acr_txt?ie=UTF8&showViewpoints=1

• Like 1
Δημοσ.

αρχισαν τα κολληματα που διαβαζα

με ενα τορεντ ανοιχτο κ qos ενεργο οταν πας να μπεις στο web gui του freezαρει κ χανει την συνδεση,επανερχεται μονο με κλεισιμο κ ανοιγμα

το εχει παθει κανεις σας?

Δημοσ.

Συγκριτικά με το ASUS RT-N53 ποια η γνώμη σας?

Είναι στα ίδια χρήματα σε Crazy Sundays offer:

http://www.e-shop.gr/asus-rt-n53-dual-band-wireless-n600-router-p-PER.616226&sid=1

To Asus που αναφέρεις είναι μόνο router και όποιος το πάρει θα χρειαστεί και DSL modem για να έχει internet - σημαντική παράμετρος για τον περισσότερο κόσμο!

Το αντίστοιχο Asus modem/router είναι αυτό (στα 129 €):

http://www.e-shop.gr/asus-dsl-n55u-dual-band-wireless-n600-gigabit-adsl-modem-router-pstn-p-PER.616228

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...