Redshift Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 εμενα συγχρονιζει ενα κλικ καλυτερα απο το technicolor td531 ξερει κανεις πως ρυθμιζεις qos σε επιπεδο πρωτοκολλων? δλδ torrent,http κλπ?
darkdog Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Καλημέρα σε Forthnet πάιζει και συγχρονίζει καλα ? έχει καλύτερο σήμα μέσα σε ένα σπίτι συγκριτικά με το zte που δίνει η forthnet ? με ενδιαφέρει επειδή έχω μακρόστενο σπίτι να στέλνει και καλυτερο wirelless σήμα το όποιο τωρα είναι πολύ χαμηλο στην εως την άκρη του σπιτιού.
sndev Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 σε forthnet Που έχω ίδιο μου είναι με το thomson της forthnet που είχα, παρόμοια στατιστικά ούτε καλύτερα ούτε χειρότερα σε μακρόστενο σπιτι και εγω.. παρόμοιο σημα! ελαφραααα καλυτερο στο wifi εγώ που το πηρα ειχα στο μυαλο μου κανα χρόνο οτι θελω να αλλαξω το router γιαυτό και το πήρα , και για το μόνο που το μετανιωσα ειναι που δε μου παιζει ο Media player στην samsung tv παρόλο που ΛΕΕΙ ξεκάθαρα για ολες τις συσκευές που υποστηρίζουν dlna για ολα τα υπόλοιπα που έχει θα το ξανααγωραζα με κλειστά μάτια ακου τωρα.. το παλιο εγω το εκανα bridge και έγινε repeater οπότε πλέον πιάνω σε όλους τους χωρους του σπιτιου full σήμα wifi δεν ξερω μοναχα αν το router Που εχεις εσυ υποστηρίζει αυτήν την επιλογή
darkdog Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 σε forthnet Που έχω ίδιο μου είναι με το thomson της forthnet που είχα, παρόμοια στατιστικά ούτε καλύτερα ούτε χειρότερα σε μακρόστενο σπιτι και εγω.. παρόμοιο σημα! ελαφραααα καλυτερο στο wifi εγώ που το πηρα ειχα στο μυαλο μου κανα χρόνο οτι θελω να αλλαξω το router γιαυτό και το πήρα , και για το μόνο που το μετανιωσα ειναι που δε μου παιζει ο Media player στην samsung tv παρόλο που ΛΕΕΙ ξεκάθαρα για ολες τις συσκευές που υποστηρίζουν dlna για ολα τα υπόλοιπα που έχει θα το ξανααγωραζα με κλειστά μάτια ακου τωρα.. το παλιο εγω το εκανα bridge και έγινε repeater οπότε πλέον πιάνω σε όλους τους χωρους του σπιτιου full σήμα wifi δεν ξερω μοναχα αν το router Που εχεις εσυ υποστηρίζει αυτήν την επιλογή θα το έπαιρνα κύριως για το καλό του σήμα αλλά επέιδή έχω και γω μια 55 αρα samsung smart tv εδώ μου το χαλάει αυτό που λές + ότι το σήμα δεν έχει και τόση διαφορά ! όσο για το ρουτερ μου δεν έχω ιδεα αν έχει bridge αλλά και πάλι θα έχει στα 150 έχω και ένα repeater αλλά και αυτός 150 άρης είναι! bridge υποστηρίζει απ ότι είδα αλλά δεν έχω ιδέα πως να το ρυθμίσω.
Innersense Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 δε μου παιζει ο Media player στην samsung tv παρόλο που ΛΕΕΙ ξεκάθαρα για ολες τις συσκευές που υποστηρίζουν dlna όντως περίεργο μου φαίνεται, θα το δοκιμάσω και εγώ και θα σας πω
marksk Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 εμένα δεν με ενθουσίασε ο print server. αν και ο εκτυπωτή μου δεν είναι μέσα στην λίστα συμβατότητας, δούλεψε. το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να εκτυπώσω από android... έχω nas οπότε δεν χρησιμοποίησα το dnla που έχει. κατά τα άλλα ωραίο και γρήγορο και πολύ καλό για τα λεφτά του 1
cleeverblade Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 σε forthnet Που έχω ίδιο μου είναι με το thomson της forthnet που είχα, παρόμοια στατιστικά ούτε καλύτερα ούτε χειρότερα σε μακρόστενο σπιτι και εγω.. παρόμοιο σημα! ελαφραααα καλυτερο στο wifi εγώ που το πηρα ειχα στο μυαλο μου κανα χρόνο οτι θελω να αλλαξω το router γιαυτό και το πήρα , και για το μόνο που το μετανιωσα ειναι που δε μου παιζει ο Media player στην samsung tv παρόλο που ΛΕΕΙ ξεκάθαρα για ολες τις συσκευές που υποστηρίζουν dlna για ολα τα υπόλοιπα που έχει θα το ξανααγωραζα με κλειστά μάτια ακου τωρα.. το παλιο εγω το εκανα bridge και έγινε repeater οπότε πλέον πιάνω σε όλους τους χωρους του σπιτιου full σήμα wifi δεν ξερω μοναχα αν το router Που εχεις εσυ υποστηρίζει αυτήν την επιλογή με ποιο router έκανες bridge και δούλεψε ως repeater?
sndev Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 όντως περίεργο μου φαίνεται, θα το δοκιμάσω και εγώ και θα σας πω θα ηθελα πολυ να δοκιμαζες και εσυ , μπορει να κανω κατι εγω λαθος αλλα το θεωρο απιθανο καθως εχω δοκιμασει τα παντα με ποιο router έκανες bridge και δούλεψε ως repeater? thomson tg 585 ένα απο τα κλασικά της forthnet που δινει http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=3956 θα το έπαιρνα κύριως για το καλό του σήμα αλλά επέιδή έχω και γω μια 55 αρα samsung smart tv εδώ μου το χαλάει αυτό που λές + ότι το σήμα δεν έχει και τόση διαφορά ! όσο για το ρουτερ μου δεν έχω ιδεα αν έχει bridge αλλά και πάλι θα έχει στα 150 έχω και ένα repeater αλλά και αυτός 150 άρης είναι! bridge υποστηρίζει απ ότι είδα αλλά δεν έχω ιδέα πως να το ρυθμίσω. αν στο χαλαει στη tv και το θες για αυτο το λογο αστο εκτος πια αν πει καποιος συμφωρουμιτης οτι το καταφερε και παιζει .. και γω σε αναμονη θα ειμαι αν εχεις repeater συνδεεις απευθειας το repeater και δε μπλεκεις με bridge αν δε το θες για μεταφορα αρχειων με το 150 εισαι μια χαρα νομιζω..
KenJiNx Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Εμένα συγχρονίζει ένα κλικ πιο ΚΑΤΩ απ το technicolor t5130 της forthnet. Με τις default ρυθμίσεις του. upload 1020 download 5904 upload(max) 1052 download(max) 6416 SNR Margin (dB) 6.8 - 5.1 Line Attenuation (dB) 20.8 - 44.4 Κανένα tip να ανέβει κανένα mbps ?
Vintage Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Συγκριτικά με το ASUS RT-N53 ποια η γνώμη σας? Είναι στα ίδια χρήματα σε Crazy Sundays offer: http://www.e-shop.gr/asus-rt-n53-dual-band-wireless-n600-router-p-PER.616226&sid=1
Redshift Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 κ εγω με forthnet του εχω δωσει καρφωτα adsl2+ k annexA σου συγχρονιζει λιγο πιο κατω στο max rate,στο current rate ομως ειναι σχεδον ενα μεγαμπιτ πανω κ παντα πολυ κοντα στο μαξ (το max ειναι το θεωρητικο με βαση τα στατιστικα της γραμμης ενω το current ειναι αυτο που πραγματικα επιτυγχανεται με την συνδεση) χοντρικα ειναι στα ιδια η λιγο καλυτερα απο το technicolor t5130 κ μπουταρει εξισου γρηγορα παρολο που εχει πολυ περισσοτερες δυνατοτητες εμενα μου δουλεψε κ το ipv6 συμφωνα με τις οδηγιες της forthnet το wifi επισης ενω το εχω στο 25% και στα 40hz ειναι πολυ μα πολυ καλυτερο μονο με το £$%%^&&**(( το QOS παιδευομαι ακομα γιατι πρεπει να το σεταρω με ports πραγμα σχεδον απιθανο,ελπιζω τουλαχιστον να το καταφερω σε πολυ βασικο επιπεδο Συγκριτικά με το ASUS RT-N53 ποια η γνώμη σας? Είναι στα ίδια χρήματα σε Crazy Sundays offer: http://www.e-shop.gr/asus-rt-n53-dual-band-wireless-n600-router-p-PER.616226&sid=1 στο wifi ειναι καλυτερο το asus,αν τα specs του eshop ειναι σωστα τοτε δουλευει κ στα 5ghz δλδ 600mbps κ εχει κ 5 εσωτερικες κεραιες,απλα δεν εχει gigabit ethernet κ usb ψαξε reviews για το asus k επισης τι τσιπακι εχει,αν ταιριαζει με του παροχου σου κ δεν χρειαζεσαι gigabit ethernet τοτε asus απο εμενα http://www.amazon.com/Asus-Wireless-N-Ethernet-Parental-RT-N53/product-reviews/B005SAKW7S/ref=sr_1_1_cm_cr_acr_txt?ie=UTF8&showViewpoints=1 1
Redshift Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 αρχισαν τα κολληματα που διαβαζα με ενα τορεντ ανοιχτο κ qos ενεργο οταν πας να μπεις στο web gui του freezαρει κ χανει την συνδεση,επανερχεται μονο με κλεισιμο κ ανοιγμα το εχει παθει κανεις σας?
axi100 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Συγκριτικά με το ASUS RT-N53 ποια η γνώμη σας? Είναι στα ίδια χρήματα σε Crazy Sundays offer: http://www.e-shop.gr/asus-rt-n53-dual-band-wireless-n600-router-p-PER.616226&sid=1 To Asus που αναφέρεις είναι μόνο router και όποιος το πάρει θα χρειαστεί και DSL modem για να έχει internet - σημαντική παράμετρος για τον περισσότερο κόσμο! Το αντίστοιχο Asus modem/router είναι αυτό (στα 129 €): http://www.e-shop.gr/asus-dsl-n55u-dual-band-wireless-n600-gigabit-adsl-modem-router-pstn-p-PER.616228 1
Hael Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Βγήκε καινούριο firmware : http://www.tp-link.com/en/support/download/?model=TD-W8970&version=V1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα