Προς το περιεχόμενο

TP-LINK TD-W8970 ADSL Router N300 46€- e-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μπορώ να ρωτήσω κάτι απο τους κατόχους του....μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει τι ταχύτητες έχει στην διασύνδεση με εξωτερικό σκληρό δίσκο....και σε τι format....

googlαρε ,θα απογοητευτεις

δεν εχει ουτε καν αξιοπρεπες tranfer rate

Δημοσ.

googlαρε ,θα απογοητευτεις

δεν εχει ουτε καν αξιοπρεπες tranfer rate

Με το ρουτερ που έχω πάω μαξιμουμ 4+ Mb/s και για να έχω υποστήριξη μεγάλων αρχείων πέφτω στα 3.5+ Mb/s...

Δημοσ.

Τελικα παιδες αξιζει στα 40ευρω που το εχει σημερα το media market?

Μιλαμε παντα για μια αντικατασταση τιυ ρουτερ που δινει η φορνετ.

Τα ζητουμενα ειναι να εχω καλυτερο η εστω ιδιο σημα wifi,καλυτερες ταχυτητες και να μπορω να συνδεσω επανω στο ρουτερ ενα σκληρο 1tb για μοιρασμα αρχειων.

Αποστολή από το ZP820 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Τελικα παιδες αξιζει στα 40ευρω που το εχει σημερα το media market?

Μιλαμε παντα για μια αντικατασταση τιυ ρουτερ που δινει η φορνετ.

Τα ζητουμενα ειναι να εχω καλυτερο η εστω ιδιο σημα wifi,καλυτερες ταχυτητες και να μπορω να συνδεσω επανω στο ρουτερ ενα σκληρο 1tb για μοιρασμα αρχειων.

Αποστολή από το ZP820 με τη χρήση Insomnia App

Το έχω εδώ και 6 μήνες με forthnet και δεν εχω κανένα πρόβλημα. Σταθερότατο, to wifi άψογο και κλειδώνει 1ΜΒ πανω από το Technicolor της forthnet

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα παλι το δικο μου κανει κατι κολλήματα και εκει που εχω ίντερνετ δεν μπαίνει σε καμία σελίδα . Βάζω του οτε ολα καλα . Μετα βάζω παλι αυτο ολα οκ μετα απο λιγη ωρα παλι τα ιδια . . Δεν ξερω τι φταίει.

Δημοσ.

Εμενα παλι το δικο μου κανει κατι κολλήματα και εκει που εχω ίντερνετ δεν μπαίνει σε καμία σελίδα . Βάζω του οτε ολα καλα . Μετα βάζω παλι αυτο ολα οκ μετα απο λιγη ωρα παλι τα ιδια . . Δεν ξερω τι φταίει.

Φίλε του OTE έχεις zte; Διαφορά στις ταχύτητες έχεις δει;

Δημοσ.

Αξιζει το ρουτερακι παρτε το.....εγω το πηρα πριν μια βδομαδα απτο eshop.Ειχα το zte της forthnet απλα καμια σχεση,ειδα διαφορα και σε ταχυτητα και σε εμβελεια του wifi....ειναι στην χαμηλοτερη τιμη αγορας και ειναι ευκαιρια κατα τη γνωμη μου.Αν θελετε να κανει και καφε παρτε καφετερια...........!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και στο πλαίσιο 39,90€ με δωρεάν παραλαβή από κατάστημα και 3 χρόνια εγγύηση (στα media markt έχει 2 χρόνια)

http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/diktya/adsl-modem-router/TP-Link-Wireless-ADSL2p-Modem-Router-%CE%9D300-Annex-A-TD-W8970.htm

Επεξ/σία από gr234567
Δημοσ.

Φίλε του OTE έχεις zte; Διαφορά στις ταχύτητες έχεις δει;

Ναι το ZTE εχω και η πλακα ειναι οτι δουλευει καλυτερα το ZTE απο αυτο ...  Διαφορα σε ταχύτητες σεν εχω δει . Μονο που εχω πιο δυνατο σημα και ειναι πολυ καλυτερο με το νας που εχω και βλεπω ταινιες απο εκει δεν κολαει οπως κανει το ZTE αλλα η βλακεια που κανει με το ιντερνετ με ξενερωνει ..

Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα κι εγώ το modem/router. Μετά το firmware upgrade η ταχύτητα συγχρονισμού έπεσε 1,5mbps. Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα άλλο, αλλά σαν πρώτη (κακή) εντύπωση σχολίασα την ταχύτητα.

Δημοσ.

Εχω 2 Tp-Link ενα με καινούριο Firmware Το αλλο οπως ηρθε . Και τα δυο εχουν το ιδιο πρόβλημα . Παραδόξως του ΟΤΕ δουλεύει... 

post-46539-0-14331100-1413633919_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...