Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο ευκολοτερος τροπος ειναι να κατεβασεις το iTools στον υπολογιστη και να τα περνας απο εκει. Ειναι πανευκολο απο εκει μεσα, με drag n drop τα πετας απλα μεσα.

• Like 1
Δημοσ.

ναι το πηρα :) βασικα μου ειπαν να κατεβασω το i-Tunes το κατεβασα αλλα μπερδευομαι με τους φακελους..:/ iOs 7.0.1

sto κινητο εννοεις η υπολογιστη;; στο pc windows 8

Δημοσ.

Καλυτερα googlare και "επενδυσε" λιγο χρονο στο να μαθεις πως να τα περνας μεσω itunes και να εχεις playslists.
Καλο το drag n drop αλλα στη πραξη οδηγει στο χαος, ενω το itunes μολις το αφομιωσεις ειναι ολα sync και τακτοποιημενα.

• Like 2
Δημοσ.

εχει πολλους διαφορετικους φακελους..δηλαδη μπαινω στο itunes και εχει φακελους για μουσικη ..κ δεν ξερω πως να τα βαλω στον φακελο για να περαστουν στο κινητο

Δημοσ.

το καλο με το itunes ειναι πως κανει χρηση των metadata οπως ειπε ο φιλος απο πανω, κι ετσι τα εχεις ολα ομορφα και νοικοκυρεμενα.

με itools απο την αλλη ειναι πολυ πιο ευκολο να περασεις τραγουδια, αρκει να εχεις ονομασιες που σε διευκολυνουν να καταλαβεις ποιο τραγουδι ειναι ποιο, και ποιο συγκροτημα-τραγουδιστης, διοτι δεν θα διαβαζει tags.

πχ

εχω το i suppose των puressence, το αρχειο μου λεγεται mplampla.mp3 αλλα τα tags ειναι σωστα, genre, year, band name, album name etc

αν συγχρονισω με itunes, τα περναει ολα μπαμ ομορφα μεσα, αλλα με ο,τι σημαινει ο συγχρονισμος για ενα Iphone.

με itools δεν συγχρονιζεις καν, οπως ειπωθηκε απλο drag and drop, ομως στην λιστα με τα τραγουδια σου θα εχεις ενα mplampla.mp3

Δημοσ.

Είμαι κ λίγο άσχετη και δεν κατάλαβα κ πολύ αυτά περί metadata κλπ :P δηλαδή να τα περάσω ανά κατηγορία στους φακελους;;

Δημοσ.

εφοσον δεν ξερεις τι ειναι, λογικα δεν τα χρησιμοποιεις. η λογικη των φακελων δεν θα υπαρχει στο iphone, ολα χυμα στον ιδιο φακελο θα ειναι οποτε φροντισε να μπορεις να αναγνωρισεις το καθε τραγουδι με το τιτλο του αρχειου.

χρησιμοποιησε itools.

http://www.itools.cn/multi_lang_pc_download.htm

ps:

metadata

Δημοσ.

Εμενα και απο το itools μια χαρα διαβαζει τα ονοματα καλλιτεχνων, χρονολογιες κτλ

Δημοσ.

Εμενα και απο το itools μια χαρα διαβαζει τα ονοματα καλλιτεχνων, χρονολογιες κτλ

αληθεια; εμενα μου εβγαζε οτι να ναι. χρησιμοποιεις mac η win;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...