Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει θέμα.

Εάν έχει αφαιρέσει μέσα από το κιν το iCloud account του όπως σου ανέφερε, μια χαρά θα μπορέσεις να "κλειδώσεις" το τηλέφωνο με τον δικό σου λογαριασμό.

Στην τελική, εάν το πάρεις, σου έρθει και είναι κλειδωμένο σε άλλον λογαριασμό, ζήτα refund και στείλτο πίσω...

Αλλιώς refund μέσω PayPal και τέλος.

Και τα 2 τα βρίσκω εξαιρετικά σπάνια να σου συμβούν από χρήστη με 100% feedback (ως πωλητή) που σου έχει αναφέρει ήδη ότι έχει αφαιρέσει μέσα από το τηλέφωνο τον λογαριασμό του.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν υπάρχει θέμα.

Εάν έχει αφαιρέσει μέσα από το κιν το iCloud account του όπως σου ανέφερε, μια χαρά θα μπορέσεις να "κλειδώσεις" το τηλέφωνο με τον δικό σου λογαριασμό.

Στην τελική, εάν το πάρεις, σου έρθει και είναι κλειδωμένο σε άλλον λογαριασμό, ζήτα refund και στείλτο πίσω...

Αλλιώς refund μέσω PayPal και τέλος.

Και τα 2 τα βρίσκω εξαιρετικά σπάνια να σου συμβούν από χρήστη με 100% feedback (ως πωλητή) που σου έχει αναφέρει ήδη ότι έχει αφαιρέσει μέσα από το τηλέφωνο τον λογαριασμό του.

Να και ένας σύμμαχος! :Ρ

Λοιπόν, θα σας πω πως έχει η αγγελία του..

Λέει λοιπόν τα εξής (σε πιο ελεύθερη μετάφραση): "το κινητό είναι άριστο, το αγόρασα όμως από ένα κατάστημα και δοκίμασε τις sim μου και δεν δούλευε καμία, γιατί λογικά είναι locked σε κάποιον carrier τον οποίο δεν ξέρω. Όμως, χρησιμοποιούσα όλο αυτό το διάστημα το κινητό για εφαρμογές, μουσική, ιντερνετ κλπ χωρίς κανένα πρόβλημα.. Και επειδή είμαι άχρηστος με τα κινητά, δεν ξέρω τι παίζει με το IMEI και αν υπάρχει όντως κάποιο πρόβλημα.. Στέλνεται το κινητό με ένα USB καλώδιο."

Επίσης, μετά από την επικοινωνία μου μαζί του έχω μάθει τα εξής:

• το ΙΜΕΙ
  • ότι έχει βγάλει τον λογαριασμό του από μέσα

Και με το ΙΜΕΙ, στο http://iphoneimei.info/που το βλέπω είναι του τύπου: 

IMEI:*******
Serial Number:*******
Activated:Yes
Find My iPhone:Unknown
First Activation Date:March 8, 2013
Last Activated SIM:ο πάροχος του κινητού
Telephone Technical Support:Expired
Repairs & Service Coverage:Expired
Estimated Purchase Date:March 7, 2013
Country Purchased:χώρα
Carrier:πάροχος

ΥΓ. Επίσης, λέει πως δεν δέχεται returns 
Δημοσ.

Τον ρώτησα το απόγευμα αλλά ακόμη δεν μου έχει απαντήσει.. Περιμένω.

Ενώ ξέρω ότι έχεις απόλυτο δίκιο, δεν μπορώ να κάνω υπομονή να μαζέψω όλο το ποσό...:Ρ 

Επίσης, επειδή όταν βλέπω κάτι τέτοιες ευκαιρίες, δεν ξέρω κάτι παθαίνω και δεν θέλω να τις χάσω :Ρ

Πάντως όλα μαζί, κινητό rsim κλπ θα μου βγουν 270 ενώ για να πάρω κάτι τέτοιο εμφανισιακά από εδώ θέλω τουλάχιστον 350..

Στα 350 απο εδω παιρνεις ετοιμο ξεκλειδωτο και σε καλη κατασταση.Μην συγκρινεις το ενα με το αλλο.Γιατι και στην ελλαδα τα κλειδωμενα εχω δει να τα πουλανε 280 περιπου.

Δημοσ.

Στα 350 απο εδω παιρνεις ετοιμο ξεκλειδωτο και σε καλη κατασταση.Μην συγκρινεις το ενα με το αλλο.Γιατι και στην ελλαδα τα κλειδωμενα εχω δει να τα πουλανε 280 περιπου.

Ναι αλλά που τα 260-270 και που τα 350 :/

Αν είχα την ευχέρεια, και εγώ από Ελλάδα θα το έπαιρνα..

Δημοσ.

Το θέμα είναι σε ποιον πάροχο είναι κλειδωμένο και πόσο κοστίζει το αντίστοιχο unlock.

Γιατί νομίζω από πάροχο σε πάροχο οι τιμές παίζουν.

Πχ αν σου κοστίσει το unlock 50€, δεν συμφέρει με την καμία...

Δημοσ.

Το θέμα είναι σε ποιον πάροχο είναι κλειδωμένο και πόσο κοστίζει το αντίστοιχο unlock.

Γιατί νομίζω από πάροχο σε πάροχο οι τιμές παίζουν.

Πχ αν σου κοστίσει το unlock 50€, δεν συμφέρει με την καμία...

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.

Ο πάροχος βρίσκεται στη λίστα της rsim9 pro..

Δημοσ.

Για να σου λεει, δεν δεχεται returns, και στο δινει μονο με ενα καλωδιο φιλε (ουτε καν φορτιστη) , καλυτερα ξεχνα το τελειως….

Λεει οτι δοκιμασε sim και προφανως ειναι κλειδωμενο, οποτε σαν κινητο δεν το δουλεψε καθολου. 

ΜΠΑΜΜΜΜΜ κανει απο χιλιομετρα…… 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλά που τα 260-270 και που τα 350 :/

Αν είχα την ευχέρεια, και εγώ από Ελλάδα θα το έπαιρνα..

Γιατι και στην ελλαδα τα κλειδωμενα εχω δει να τα πουλανε 280 περιπου.

κατι τετοιες ιστοριες συνηθως μετα καταληγουν σε καινουριο θεμα που λεγεται: Απατη απο ebay

Και αντε μετα να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας,γιατι στα μεγαλα ποσα ειναι δυσκολο.δεν ειναι 5-10 ευρω

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.

Ο πάροχος βρίσκεται στη λίστα της rsim9 pro..

Σε ποιον απροχο ειναι κλειδωμενο ?Υπαρχουν και παροχοι που δεν ξεκλειδωνουν καθολου ακομα και με rsim.Επισης ξερεις τι σημαινει r-sim?Απισυτετα κουραστικο πραγμα,καθε  φορα που σου κλεινει η συσκευη πρεπει να κανεις ενα μιρια κολπα για να δει την σιμ σου[κλειδιμο airplane mode -112-ανοιγμα airoplane και αμα πιασει,αν οχι παλι απο την αρχη]

Δημοσ.

Τα τελευταία 3 ποστ με τρομάζουνε  :shock:

Μία τελευταία ερώτηση και μετά θα προσπαθήσω να πάρω απόφαση γιατί σας ζάλισα κι εσάς..

Το iphone το βρήκα στο ebay.com όπου οι τιμές των κλειδωμένων σε κάποιον πάροχο 5αριών εκεί παίζουν.. Δηλαδή, μπορεί ο άνθρωπος να έβαλε το κινητό με βάση τις τιμές των ΗΠΑ..

Ή λέω μ@λ@κίες;;;

Σας ευχαριστώ όλους..

Δημοσ.

1, Σου λεει δεν το εχει δουλεψει καθολου σαν τηλεφωνο

2, Στο δινει μονο με ενα καλωδιο (δεν γνωριζεις καν αν ειναι το γνησιο)

3, Δεν δεχεται επιστροφες…...

4, Το official unlock σε παροχο μπορει να σου κοστισει και 100-140 ευρω.

Ειναι σαν να σου λεει ελα να σε κλεψω δηλαδη…..

Σκεψου το.

• Like 2
Δημοσ.

.......και δεν δούλευε καμία, γιατί λογικά είναι locked σε κάποιον carrier τον οποίο δεν ξέρω......Όμως, χρησιμοποιούσα όλο αυτό το διάστημα το κινητό για εφαρμογές, μουσική, ιντερνετ κλπ χωρίς κανένα πρόβλημα..

Αφού δε ξεκλείδωσε (ενεργοποίησε) ποτέ το κινητό, πως μπορούσε και το χρησιμοποιούσε σαν ipod?

Δημοσ.

Οκ με έπεισες πραγματικά. Ή παραπάνω χρήματα για αγορά από εδώ, Ελλάδα, ή καμιά τρελή ευκαιρία με factory unlocked από ebay λοιπόν..

Σας ευχαριστώ όλους!  :-)

• Like 3
Δημοσ.

Οκ με έπεισες πραγματικά. Ή παραπάνω χρήματα για αγορά από εδώ, Ελλάδα, ή καμιά τρελή ευκαιρία με factory unlocked από ebay λοιπόν..

Σας ευχαριστώ όλους!  :-)

Σωστή απόφαση! :-)  Θα βρεθεί σίγουρα, βδομάδα με τη βδομάδα οι τιμές πέφτουν

Δημοσ.

Αφού δε ξεκλείδωσε (ενεργοποίησε) ποτέ το κινητό, πως μπορούσε και το χρησιμοποιούσε σαν ipod?

Πολυ απλα το πηρε ενεργοποιημενο ηδη
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...