Unabomber Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ποσο το βρικες αν επιτρεπεται ? Σκεψου αν αξιζει να παρεις το ρισκο και προχωρα οπως νομιζεις. Εγω προσωπικα απο ebay δεν θα αγοραζα οποιοδηποτε κινητο.
nikosgkil Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Από ebay έχω αγοράσει και παλιά κινητό (sony ericsson w800i) αλλά δεν έπαιζαν locks κλπ τότε :Ρ Επίσης, έχω και από Κίνα ένα zte v967s τώρα οπότε δεν έχω θέμα για αγορά από εξωτερικό.. Το θέμα είναι πως επειδή δεν πολύ γνωρίζω τι παίζει με τα iphones, έχω απορίες που ίσως είναι χαζές.. Αν τον ρωτήσω αυτά που είπα πριν στην ουσία αν όντως βγάλει τον δικό του λογαριασμό δεν θα υπάρχει πρόβλημα.. Το βρήκα κοντά στα 270Ε
mdr21 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 ποιο iphone απ ολα? Eπισης σε ποια χωρα βρισκεται το κιν και τι μεταφορικα εχει?
Unabomber Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 αμα ειναι 5αρι, στις αγγελιες εδω εχει και με 300-310 euros....
nikosgkil Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 5άρι είναι, σε χώρα της ΕΕ και μεταφορικά 10Ε.. Επίσης, 5αρι σε κατάσταση (άριστη σχεδόν) στα χρήματα που λες δεν έχω βρει εδώ.. ΥΓ. Επίσης επικοινώνησα μαζί του και τον ρώτησα αν χρησιμοποιεί το κινητό με δικό του acc και μου απάντησε θετικά..
zio10 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 εκτός από το icloud είναι unlocked για να παίρνεις ελληνική sim? Για μένα δεν αξίζει το ρίσκο ειδικά για μεταχειρισμένο. Καλύτερα βάλε κάτι παραπάνω και πάρε μεταχειρισμένο από Ελλάδα χέρι με χέρι για να τα τσεκάρεις όλα 1
basilis5 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 μακρυα απο locked icloud iphones, σε αγγελιες, σχεδον παντα ειναι κλεμμενα. (εκτος απο ανηθικο, ειναι και πολυ πιθανο να κλειδωθει για παντα).
nikosgkil Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 εκτός από το icloud είναι unlocked για να παίρνεις ελληνική sim? Για μένα δεν αξίζει το ρίσκο ειδικά για μεταχειρισμένο. Καλύτερα βάλε κάτι παραπάνω και πάρε μεταχειρισμένο από Ελλάδα χέρι με χέρι για να τα τσεκάρεις όλα Όχι δεν είναι unlocked, θα το χρησιμοποιήσω είτε με rsim είτε θα το κάνω factory unlock. μακρυα απο locked icloud iphones, σε αγγελιες, σχεδον παντα ειναι κλεμμενα. (εκτος απο ανηθικο, ειναι και πολυ πιθανο να κλειδωθει για παντα). Συμφωνώ απόλυτα. Πάντως ο πωλητής μου έχει πει μέχρι τώρα τα εξής: Χρησιμοποιούσε δικό του itunes-apple account, και ότι έχει κάνει reset την συσκευή και έχει αφαιρεθεί ότι έπρεπε ήδη. Επίσης, μου είπε πως την πρώτη φορά ενεργοποίησε κανονικά το κινητό χωρίς να του ζητήσει τίποτα περί icloud κλπ και τώρα αφαίρεσε και τον λογαριασμό του. Γενικά καλά μου τα λέει (έτσι μου φαίνεται).. ΥΓ. Αυτό περί πρώτης ενεργοποίησης το αναφέρω γιατί και αυτός το αγόρασε από κατάστημα μεταχειρισμένων..
Unabomber Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Αρα θα εισαι ο τριτος κατοχος του κινητου... σωστα ? Καλυτερα μαζεψε λιγο περισσοτερα χρηματα και βρες καποιο ελληνικο με 1 προηγουμενο κατοχο (τον πωλητη) .... 1
zio10 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Φίλε μου προσωπικά νομίζω είναι πολύ τρέξιμο χωρίς λόγο. Άντε να γλιτώνεις και ένα 50αρικο αλλά παίρνεις κάτι κλειδωμένο (θα πληρώσεις και κάποια χρήματα είτε για rsim είτε για Official unlock) και με την αμφιβολία μήπως είναι κλειδωμένο με apple id...δε νομίζω ότι αξίζει 2
Unabomber Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Τωρα επεσε το ματι μου εδω, http://www.insomnia.gr/classifieds/apple/iphone/281035-iphone-5-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7/ και ελληνικο και με αποδειξη αγορας.
nikosgkil Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Παιδια τωρα το παρατηρησα!!! οχι 270, 240 ηθελα να γραψω, misstyped... Επισης, ασχετα που θα ειμαι ο τριτος αγοραστης το τηλεφωνο ειναι σε αριστη κατασταση εμφανισιακα κ λειτουργικα.. Επισης, ειπα στο παλικαρι να παει στο settings-->icloud και να βγαλει το find my iphone Και μ ειπε πως δεν υπαρχει καν τετοια ρυθμιση εκει.. Στο ios 7 μπηκε αυτο σωστα; οποτε, αν ειναι σε ios 6 δεν υπαρχει κανενα θεμα για lock μεσω icloud σωστα;
Unabomber Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Εχει 5αρι και δεν το εχει αναβαθμησει σε ios 7 ? To εμφανισιακα φαινεται εκ πρωτης οψεως, για το λειτουργικα ομως δεν θα το ελεγα.... αμα δεν το δουλεψεις απο κοντα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τιποτα. πχ, να μην δουλευει το μικροφωνο, το ακουστικο, το wifi, η καμερα και παει λεγοντας..... αυτα δεν μπορεις να το ξερεις οτι λειτουργουν 100%. υ.γ Δεν τον εχεις ρωτησει ακομα τι ios εχει πανω ?
mdr21 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 φιλε οπως σου ειπαν και οι παραπανω για 50Ε δεν αξιζει να μπαινεις σε τετοιες διαδικασιες. (rsim, icloud, ταχυδρομειο κλπ) Κινητο παιρνεις για 1-2χρονια, δωσε 300 και παρτο απο τον Ελληνα, 50Ε ειναι η εξοδος του ΣΚ. Καμια φορα κυνηγαμε το φτηνοτερο και χανουμε την ουσια... 2
nikosgkil Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Εχει 5αρι και δεν το εχει αναβαθμησει σε ios 7 ? To εμφανισιακα φαινεται εκ πρωτης οψεως, για το λειτουργικα ομως δεν θα το ελεγα.... αμα δεν το δουλεψεις απο κοντα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τιποτα. πχ, να μην δουλευει το μικροφωνο, το ακουστικο, το wifi, η καμερα και παει λεγοντας..... αυτα δεν μπορεις να το ξερεις οτι λειτουργουν 100%. υ.γ Δεν τον εχεις ρωτησει ακομα τι ios εχει πανω ? Τον ρώτησα το απόγευμα αλλά ακόμη δεν μου έχει απαντήσει.. Περιμένω. φιλε οπως σου ειπαν και οι παραπανω για 50Ε δεν αξιζει να μπαινεις σε τετοιες διαδικασιες. (rsim, icloud, ταχυδρομειο κλπ) Κινητο παιρνεις για 1-2χρονια, δωσε 300 και παρτο απο τον Ελληνα, 50Ε ειναι η εξοδος του ΣΚ. Καμια φορα κυνηγαμε το φτηνοτερο και χανουμε την ουσια... Ενώ ξέρω ότι έχεις απόλυτο δίκιο, δεν μπορώ να κάνω υπομονή να μαζέψω όλο το ποσό...:Ρ Επίσης, επειδή όταν βλέπω κάτι τέτοιες ευκαιρίες, δεν ξέρω κάτι παθαίνω και δεν θέλω να τις χάσω :Ρ Πάντως όλα μαζί, κινητό rsim κλπ θα μου βγουν 270 ενώ για να πάρω κάτι τέτοιο εμφανισιακά από εδώ θέλω τουλάχιστον 350..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα