Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα γνωστο site της αγορας εχει το LG OPTIMUS L7 II P710 BLACK απο 200 130 ευρο.Αξιζει το κινητο? Δε θελω να δωσω πολλα λεφτα για κινητο αλλα μη το παρω και ειναι προβληματικο κλπ

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχω ακούσει ότι ζεσταίνεται αρκετά το συγκεκριμένο κινητό και όταν συμβαίνει αυτό η φωτεινότητα χαμηλώνει αρκετά και από κάποιο σημείο και μετά γίνεται κουραστικό. Κατά τα αλλά είναι οκ το κινητό, δεν έχω ακούσει κάτι άλλο αρνητικό.

Δημοσ.

125€ εχει στο skroutz. Δεν ειναι προσφορα δηλαδη. Επισης σα χαρακτηριστικα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, μετριο το πολυ.

Απο την αλλη, με 130€, μονο κινεζικο αξιολογο παιρνεις.

Δημοσ.

Καλησπερα γνωστο site της αγορας εχει το LG OPTIMUS L7 II P710 BLACK απο 200 130 ευρο.Αξιζει το κινητο? Δε θελω να δωσω πολλα λεφτα για κινητο αλλα μη το παρω και ειναι προβληματικο κλπ

Τραγικη συσκευη και τραγικες τιμες.200€???? Σοβαρα?

Δημοσ.

πιστεύω ότι το xperia L είναι καλύτερη επιλογή  στα 150 ευρώ . Δεν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα τόσο καιρό που κυκλοφορεί . Χθες κάπου το είδα και στα 134 ευρώ

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο κινητό το έχει ένας φίλος μου και αν το ζορίσει για λίγη ώρα ζεσταίνεται πάρα πολύ και κλείνει...Οπότε εγώ θα έλεγα μακριά...

Δημοσ.

Πήρε φίλος το λενοβο σ650 από Κίνα στα 100 ευρώ και ησύχασε. Εξαιρετικό για τα λεφτά του

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια για lumia 620 τι γνωμη εχετε??οποιος θελει ενα κινητο μεχρι 130 ευρω,δεν ειναι?(πιστευω)μια απο της καλυτερες επιλογες?θελω ενα κινητο σε αυτα τα χρηματα που να ρολαρει οσο μπορει καλυτερα,απο android βαση εμπειριας εχει κανεις να προτεινει κατι σε αυτα τα χρηματα που να μην κολλαει το συμπαν?

Δημοσ.

Παιδια για lumia 620 τι γνωμη εχετε??οποιος θελει ενα κινητο μεχρι 130 ευρω,δεν ειναι?(πιστευω)μια απο της καλυτερες επιλογες?θελω ενα κινητο σε αυτα τα χρηματα που να ρολαρει οσο μπορει καλυτερα,απο android βαση εμπειριας εχει κανεις να προτεινει κατι σε αυτα τα χρηματα που να μην κολλαει το συμπαν?

Πάντως εγώ στα λεφτά που λες θα σου πρότινα και εγώ για κάποιο από την Κίνα.

Το ίδιο budget περίπου έχω και εγώ 130€ και θα παραγγείλω το lenovo s820 από το Minideal, http://www.minideal.net/original-l-lenovo-s820-white-smartphone-android-4-2-mtk6589-3g-4-7-inch-hd-screen-13-0mp-camera.html

ρίξτου μια ματιά....

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως εγώ στα λεφτά που λες θα σου πρότινα και εγώ για κάποιο από την Κίνα.

Το ίδιο budget περίπου έχω και εγώ 130€ και θα παραγγείλω το lenovo s820 από το Minideal, http://www.minideal.net/original-l-lenovo-s820-white-smartphone-android-4-2-mtk6589-3g-4-7-inch-hd-screen-13-0mp-camera.html

ρίξτου μια ματιά....

ομορφο κινητο και ωραιο περιβαλον αλλα και καλα specs...απο εγγυηση θα ειμαστε κομπλε αγορα απο κει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...