Προς το περιεχόμενο

tp link td w8970

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τthomson 585 είχα

δούλευε 2-3 χρόνια και μετά μου έκανε αποσυνδέσεις τα απογεύματα για κάποιες ώρες. Μετά κανονικά πάλι, μέχρι αν αρχίσει πάλι αποσυνδέσεις το απόγευμα..

αν είναι σωστό το 100 που μου είπαν, είναι πολύ χάλι, γιατί είναι και από τα δυνατά μοντέλα της lg για το 13 

θα μπορουσες να μιλαγες και να τους ελεγες να σε ξαναβαλουν σε default αφου αλλαξες ρουτερ και να δεις αν θα εχεις αποσυνδεσεις η οχι.αν δεν βλεπεις το snr να πεφτει τοτε για μενα ζητα ξανα 6αρι και βλεπεις.ναι πραγματι ξεφτιλα N100 για 2013 και καλο μοντελο.τουλαχιστον 150 επρεπε να ηταν

Δημοσ.

και γω 150 περίμενα να είναι και απογοητεύτηκα ..

απλά επειδή δεν ξέρω τι κάνανε όταν τους πήρα τηλ. τι να τους πω; 

απλά να το γυρίσουν σε default ρυθμίσεις ;

Δημοσ.

Ναι πεστους να σε βαλουν σε free profile(6 margin).default profile ειναι δηλαδη.

αν σου πουν κατι απλα πες οτι αλλαξες ρουτερ επειδη το παλιο ειχε προβλημα και θες να δεις αν θα εισαι οκ στα default και οτι αμα εχεις θεμα θα τους καλεσεις να το ξανακανουν 8.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι για να μην ανοίγω (ακόμα) άλλο θέμα.

Έχω το συγκεκριμένο modem και έχω κάνει αλλαγή σε otenet+otetv (iptv όχι δορυφορικό)

Έχει πάρει το μάτι κανενός τα settings για να μπορέσω να χρησιμοποιήσω το W8970 και να μη βάλω το default του ΟΤΕ;

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

πανω κατω οι οδηγιες

http://www.insomnia.gr/topic/516547-tp-link-td-w8970-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-hol-tv/

http://www.tp-link.com/kz/article/?faqid=314

http://www.insomnia.gr/topic/508581-hol-tv-%CF%83%CE%B5-tp-link/

Να ρωτήσω κάτι για να μην ανοίγω (ακόμα) άλλο θέμα.

Έχω το συγκεκριμένο modem και έχω κάνει αλλαγή σε otenet+otetv (iptv όχι δορυφορικό)

Έχει πάρει το μάτι κανενός τα settings για να μπορέσω να χρησιμοποιήσω το W8970 και να μη βάλω το default του ΟΤΕ;

ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Like 1
Δημοσ.

Επανέρχομαι στο θέμα, μιας και πήρα τηλέφωνο την forthtnet και μου ανέβασαν την ταχύτητα. Πάει πιο γρήγορα από παλιά, και δεν έχω αποσυνδέσεις σε απλό browsing και όταν κατεβάζω 4 5 αρχεία μέσα από τον browser. Τα πράγματα αλλάζουν όταν βάλω torrent να κατέβουν. Κατεβάζει με τέρμα ταχύτητα και σε λίγα λεπτά κολλάει το ρούτερ. Μείωσα την ταχύτητα, τον αριθμό συνδέσεων, την ταχύτητα αποστολής, δεν άλλαξε τίποτα. Πριν ανεβάσουμε την ταχύτητα δούλευε μια χαρά με torrent, να δοκιμάσω κάτι άλλο, ή να πάρω τηλέφωνο να ξανά κατεβάσουν την ταχύτητα?

Δημοσ.

Επανέρχομαι στο θέμα, μιας και πήρα τηλέφωνο την forthtnet και μου ανέβασαν την ταχύτητα. Πάει πιο γρήγορα από παλιά, και δεν έχω αποσυνδέσεις σε απλό browsing και όταν κατεβάζω 4 5 αρχεία μέσα από τον browser. Τα πράγματα αλλάζουν όταν βάλω torrent να κατέβουν. Κατεβάζει με τέρμα ταχύτητα και σε λίγα λεπτά κολλάει το ρούτερ. Μείωσα την ταχύτητα, τον αριθμό συνδέσεων, την ταχύτητα αποστολής, δεν άλλαξε τίποτα. Πριν ανεβάσουμε την ταχύτητα δούλευε μια χαρά με torrent, να δοκιμάσω κάτι άλλο, ή να πάρω τηλέφωνο να ξανά κατεβάσουν την ταχύτητα?

με ποιο ρουτερ εισαι τωρα και κολλαει?

μπορεις να βαλεις οριο στο download οχι μονο στα connections.γιατι αν εισαι με το thomson δεν στεκει.εχω thomson και ολα ειναι μια χαρα με τορρεντ.απλα αν κατεβαζεις τερμα επεδη ανοιγουν πολλα connections μετα το surfing εναι λιγο αργο.

αν εχεις το tp link και εχει και τελευταιο firmware Τοτε κλειστου κανα firewall,κανε port forward και σαν τελευταια λυση δοκιμασε να βαλεις το thomson που ειχες.μπορεις και να το κανες και κανα hard reset τυπικα.

Δημοσ.

εδώ και μια βδομάδα περίπου είμαι με το tp link Και είμαι μια χαρά.ήθελε ένα hard reset για να έρθει στα ίσα του.

κλειδώνει και γρηγορότερα από το thompson χωρίς τα κολλήματα που είχα .

Δημοσ.

εδώ και μια βδομάδα περίπου είμαι με το tp link Και είμαι μια χαρά.ήθελε ένα hard reset για να έρθει στα ίσα του.

κλειδώνει και γρηγορότερα από το thompson χωρίς τα κολλήματα που είχα .

ε ναι γιατι μου φανηκε παραξενο που λες οτι μετα την αλλαγη Profile ειχες θεμα.δεν εστεκε.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...