marksk Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) γεια σας το παλιό μου router τα έφτυσε και ξέμεινα με ένα thomson tg 585 που μου φαίνεται πολύ "δύστροπο..." το router το θέλω για το σπίτι μου, όπου συνδέω ασύρματα tv ( hd streaming ), συνδέω κινητά, tablet ένα pc ασύρματα και ένα με ethernet καθώς και έναν δίσκο δικτυακό. βρήκα αυτή την προσφορά http://www.e-shop.gr/tp-link-td-w8970-300mbps-wireless-n-gigabit-adsl2-pstn-modem-router-p-PER.612494 και μου φαίνεται αρκετά καλή προσφορά για τα λεφτά του. έχετε να προτείνεται κάτι άλλο , κοντά στα λεφτά αυτά ; κάποιο θέμα έχει το link το router είναι αυτό http://www.tp-link.us/products/details/?categoryid=219&model=TD-W8970 και το e-shop το βγάζει προσφορά 45,90€ Επεξ/σία 8 Μαΐου 2014 από marksk
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 γεια σας το παλιό μου router τα έφτυσε και ξέμεινα με ένα thomson tg 585 που μου φαίνεται πολύ "δύστροπο..." το router το θέλω για το σπίτι μου, όπου συνδέω ασύρματα tv ( hd streaming ), συνδέω κινητά, tablet ένα pc ασύρματα και ένα με ethernet καθώς και έναν δίσκο δικτυακό. βρήκα αυτή την προσφορά http://www.e-shop.gr/tp-link-td-w8970-300mbps-wireless-n-gigabit-adsl2-pstn-modem-router-p-PER.612494 και μου φαίνεται αρκετά καλή προσφορά για τα λεφτά του. έχετε να προτείνεται κάτι άλλο , κοντά στα λεφτά αυτά ; κάποιο θέμα έχει το link το router είναι αυτό http://www.tp-link.us/products/details/?categoryid=219&model=TD-W8970 και το e-shop το βγάζει προσφορά 45,90€ σε αυτα τα λεφτα δεν θα βρεις κατι αλλο.τα tp link ειναι value for money γενικοτερα.δινουν αρκετα πραγματα πανω και σε πολυ καλη τιμη.μετα σε καλυτερα πας 50+ και πας σε dlink ,netgear κτλ. το thomson ειναι μεχρι να το μαθεις απλα ειναι 802.11g και οχι 802.11n οποτε σε wireless δεν ειναι οτι καλυτερο σε θεματα ταχυτητας. εκτος αν εχεις το v8 το οποιο εινα n αλλα ειναι μεχρι 65 Mbps αν θυμαμαι καλα.draft n νομιζω ειναι
marksk Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ το είδα και στις προσφορές στο forum το router οπότε τρέχω να το προλάβω και γω. το thomson που έχω είναι το v8 και είναι 65 mbps . μου είναι άχρηστο γιατί δεν μπορώ να κάνω streaming ταινία χωρίς διακοπές.
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 ναι το v8 ειναι μεχρι 65 mbps δυστυχως.απλα και 300n να παρεις αμα η αποσταση ειναι μεγαλη παλι θα εχεις θεματα διοτι δεν θα μπορει να παιξει στα 300mbps.το καλυτερο ειναι παντα με καλωδιο αλλα δεν ειναι παντα ευκολο να περασεις καλωδιο.καποιοι παιζουν και με powerlines οταν το wireless δεν τους καλυπτει για χ ψ λογους.
marksk Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 ένας τοίχος είναι το σαλόνι από το γραφείο , δεν έχω θέμα με το σήμα. απλά με προβληματίζει ότι δεν έχω βρει μέχρι τι ταχύτητα υποστηρίζει η τηλεόραση...
poulinos Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 ένας τοίχος είναι το σαλόνι από το γραφείο , δεν έχω θέμα με το σήμα. απλά με προβληματίζει ότι δεν έχω βρει μέχρι τι ταχύτητα υποστηρίζει η τηλεόραση... οκ αμα ειναι ενας τοιχος τοτε καλα ειμαστε.στο Manual μονο αμα γραφει.η αν βρεις τα specs της στο site του κατασκευαστη.
marksk Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Στο manual γράφει σκέτο n ,στα specs το ίδιο. Σε επικοινωνία με την lg που είχα μου απάντησαν πως το συγκεκριμένο τεχνικό χαρακτηριστικο δεν παρέχεται από την εταιρεία μας ???????? Και το μοντέλο είναι 2013
poulinos Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 στην χειροτερη να ειναι κανα n στα 150 αμα ειναι μοντελο 2013.εστειλες lg ελλαδος?αν ναι στειλε σε καμια Lg εξωτερικο να σου πουν.
marksk Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 στέλνω τώρα και στο εξωτερικό να δούμε τι θα μου πουν. στην lg την ελληνική δυο ερωτήσεις έκανα και στις 2 δεν ήξεραν να απαντήσουν. έλεος
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 στέλνω τώρα και στο εξωτερικό να δούμε τι θα μου πουν. στην lg την ελληνική δυο ερωτήσεις έκανα και στις 2 δεν ήξεραν να απαντήσουν. έλεος αν δεν εχεις στειλει ακομα δες μηπως εχει και Live chat ή μηπως εχει και forum.
marksk Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 ευχαριστώ φίλε για το ενδιαφέρον σου. μου απάντησαν απ'έξω, στα 100 συνδέεται.
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 ευχαριστώ φίλε για το ενδιαφέρον σου. μου απάντησαν απ'έξω, στα 100 συνδέεται. tragic n στα 100.επισης tragic to support εδω να μην ξερει να σου απαντησει.ας σου πουν θα ρωτησουμε και ας μιλησουν με εξωτερικο.
marksk Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 άστα να πάνε .... όπως έγραψα και σε άλλο ποστ Άσχετο αλλά από γραμμή πως πάω ; Upstream Downstream Current Rate (Kbps) 1020 11524 Max Rate (Kbps) 1136 11532 SNR Margin (dB) 11.8 8.2 Line Attenuation (dB) 11.5 28.6 Errors (Pkts) 0 0 είχα αποσυνδέσεις με το προηγούμενο router και είχαμε ρίξει την ταχύτητα. μπορείς να μου πεις αν είμαι οκ;
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 άστα να πάνε .... όπως έγραψα και σε άλλο ποστ Άσχετο αλλά από γραμμή πως πάω ; Upstream Downstream Current Rate (Kbps) 1020 11524 Max Rate (Kbps) 1136 11532 SNR Margin (dB) 11.8 8.2 Line Attenuation (dB) 11.5 28.6 Errors (Pkts) 0 0 είχα αποσυνδέσεις με το προηγούμενο router και είχαμε ρίξει την ταχύτητα. μπορείς να μου πεις αν είμαι οκ; 11,5 mbit με 8 ari margin και 29 attenuation.φυσιολογικα θα ελεγα.ουτε το πιο γρηγορο ουτε χαλια.λογικα πριν με 6 ari Profile πρεπει να ειχες κανα megabit παραπανω.τι ρουτερ εχεις?γιατι αν ειναι κανα zte ή κανα Huawei δεν με παραξενευουν οι αποσυνδεσεις ουτε οτι μπορει να παιζεις πιο χαμηλα. Και επισης tragic n100 (απορω πως το βαφτισαν 100) για μοντελο 2013
marksk Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 τthomson 585 είχα δούλευε 2-3 χρόνια και μετά μου έκανε αποσυνδέσεις τα απογεύματα για κάποιες ώρες. Μετά κανονικά πάλι, μέχρι αν αρχίσει πάλι αποσυνδέσεις το απόγευμα.. αν είναι σωστό το 100 που μου είπαν, είναι πολύ χάλι, γιατί είναι και από τα δυνατά μοντέλα της lg για το 13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα