SPANK Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Καλησπερά Παιδιά εχει κανενας πρόβλημα σήμερα να μπει στο mail της forthnet ειτε απο το webmail ή απο smartphone κτλπ ; γιατι δεν με συνδέει απο πουθενά για καποιο λόγο (το internet λειτουργεί κανονικα). Edit : Πήρα στην τεχνική υποστήριξη και σε ηχογραφημένο μήνυμα μου ειπε οτι υπάρχει καποιο πρόβλημα που ενδέχεται να επηρεάσει τα mail οποτε καλο ειναι για οποιον εχει παρόμοιο πρόβλημα να το γνωρίζει 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Nα σαι καλα για την ενημερωση. Απτις 11 και μετα δεν μπορω να μπω, ειτε με Forthnet ISP, ειτε με HOL.
SPANK Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Α ουτε με Hol .. τοτε μαλλον θα υπάρχει γενικότερο πρόβλημα
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 γενικοτερα ειχε προβλημα το email το πρωι.δεν ειχε σημασια απο ποιον Provider συνδεοσουν.
SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Παιδιά εχει κανενας παλι πρόβλημα με το mail της forthnet ; γιατι σήμερα παλι μου κανει τα ίδια κουλά δεν με βάζει
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Sending of password did not succeed. Mail server mail.forthnet.gr responded: failed: Could not connect to server
SPANK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Εντάξει οποτε το πρόβλημα ειναι γενικό μαλλον
garibaldi Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Up μεν, αλλά όλο το Inbox μου εξαφανίστηκε και είναι κενό.
SPANK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Ναι και εμένα αλλα στο κινητό μονο στον thunderbird στο pc ειναι ολα κομπλε
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Up μεν, αλλά όλο το Inbox μου εξαφανίστηκε και είναι κενό. True, σε desktop/laptop ειμαι ok, μια και ο thundebird τα εχει αποθηκευσει τοπικα. Σε κινητο και webmail ειμαι με τα χτεσινα και σημερινα mails μονο. WTF?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα